- 26 Eylül 2009
- 1.083
- 1.185
- 36
-
- Konu Sahibi kafasikarisik12345
Cagri merkezi maaslari ne suanda ortalama? Ssk oduyolar demi? Birde ingilizce isteyen cagri merkezleri ne kadar oder? Lise mezunu olmak yetiyomu ayriica bilenler yaziverin
Cagri merkezi maaslari ne suanda ortalama? Ssk oduyolar demi? Birde ingilizce isteyen cagri merkezleri ne kadar oder? Lise mezunu olmak yetiyomu ayriica bilenler yaziverin
Ben daha evvel çalışmadım çağrı merkezinde , doğrusu hiç çağrı merkezinde çalışan arkadaşım da olmadı. Ama hangi iş zor değil ki ? Size 3 gün çalışır 5 gün çalışır diyenlere kulak asmayın bence de başarırsınız. Sonuçta hepimiz para için çalışıyoruz , kime sorarsan sor maaşını vereceğim sen işe gelme git gez toz desen kimse yok olmaz ben çalışacağım demez sonuçta. Ama maalesef gezip tozuyoruz diye de kimse bize maaş bağlamıyor. Buna odaklanın 3 ay su gibi akıp geçer . Bol şans
Bu arada maaş ne kadar veriyorlar ? Merak ettim.
Canım ben öalıştım. Çok eğlendiğim zamanlarda oldu :) sabır da gerekti ama gözünde büyüttüğün gibi değil emin ol :) çalışırsın 3 aycık bili olmaz..Meraba yazın 3 ay tatilde calismaya karar verdim çünkü ailemin maddi olarak durumu kötü ve buna çok ihtiyacım var kendi ihtiyaçlarımı karşılamam gerekiyo. bi çağrı merkezinde is buldum maaş ve şartlar gayet iyi bana göre ama söyle bi sorunum var kime orda çalışacağımı söylesem bana burun kıvırıp aptal bu kız ya gibisinden bişeyler söylüyolar. herkes çok çok zor olduğunu asla dayanamıycagimi söylüyo tamam çok zor bende biliyorum ama 3 aylığına dayanabilirim diye düşünüyorum ama etraftakiler kendime güvenimi kaybetmemi sağladılar en basit örnek babam ve dayım kaç gün dayanabilir diye iddaaya girdilerbukadar zormu orda çalışmak çalışan varsa biraz bilgi verirse çok çok çok sevinirim 3 aylığına dayanamazmym yardimci olursaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
Konu nasilda denk gelmis :)
Bugun is gorumesine gidecegim daha once deneyimim vardi. Bitkisel urun uzerine 2 ay dayanamadim insanlari kandiriyorlardi ciktim.
Simdi gidecegim yer hastanelerin cagri merkezi chek up icin arama yapilcakmis.
Seninde vodofone para vermeme gibi durum olmaz.
Ben telefonla konusmayi severim :)
Yapabilirsin bence saatleri nasil birde satismi yapcaksn bilgimi aktarcaksin.
mrb, mesajın o kadar cuk diye oturduki anlatamam.. Bnde çağrı merkezine başvuruda bulundum ve alındım. Onumuzdeki hafta başlycam inşllh..ben üç sene ttnette çagrı merkezinde ekip liderliği yaptım daha önceleri çagrıyada geçmiştim yani mt (müşteri temsilcisi) olarak.
tamam kabul edelim stresli bir iş..
Ben o dönemde hamileydim ve hamileliğimin 8. ayına kadar çalıştım.başta biraz zor ama çalışılmayacak gibi de değil.
ben hamile oldugum halde yapabildiysem sizde pek ala başarırsınız.
Kendinize güvenin.
Merhaba oncelikle,Meraba yazın 3 ay tatilde calismaya karar verdim çünkü ailemin maddi olarak durumu kötü ve buna çok ihtiyacım var kendi ihtiyaçlarımı karşılamam gerekiyo. bi çağrı merkezinde is buldum maaş ve şartlar gayet iyi bana göre ama söyle bi sorunum var kime orda çalışacağımı söylesem bana burun kıvırıp aptal bu kız ya gibisinden bişeyler söylüyolar. herkes çok çok zor olduğunu asla dayanamıycagimi söylüyo tamam çok zor bende biliyorum ama 3 aylığına dayanabilirim diye düşünüyorum ama etraftakiler kendime güvenimi kaybetmemi sağladılar en basit örnek babam ve dayım kaç gün dayanabilir diye iddaaya girdilerbukadar zormu orda çalışmak çalışan varsa biraz bilgi verirse çok çok çok sevinirim 3 aylığına dayanamazmym yardimci olursaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
mrb, mesajın o kadar cuk diye oturduki anlatamam.. Bnde çağrı merkezine başvuruda bulundum ve alındım. Onumuzdeki hafta başlycam inşllh..
aklımdaki plan şuydu , hamile kalıp 7-8 . Aylarıma kadar çalışırım diye.. Ama şunu da merak ediyorum acaba hamileliğimde orda olursam radyasyon fln bebeğimi ne derece etkiler acaba...
açıklarsan çook memnun olurum
maaş ne kadar canımVodafone çağrı merkezi öyle bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki