Anında ağzına etmen gerekirken susmuşsun, böyle eş olmaz olsun , zihniyete bak ...Bugün eşimle sohbet esnasında nargile konusu açıldı .Bende daha önce cafede içtiğimi belki balkon için alabileceğimi söyledim .Ben hiç içmedim senin gibi cafelerde sürtmedim dedi.O an belli etmedim işe gitti.Sinirliyim abartıyor muyum ? Saygısızlık yaptı nasıl tepki vermeliyim
Aynı yerde çalışıyordukEşinizle nerede nasıl tanışmıştınız?
Böyle anlarda anında lafi yapıştırmak lazım haddini bilmesi için kafelerde sürtmedim ne demek yaEvet ilk defa böyle bişi dedi ve ben nasıl tepki vereceğimi bilemedim.Saygısızlığı kaldıramıyorum.
Peki hiç cafeye gitmemiş miydiniz? Sizin de onu bir yerden vurmanız gerekiyor.Aynı yerde çalışıyorduk
Siz sevmiyor olabilirsiniz. BenAllah askina balkonda nargilenin ne isi var?
Nargile cafeye falan gitmek, ay bilemedim hic benim tarzim ortamlar degil, kokar bi kere pis pis.
Eşinizin gulerek söylediği seye o an cevap vermeyip, sonradan kendini doldurup sarmak istemissiniz o da ciddiye almamis.
Çok gittik :)Peki hiç cafeye gitmemiş miydiniz? Sizin de onu bir yerden vurmanız gerekiyor.
Siz sevmiyor olabilirsiniz.Balkonu kış bahçesi yapmıştım arada değişiklik olsun diye düşündüm.Allah askina balkonda nargilenin ne isi var?
Nargile cafeye falan gitmek, ay bilemedim hic benim tarzim ortamlar degil, kokar bi kere pis pis.
Eşinizin gulerek söylediği seye o an cevap vermeyip, sonradan kendini doldurup sarmak istemissiniz o da ciddiye almamis.
Benimle beraber sürttüğünde sesin böyle çıkmıyordu diyemediniz mi?Siz sevmiyor olabilirsiniz. Ben
Çok gittik :)
Diyemedim valla şoka girdim sonradan içim ateş gibi olduBenimle beraber sürttüğünde sesin böyle çıkmıyordu diyemediniz mi?
Ben eski kafali bakiyor olabilirim ama nargile cok oryantalist bir alışkanlık/ eglence, ben yakıştıramıyorum, kaba duruyor herneyse konu bu degil tabi. Esinizin sakasi hos degil ama ilk anda sert ciksaydiniz bence hakettiginiz ozuru alirdiniz.Siz sevmiyor olabilirsiniz.Balkonu kış bahçesi yapmıştım arada değişiklik olsun diye düşündüm.
Valla ben de böyle düşünüyorum. Bi de gülerek söyledi demişsiniz A Angel2024 , bence çok takılmayın. Rahatsız olup bu muhabbetten hoşnut olmadığınızı belirtmişsiniz yinelerse o zaman anında ve daha sert aksiyon alırsınız.Eşinizle aranızdaki muhabbet nasıl bilmiyoruz ki.
Mesela sevgilim bana dese gülerim aynen sürttüm çok da iyi yaptım derim üstüne.Ama eşiniz onu ne tonla söyledi, dalga mı geçiyordu , ciddi miydi onu en iyi siz bilirsiniz.
Sensin sürtük diyeydin.Bugün eşimle sohbet esnasında nargile konusu açıldı .Bende daha önce cafede içtiğimi belki balkon için alabileceğimi söyledim .Ben hiç içmedim senin gibi cafelerde sürtmedim dedi.O an belli etmedim işe gitti.Sinirliyim abartıyor muyum ? Saygısızlık yaptı nasıl tepki vermeliyim
Haklısınız yokBen eski kafali bakiyor olabilirim ama nargile cok oryantalist bir alışkanlık/ eglence, ben yakıştıramıyorum, kaba duruyor herneyse konu bu degil tabi. Esinizin sakasi hos degil ama ilk anda sert ciksaydiniz bence hakettiginiz ozuru alırdınız
O an tepki verecektiniz.Bugün eşimle sohbet esnasında nargile konusu açıldı .Bende daha önce cafede içtiğimi belki balkon için alabileceğimi söyledim .Ben hiç içmedim senin gibi cafelerde sürtmedim dedi.O an belli etmedim işe gitti.Sinirliyim abartıyor muyum ? Saygısızlık yaptı nasıl tepki vermeliyim