- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Evet sorma kuzu tatlı başımı döndürdü bi bitseydiTamam canım tatlı telasından burayı unutmussundur :)))
Ama görevini yapmıssın canım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sorma kuzu tatlı başımı döndürdü bi bitseydiTamam canım tatlı telasından burayı unutmussundur :)))
Ama görevini yapmıssın canım :))
Az kaldı canım haftaya cuma az cok kazanan belli olur :)))Evet sorma kuzu tatlı başımı döndürdü bi bitseydi
Aynen yenisine katılsamda yine en sona yaparım bari 20 gün kafam rahat olurAz kaldı canım haftaya cuma az cok kazanan belli olur :)))
Aslında ilk yapmak daha iyi gibi ben yaptım kafam rahatladıAynen yenisine katılsamda yine en sona yaparım bari 20 gün kafam rahat olur
Oda doğru ama bu seferde diyorumya dükkanın başını beklemek zorunda hissediyorumAslında ilk yapmak daha iyi gibi ben yaptım kafam rahatladı
Arada baksan yeter canım önemli olan Oylama zamanıOda doğru ama bu seferde diyorumya dükkanın başını beklemek zorunda hissediyorum
Evet ama hani beğenip yazanları görmezsem ayıp olur diye endişeleniyorum çok kibarımArada baksan yeter canım önemli olan Oylama zamanı
Görünce yazarsın canım :)))Evet ama hani beğenip yazanları görmezsem ayıp olur diye endişeleniyorum çok kibarım
hastaydın nasıl oldun başlaycaksın ama iyisin dimiGayet güzel canım bende birazdan zıpzıp yapacagım :))
Hahahha şu an için benimde almadıklarım var ama olsun benim yapım bu,karşılık vermiyorsam gözümden kaçmıştır.Görünce yazarsın canım :)))
Ben herkese yazdım hepsinden geri dönüs almadım :)))
Cook sükür iyiyim canım kendime geldim bugün daha yapmadım ama biraz sonra yapacagım 500-1000 arası yapcam zaten cokk zorlamam canımhastaydın nasıl oldun başlaycaksın ama iyisin dimi
Bak işte dalgınlığıma yaa sen hastamıydın canım ? Geçmiş olsun havalara aldanıp hemen incelere geçmedin inşallah.Cook sükür iyiyim canım kendime geldim bugün daha yapmadım ama biraz sonra yapacagım 500-1000 arası yapcam zaten cokk zorlamam canım
Saol canım ❤Bak işte dalgınlığıma yaa sen hastamıydın canım ? Geçmiş olsun havalara aldanıp hemen incelere geçmedin inşallah.
çok zorlamam diyon 500 1000 arası yapcam diyon maşallah sana vallaCook sükür iyiyim canım kendime geldim bugün daha yapmadım ama biraz sonra yapacagım 500-1000 arası yapcam zaten cokk zorlamam canım
Biliyorsun canım zorlarsam 4000-5000 e kadar cıkıyorum :)))çok zorlamam diyon 500 1000 arası yapcam diyon maşallah sana valla
Teşekkür ederim tatlımGeçmiş olsun canım
Ya bende ip almayı unuttum acaba kalmış mıdır bim de daha ,,, bende Pazartesi’den sonra başlicam atlamaya,,, bu arada Pazartesi’den sonra hedefim hergün en az 7000 adım havalar da çok güzel kızı katarım arabasına arkadaşla beraber yürücez inşallahBiliyorsun canım zorlarsam 4000-5000 e kadar cıkıyorum :)))
Ama baslıcam pazardan sonra o sayılara :)
Ip alacaktım unuttum bak ama iplede zor olur evde
Ya bende ip almayı unuttum acaba kalmış mıdır bim de daha ,,, bende Pazartesi’den sonra başlicam atlamaya,,, bu arada Pazartesi’den sonra hedefim hergün en az 7000 adım havalar da çok güzel kızı katarım arabasına arkadaşla beraber yürücez inşallah