- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
montignac diyeti pegasus püskütüm linkini vermiş . gl endeksine dayalı bir saglıklı beslenme şekli.
yoguRt katmayan sedeCE benim galiba
sanırım bu gidişle bastonla bile burda olcagız
özgem mahsuru yoksa nicimle anılmak isterim
pınar..... kulakları çınlasın çok özlüyorum onu arada bir bakıyorum ama k.k ya giriş yapmıyor . malum benimde netle alakam sadece k.k. ne fecem var nede msn vs. bir e postam bile yok lazım olunca kızımınkini kulanıyorum . e şikayetçide deyilim dogrusu
bana kalırsa pirincin lapa yada pilav kıvamında olmasında bir etki yoktur, ben her iki şekildede yaptım daha önce sonuç degişmedi .. zaten nişastalı gıdalar nekadar lapa olursa okdar kan şekerini yükseltir :44:
Püsküütüm 1 gün öncede bişi degişmez . zatten kıslar cumalArı tartılıyor . 1 gün öncede olsa olur. benim için zaten sorun yok nasıl olsa hedefime gelemiycem :2::2::2:
Ay bak bilmiyordum bunu.. Sen dersen hemen inanıyorum zaten. Adeta bir nevi Müftüoğlusun benim için..
Kan şekeri yükseltiyor öyle mi.. O zaman yetişsin imdada elma sirkesi.. A-aa bilmiyordum resmen ya.. Ne güzel! Bugün de bir şey öğrendim sayende..
Sana bir teklifim var. Tamam burada deklare ettin ama kendi içinde 1 Aralık hedefini revize et. Hedefime ulaştım, bakışı insana moral veriyor. Nasıl olsa benim gibi facia bir cezan yok.