- 6 Mayıs 2017
- 321
- 275
-
- Konu Sahibi Deve tabani
Alirsiniz insallah yani hormonal bi sikinti yoksa genelde ise yariyor. Bide seans aralarini uzun tutarsaniz sıkıntı olacagini sanmiyorum kolayliklar dilerim:)Ya giden arkadaslarim memnun. Umarim guzel bi sonuc alirim :))
Ya olmadi hormonal bi sikintim simdiye kadar. 3 aylik bebegim var vucudum anca kendine geliyo belki bu ters tepebilir diye dusunuyorum.Alirsiniz insallah yani hormonal bi sikinti yoksa genelde ise yariyor. Bide seans aralarini uzun tutarsaniz sıkıntı olacagini sanmiyorum kolayliklar dilerim:)
Amin cok tesekkur ederim :) bebegini allah bagislasin. aslinda dogumdan sonraya biraktigin da iyi olmus oyle tavsiye ediyorlar zaten. Sen her gittiginde nasil diye soracaklar dokulme var mi diye ona gore isiyi ayarliyorlar ne kadar yuksek calisirlarsa da o kadar iyi oluyor. Aci olursada dayan baska turlu bitmiyor cunku. Sorun olucagini sanmiyorum insallah kurtulursun :)Ya olmadi hormonal bi sikintim simdiye kadar. 3 aylik bebegim var vucudum anca kendine geliyo belki bu ters tepebilir diye dusunuyorum.
Sanada hayirli dogumlar dilerim :)
Kadin dedi zaten sen cok iyi dayandin millet buna dayanamiyo genelde diye. Ayy cok sagol umarim guzrl donuc alirim.Amin cok tesekkur ederim :) bebegini allah bagislasin. aslinda dogumdan sonraya biraktigin da iyi olmus oyle tavsiye ediyorlar zaten. Sen her gittiginde nasil diye soracaklar dokulme var mi diye ona gore isiyi ayarliyorlar ne kadar yuksek calisirlarsa da o kadar iyi oluyor. Aci olursada dayan baska turlu bitmiyor cunku. Sorun olucagini sanmiyorum insallah kurtulursun :)
Merkezde kafalar biraz karısmıs bence, ağda yok olacak o. Jilet duruma göre var duruma göre yok çünkü. Ki rötuş randevusundan da bahsetmemişsiniz.Hanımlar iyi gunler.
Yaz kış dert olan kıllarıma lazer yaptirmaya karar verdim. Bulunduğum ilcedeki tavsiye edilen bir merkeze gittim tüm vucut 2.500 liraya anlasarak lk seansımi yaptirdim. Makina alexandra soguk uflemeli bir cihaz diye anlatildi.
Bugun 15. gun. Koltukaltimin yarisi, genitalin yarisi, kol ve bacaklarda da kucük bir dokulmeyle birlikte kıllarimla yasamaya devam ediyorum. E yaz günu bir taraftan , kocam bi taraftan cok magdurum
Aradım merkezi derdimi anlattim 20 gunden once geleyim halledelim dedim yok dediler bekliceksin. Ee tamam bekliyim de bayram geldi 2. Seansi yaptirsam bunlarin dokulmesi yine mi 15 20 gun surecek.
Biri beni ferahlatsin. Vallahi ağdaciya gidecem o olcakta cok para verdim bekliyim diyorum bi taraftan.
Kadin bana diyo ki jilet yapma agda yok sadece kisaltabilirsin. Kocamin tiras makinseiyle az cok kisaltiyorum ama şu durumumdan cok rahatsizim.
Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim
Ayrintili cevabin icin tesekkurler :)Merkezde kafalar biraz karısmıs bence, ağda yok olacak o. Jilet duruma göre var duruma göre yok çünkü. Ki rötuş randevusundan da bahsetmemişsiniz.
Alexandrit dedikleri cihaz ten rengi çok koyu olmayan ve kılları siyah ve kalın insanlarda çok verimli sonuç veren bi makine. Bu cihaza tabiri caizse sinekkaydı denilen tamamen tıraş olunmuş bi şekilde girilmez. Aksine seans yapılacak bölgenin hafif tüylü olması gerekir. Hafif tüylüden kastım tırnak ucu kadar diyebilecegim, hani agda/makine almaz bunu az daha bekleyeyim dersiniz ya iste o seviyede.
Işte jilet bu yüzden duruma göre var duruma göre yok diyorum. Seans zamanı çok yaklaştıysa ve simdi tıraş ettiğinizde tüyleriniz seansa kadar çıkmayacaksa mecbur bekleyeceksiniz. Sadece yukarıda bahsettigim uzunlugu gectiyse merkezden dedikleri gibi seans oncesi kısaltabilirsiniz.
Ama seansa daha cok varsa ve seans gelene kadar tekrar uzayacaklarsa tabi ki o sekilde gezmek zorunda degilsiniz.
Zira yazın bronzlastıktan sonra ten renginiz eski haline donene kadar aylarca bacak gibi bolgelere seans yaptıramayacaksınız mesela. (Bronz tende alexandrit'in yanık lekesi yapma ihtimali var cünkü) E tüyler uzayınca aylarca orman gibi gezmeyeceksiniz haliyle.
Ozetle seansta gereken uzunlugu tutturmak kaydıyla aralarda tıras edebilirsiniz. Tecrube ile sabittir. Kılsız tüysüz günler diliyorum.
Not: Seanstan 15 gün sonra dökülmeyen kısımlara atış yapılması icin rötuş randevusu verilir Alexandrite de ama siz hic bahsetmemissiniz. Paketler genelde 5seans+5rötuş, 7+7, 8+8 gibidir hatta. Yapmıyorlarsa bi konusun zira yanlış bence.
Not ettim, çok teşekkür ederim.Onu hiç bilmiyorum inanın, başvuracağınız doktora sorabilirsiniz. Şeye dikkat edin ama bazı yerlerde soğuk üflüyor diye Diode cihazla yapıyorlar o değil muhakkak Soprano Ice olmalı. O yüzden Buz Lazer'in internet sitesine bakmak en mantıklısı oluyor.
Belli seans 6+6. Ayva tüylerin haricin de digerlerinden fayda goruceksin dedi umarim oyle olur.Acaba tüy dökücü kullansanız sıkıntı olur mu? Bi kaç gün idare etmenize yarar belkı. Bir de bitene kadar mı anlaştınız yoksa belli bir seans sayısı var mı?
Yok yahu istemediler. Bildiginiz parayi pesin verdim lazerle beni abla modundaydim. Umarim iyi bir sonuc alirim yaKuzenimin kızı 1 yılı geckin suredir gıdıyor. Baktı bitecek gibi değil ipl sıparıs etti. Daha önce lazere gittim. Lazeri yapan hanım 3 4 seansta bıtenı de 20 seansta bıtmeyenı de gordum demıstı. Hangı alet daha ıyı sordugumda kimi insanda alex daha etkili kımınde de etkısız kalıyor demıstı. Benim yaptıgım alex değildi(jel surup yapıyordu lazeri) 8 10 seans gıttım ama tamamen bitmedi. Hormon testı yapmanızı istediler mi. Kimi yerler ona göre uygulamaya başlıyorlar
Hımm keske nakıt olmasaymıs inşallah etkili olur. Ha bir de kendım denemedım ama kiminin Ay'ın durumuna göre ya da adet döngüsüne göre lazer gününü ayarlayıp daha etkılı sonuc aldıgını da duymustum isterseniz bi araştırınYok yahu istemediler. Bildiginiz parayi pesin verdim lazerle beni abla modundaydim. Umarim iyi bir sonuc alirim ya
Cok tesekkur ederim ya ilginize. Üsengecim arastiramiyacak gibiyim :) ha bide 3 ay oldu dogum yapali adet döngüm yok :)Hımm keske nakıt olmasaymıs inşallah etkili olur. Ha bir de kendım denemedım ama kiminin Ay'ın durumuna göre ya da adet döngüsüne göre lazer gününü ayarlayıp daha etkılı sonuc aldıgını da duymustum isterseniz bi araştırın
Allah analı babalı büyütsünCok tesekkur ederim ya ilginize. Üsengecim arastiramiyacak gibiyim :) ha bide 3 ay oldu dogum yapali adet döngüm yok :)
Elinle çekiştirsen de dökülür canın acımadan ztn. Köklere işlem yapılıyor çnkü :)Aaa evet biraz uzadi ve öyke dokuldu dokulenler.
O zsmab jilet falan yspmadan mecbur bekliyim ben.
Eğer bebişi emziriyorsan yaptırma az daha sabır et canımCok tesekkur ederim ya ilginize. Üsengecim arastiramiyacak gibiyim :) ha bide 3 ay oldu dogum yapali adet döngüm yok :)