- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Plates için ne kaa sevindim anlatamamiyi akşamlar .
sabah pilates yapayım dedim ama ne mümkün eşim aradı kızmın okul için rapor almaya gittik . gelirkende kızılaya kamp kurdum .eve geldigimde .17. 30 du tabi bu arada indirimide talan etmiş bulunuyorum
yok, püsküütüm eşim karadenizden un getirmedi ,o genelde sütlü kadayıf, fındık, vakfı kebir ekmegi getirir .bizim burda çok güzel bir fırın var envay çeşit ekmek yapıyor ordan aldım .
nede lezizdi gerçekden .yarısını dolaba atmış bulunuyorum gözüm görmesin .
bel agrım sanırım pilatesden deyil püsküütüm . 3 sene evvel diyet guruplarında , belli sayılarda hareketler yapılan bir yarış vardıya
göbüş inceltme yarışması .. ben osıralar deli gibi bu hareketleri yapıyordum ve cahilik işde birgün baya abarttım . sıcagıyla anlamadım ve ardından 1 hafta sopa yutmuş hale geldim kımıldayamadım . ondan bu yana bazan üşüttügümde bazanda çok zorladıgımda agırır belim . dr gittim zamanında ve sonrasındada bişi yok normal dedi . bugün iyiyim sanırım biraz üşüttüm belimi .
..o belimi agrıtgım hareketde, ayakda ellere sopa alıp yukarı kaldırıp, yanlara egıliyoruz ya oydu . birdaha o hareketi asla yapmadım .herkesede yeri gelince anlatıyorum . sakın yapamayın diye
yarın yine bir arkadaşa gidicem . yok diyemiyorum çünki onlarda bana geliyor gitmesem ayıp olacak ..
bu kış bana ne oldu hergün bir yerlerdeyim .
bu halimle nasıl kilo vericem benyaaa
Aaa evet hatırlıyorum hala ağrıyor demek belin..Ne kötü canı ya dikkat et kendine.
Evet canım malum Pazartesi.yok akrebim çokda yemedim ama cısdı genelde ...
sen neler yaptın bacım yine çokmu yogunsun yoksun ortalarda.?
aben abla kızılayda ne indirimler var anlatsana azıcık şu garibee
Tatlım sen neden bıraktın montiyi daha doğrusu aeben neden bıraktırdı gündüz okudum ama yazamadım aklıma geldi şimdi..