- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.979
- 37
Slm kızlar burada ne kaynatiyorsunuz bakalım bir göz kirpayim dedim
Baktık takımlarda kimse yok biz de buraya bulaştık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar burada ne kaynatiyorsunuz bakalım bir göz kirpayim dedim
İyi fikirBaktık takımlarda kimse yok biz de buraya bulaştık
merhaba canımm iyyim sen nasılsınHerkese merhaba:)
Nasilsiniz kizlar?
Ben dukan yapıorum canımmben de kendime es eriyorum ya boyle benle isvec diyeti, hollywood diyeti, 5 gunde 5 kilo diyeti, elma diyeti falan ne varsa yapacak birileri var mi acaba?
biraz midemi kucultme amacli soyle bi sok diyete ihtiyacim var
hoşgeldınn eriğim nasılsınSlm kızlar burada ne kaynatiyorsunuz bakalım bir göz kirpayim dedim
İyiyim canım sen nasılsın dedim bu kızlar burda ne kaynatiyorsunuzmerhaba canımm iyyim sen nasılsın
Ben dukan yapıorum canımm
hoşgeldınn eriğim nasılsın
Bende iyiyim canım cok şukur :) takımlar arası bı kaynasalım dedikİyiyim canım sen nasılsın dedim bu kızlar burda ne kaynatiyorsunuz
bende iyiyim Selvos oglusumla kahvalti ediyoruz, sende ne var ne yok?merhaba canımm iyyim sen nasılsın
Ben dukan yapıorum canımm
hoşgeldınn eriğim nasılsın
kahvaltidan sonra ve ogle yemeginden sonra ara ogunum oluyor canim, bazen aksam yemeginden sonrada.kac kilosun? araogun var mi yoksa 3 ogun mu besleniyorsun, biraz anlatir misin?
bizde aksam yemeği yedik oğlumla eşimi bekliyoruz spordan gelsin onuda doyurimde gün bitsin :)bende iyiyim Selvos oglusumla kahvalti ediyoruz, sende ne var ne yok?
ailecek spor diyet yapiyorsunuz demek, super.bizde aksam yemeği yedik oğlumla eşimi bekliyoruz spordan gelsin onuda doyurimde gün bitsin :)
A çok iyiymiş hibiskusum var o zamanSaol bitanemm
bazi yerlerde hibiskuse narcicegi diyorlar canim buyuk ihtimalle seninkide hibiskus
tereyagi disinda menulerimiz cok benzer bende dukan yapiyorum karbonhidrat yok hayatimda cok memnunumm hayat boyu devam edebilirim karbonhidratsiz
95 kg ile basladim canim.. Takimini birakma.. Listeden cikarsan hic toparlayamazsin.. Takim olmak bu iste iyide olsak kotude olsak beraber toparlanmak duraklamayi kirarsin sakin pes etme
teşekkür ederim bende çok severim dur kahvesi alıp geleyimEki Görüntüle 1665107 Hava soguk kizlar size sutlu kahve yaptimmm
Bende de öyle ya ayran diyeti yaptım iki kez ikisinde de kilo aldım hurma diyeti de bende ise yaramadiBende genelde bu tip seyler ters tepiyor kuzum.
Mesela pirinc lapasi yiyen herkes zayiflar ben kilo alirim, hurma diyeti yapanlar kabizliktan kurtulduk diye sevinir ben iyice kabiz olurum
Taaa sizin evin icini gördüm
Zencefil alayım da yapayım ya beğendim bu çayı tesekkurlerBu cay cok guzel kizlar deneyin yansin yglar gitsin kilolarEki Görüntüle 1665183
Selam hosgeldinHerkese selam :)
İyiyim canım işten geldim akşam yemeği yiyorum sen nasilsinHerkese merhaba:)
Nasilsiniz kizlar?
Valla havadan sudan kaynasiyoruz canım takımlar arasiSlm kızlar burada ne kaynatiyorsunuz bakalım bir göz kirpayim dedim
Sen kahvaltı biz akşam yemeği çok ilginç oldubende iyiyim Selvos oglusumla kahvalti ediyoruz, sende ne var ne yok?
Size de afiyet olsun çokdeadline evet canim sizde gece bizde gunduz:)
afiyet olsun sanada.Bende iyiyim canim tesekkur ederim.
Çok iyiymiş bir fitness eğitmeniyle sürekli dip dibesin ama terzi sonucunu dikemez modu oldu sende şimdiye kadar bende aksama bir hibiskus çayı içerim sadece bende günü yemek olarak kapattım az onceYawrukush alıntı yapmıstım gitti yine sinir oldumm.. Eşimin hayatı spor küçük yasta futbol ile baslamis suan fitness egitmeni :) oğlumuda okulun futbol takımına kaydettırcez bu hafta:) ben yıllardr eşimin teşvıklerini dıkkate almadım 6 ay önce basladım spora
deadline rica ederim kuzum.. Kap kahveni gel ben içtim.. Bu saatten sonra bişi yemem içmem yarın yarış var tartı gunu eksi lazım
Bir insanda hiç mi şans olmazBende de öyle ya ayran diyeti yaptım iki kez ikisinde de kilo aldım hurma diyeti de bende ise yaramadi
Hahaa aynen yıllarca adamı kullanmayı bilmemişim şimdi diorum aşkım iç bacak için bi hareket göster arkakol için bişi göster hemen yardımcı oluo sagolsun adam beni spor salonuna bıle uye yapmıstı gitmedim neyin kafasını yasıosam o zamanlarSize de afiyet olsun çok
Çok iyiymiş bir fitness eğitmeniyle sürekli dip dibesin ama terzi sonucunu dikemez modu oldu sende şimdiye kadar bende aksama bir hibiskus çayı içerim sadece bende günü yemek olarak kapattım az once
Çok merak ettim nasıl tanistiniz hadi onu geçtim bedava uye olursun birde sen var ya o zamanlar çok süper şeyleri kaçırmissin ama neyse şimdi değerini bil fırsatları iyi kullanHahaa aynen yıllarca adamı kullanmayı bilmemişim şimdi diorum aşkım iç bacak için bi hareket göster arkakol için bişi göster hemen yardımcı oluo sagolsun adam beni spor salonuna bıle uye yapmıstı gitmedim neyin kafasını yasıosam o zamanlar
Arkadasımın eski sevgilisiydi ilk görüşte ask bizimkisi :) 10 yıldır birlikteyiz 7 yıldır evli :) tanıstıgımızda 56 kgydumÇok merak ettim nasıl tanistiniz hadi onu geçtim bedava uye olursun birde sen var ya o zamanlar çok süper şeyleri kaçırmissin ama neyse şimdi değerini bil fırsatları iyi kullan
Ay kız arkadaşımın eski sevgilisi dedin tam bdv lik konu olmasın dur baska yerde böyle soylemeArkadasımın eski sevgilisiydi ilk görüşte ask bizimkisi :) 10 yıldır birlikteyiz 7 yıldır evli :) tanıstıgımızda 56 kgydum
Evet bedava uye olmustum ustelik rahat edeYim diye özel saat ayarlamıstı bayan egitmenle yanlız calısıoduk 5 kez gittim
Anlatsam bastan sona hikayemizi bdvdeki hatunlar tasa tutar beni hamile kaldigimda 62 olmustum 80 ile doguma girdim dogumdan sonra diyet yapmadan 68 e indim ama sonra yillar icinde yaydim kendimi 95 olmusum saka gibi neyseki daha cok almadan kendime geldimAy kız arkadaşımın eski sevgilisi dedin tam bdv lik konu olmasın dur baska yerde böyle soyleme
Ath ah çok iyi ya ben salona gitsem saatler tutmuyor bikere uymuyor yani senin hersey ayaklarının altında sen tepmisin resmen bu arada baya zayifmissin tanistiginizda doğumdan sonra mı aldin i kadar