Bugün eşimle sohbet esnasında nargile konusu açıldı .Bende daha önce cafede içtiğimi belki balkon için alabileceğimi söyledim .Ben hiç içmedim senin gibi cafelerde sürtmedim dedi.O an belli etmedim işe gitti.Sinirliyim abartıyor muyum ? Saygısızlık yaptı nasıl tepki vermeliyim
Eşin biraz paravatsız galiba. Ne diyorsun terbiyesiz deyip ağzının üstüne yapıştırsaydınBugün eşimle sohbet esnasında nargile konusu açıldı .Bende daha önce cafede içtiğimi belki balkon için alabileceğimi söyledim .Ben hiç içmedim senin gibi cafelerde sürtmedim dedi.O an belli etmedim işe gitti.Sinirliyim abartıyor muyum ? Saygısızlık yaptı nasıl tepki vermeliyim
Eşin aşırı kaba, ne kadar ayıp. Tepki vermek için çok geç, o an tepkini vermen gerekirdi.Bugün eşimle sohbet esnasında nargile konusu açıldı .Bende daha önce cafede içtiğimi belki balkon için alabileceğimi söyledim .Ben hiç içmedim senin gibi cafelerde sürtmedim dedi.O an belli etmedim işe gitti.Sinirliyim abartıyor muyum ? Saygısızlık yaptı nasıl tepki vermeliyim
Kafelerde sürtmüşsün demesi hoş olmamış. Biz kızlar arasında sürtmeye gezmeye gidiyorum falan deriz ama eşiniz kötü anlamda kullanmış. Ben senin gibi gezmedim kafeye gitmedim ama sen sürtmüşsün diyor. Ona kırıldığınızı söyleyin benceBugün eşimle sohbet esnasında nargile konusu açıldı .Bende daha önce cafede içtiğimi belki balkon için alabileceğimi söyledim .Ben hiç içmedim senin gibi cafelerde sürtmedim dedi.O an belli etmedim işe gitti.Sinirliyim abartıyor muyum ? Saygısızlık yaptı nasıl tepki vermeliyim
Gülerek demiş ben de ciddi şekilde söyledi sandım ama yine de ne olursa olsun bu kelime hoş değil6 yıllık evliyiz gülerek demişti .Ama içim ateş gibi o an bişi demedim pişman oldum
Evet ilk defa böyle bişi dedi ve ben nasıl tepki vereceğimi bilemedim.Saygısızlığı kaldıramıyorum.Gülerek demiş ben de ciddi şekilde söyledi sandım ama yine de ne olursa olsun bu kelime hoş değil
6 yıllık evliyiz gülerek demişti .Ama içim ateş gibi o an bişi demedim pişman oldum
O an tepkinizi koymalıydınız, sürtmek ne demek? Insan eşine böyle bi tabiri nasıl yakıştırır?Bugün eşimle sohbet esnasında nargile konusu açıldı .Bende daha önce cafede içtiğimi belki balkon için alabileceğimi söyledim .Ben hiç içmedim senin gibi cafelerde sürtmedim dedi.O an belli etmedim işe gitti.Sinirliyim abartıyor muyum ? Saygısızlık yaptı nasıl tepki vermeliyim
Gülerek demiş boşuna uzatıyorsunuz bana göre.6 yıllık evliyiz gülerek demişti .Ama içim ateş gibi o an bişi demedim pişman oldum
6 yıllık eşini de insan tanır, o tabiri kullanmaz. Bu pek hoş olmamış. Sizi rahatsız eden bir husus olduğunda anlık geri bildirim verin böyle bekleme ile olmaz. Aklınız içiniz bunalacağına o da dertlensin veya açıklamasını yapsın.6 yıllık evliyiz gülerek demişti .Ama içim ateş gibi o an bişi demedim pişman oldum
Söyleyince kendi küstü paşamız. Hadi görüşürüz diyerek .Kafelerde sürtmüşsün demesi hoş olmamış. Biz kızlar arasında sürtmeye gezmeye gidiyorum falan deriz ama eşiniz kötü anlamda kullanmış. Ben senin gibi gezmedim kafeye gitmedim ama sen sürtmüşsün diyor. Ona kırıldığınızı söyleyin bence