- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- Konu Sahibi Kaybolmuscennet
Aslında uyuşturucu ihtimali bile söz konusu değildi. Doktor tahlil yapmadan ilaca asla başlamaz.Öneçelikle Allah şifa versin!
Kesinlille teşhisi sorgulamiyorum ama nedense ilk okuduğumda çocuk uyuşturucumu kullaniyor düşündüm.
Maalesef heryerde herzaman ve birsürü uyucturucu türedi.
Daha belki bizi bilmediğimiz hangi cinsler vardir.
Bunlarda ani ruh deyişikler yapar ,hatta bazilari tamamen kafayi bozar .
Doktorda sadece sizin ve kardeşiniz anlattiklarina göre tani koyuyor.
Lütfen bir dr. Söyleyin kanindan bakilsin ama bunu kardeşinize bildirmeyin birde güvensizlik ortaya cikmasin .
Bilmiyorum ama sanki böyle birsey gibi..
Şuan başka arkadaşlar yazdıgı için konum aktifleşmiş. Kardeşim çok iyi. Konuyu açtıgım süreçten bu yana tek bir atak geçirdi.
Uykuları düzenli. Okuluna gidiyor. İşine döndü. Hafta sonları haftalık ders tekrarı yapıyor, kitap okuyor, saz çalıyor yeniden, sinemaya gidiyor. Doktoru ilacı bırakabilecek halde oldugunu ama yine de bir kaç baharı birlikte atlatmamızın iyi olacagını söyledi. İlaçların dozunu sürekli düzenliyor. Artık kardeşim kendini tanıyor. Ataklar yaklaşınca hissedip doktora gidiyor kendi kendine.
Okadar iyi ki annemi terslemeye odasını dağıtmaya başladı hastalıgı sırasında süt dökmüş kedi gibiydi ve anneme yardım ederdi. Heralde ilaçlardan mı nedir çok mahcup davranırdı. Şimdi oo eski moduna döndi çamaşırlarını kaldır oğlum deyince artık iyileştim anne kusura bakma diyo sıpa.
Allaha şükürler olsun. Biz iyi bi gözlemle ve birlikle atlattık. Öyleki çevremizi bile tembihlerdik. Okudugu kitaptan dinledigi müziğe, yedigi yemekten uyku saatine kdr hep kontrol altındaydı. Odasında sürekli nöbet tuttuk.
Bu hastalıgı yenmek isteyenler yalnız zorlanır. Aile en büyük destek ve sabır.
Allah herkese şifa versin