Benim kardesim de bipolar hastasi ama ayni zamanda psikoz teshisi de konulmustu.ama malesef hastaligi cok ilerledi ilaclar fayda etmiyor
gecen ay cok buyul bi atak gecirdi hastaneye yatirana kadar neler cektik bi bilseniz.son iki gundur de yine tuhaflasmaya basladi surekli sacmaliyor kendisine zarar verilcegini öldurulecegini dusunuyor.ne kadar konussak da ikna edemiyoruz sadece lendi dusuncelerine inaniyor.bizi iki gündüz dusman gibi goruyor.kontrole goturelim diyoruz ikna olmuyor.simdi oturmus kara kara dusunuyorum nasil hastaneye goturcez diye.sizin kardesinizin allahtan hastaligi ilerlememis dua edin bence.bi de kardesime nasil davranmaliyiz falan diye sormussun oncelikle cok sabirli olmalisin onu sevdigini hissettirmelisin olumsuz etkilendigi seylerden onu uzak tutmalisin.mesela kitap okumk ona iyi gelmiyor demissin demekki kitap okuyunca okuduklarini kafaya takiyor baska anlamlar cikariyor o zaman baska bi mesguliyet ver ona.allah sabir versin hepimize hasta olanlara da bol bol sifasini versin allahim.ben kendimi o kadar caresiz hissediyorum ki iki gundur yedigimden ictigimden bi seu anlamiyorum.bi an once kardesim normale dönsun diyorum :'(