Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldın canım ne iyi ettin geldın sık sık bekleriz ben 6. Takım yardımcısıyım sen 4. TakımdanmısınHerkese selamlar,
Dun E-brulim buranin linkini paylasmisti ama ancak bugun gelebildim.
Cok guzel dusunulmus bu grup, katilmaya calisacagim :)
Evet 4. Takimdayim canim, gecen hafta bugun baslamistim 4. Takima:)Hoşgeldın canım ne iyi ettin geldın sık sık bekleriz ben 6. Takım yardımcısıyım sen 4. Takımdanmısın
Yavru kuşum belki gece kuşu arkadaşlarımız olabilir bu topikte, sende saat farkından dolayı yalnızlık çekmezsinHerkese selamlar,
Tamam elma bana kalsın hibiskusu ne yapıyoruz peki çay mi nasıl yeniyor içiyor merak ettim denerim vallaBende fotoyu nicki tanıdımda cıkaramadım
Hibiskus dene canım duraklamayı kırıyor bide bugun buraya yazdıgım cayı dene.. Bende dukancıyım cokta memnunumm
elmayı almıyım ben dukanda yasak sadece cay içerimm
oo yenisin demek kac kilosun hedefin ne?Evet 4. Takimdayim canim, gecen hafta bugun baslamistim 4. Takima:)
merhaba canım hoşgeldinn :) ben duraklama yasayınca bitki caylarını arttırıyorum.. Bide zencefilli zerdacalli tarcınlı yogurt yiyorum ac karnına.. Bide hibiskus cayı.. Spor yapıomusun.. Bende 6 ayda 24.7 kg verdimm.. 6. Takımdanımİyi akşamlar herkese
7. Takımdayım yaklaşık 7 aydır 15 kilo verdim takımım sayesinde daha verecek 7 kilom var 3 haftadır kilom durdu yıllanmış yağlara sıra geldi çok zorlanıyorum kopma noktasındayım bu kadar Zaman kilo verdikçe veresin geliyordu kendime baktıkça aradaki değişim beni çok motive ediyordu hiç bu kadar sabit kiloda kalmamıştım sizlerde de oldumu sabit kalmak ne yaptınız kurtulmak için ne kadar süre aldı bu aşamayı geçmeniz paylaşırsanız sevinirim
Evet canim ya saat farkindan siz uyuyorsunuz ben uyanigim, belki burada bulurum arkadaslarYavru kuşum belki gece kuşu arkadaşlarımız olabilir bu topikte, sende saat farkından dolayı yalnızlık çekmezsin
Hibiskus aktarlarda var canım.. Demleyip içiyorum cubuk tarcınla.. Cay gibi degil tadi cok guzel.. Meyve suyu niyetineTamam elma bana kalsın hibiskusu ne yapıyoruz peki çay mi nasıl yeniyor içiyor merak ettim denerim valla
Nerdensın canım saat farkı diyince merak ettimEvet canim ya saat farkindan siz uyuyorsunuz ben uyanigim, belki burada bulurum arkadaslar
Bekleriz canım hoşgeldin bende 1. TakımdakiyimHerkese selamlar,
bencede arada kaynaşma lazimBu topic süper oldu kızlar :)
Hoşgeldin canım bende 1. Takımdayım bende 11 kilo verdim ama bayadir aynı yerdeyim son 5 kiloyu bir türlü veremedim bende fikir verecek olanları bende merakla bekliyorum Selvos hibiskus dene dedi az önce nasıl kullanılacak cevap verirse yazarim sana da bakayım birde onu deneyimİyi akşamlar herkese
7. Takımdayım yaklaşık 7 aydır 15 kilo verdim takımım sayesinde daha verecek 7 kilom var 3 haftadır kilom durdu yıllanmış yağlara sıra geldi çok zorlanıyorum kopma noktasındayım bu kadar Zaman kilo verdikçe veresin geliyordu kendime baktıkça aradaki değişim beni çok motive ediyordu hiç bu kadar sabit kiloda kalmamıştım sizlerde de oldumu sabit kalmak ne yaptınız kurtulmak için ne kadar süre aldı bu aşamayı geçmeniz paylaşırsanız sevinirim
Tamam canım bitki çayları benden sorulur evde ne ararsan var hibiskusta alayım ben birde çok tesekkurlerHibiskus aktarlarda var canım.. Demleyip içiyorum cubuk tarcınla.. Cay gibi degil tadi cok guzel.. Meyve suyu niyetine
Pes etmek yok canım, kilolara bir kere savaş açtık ve sonunu getireceğiz. Yağlara yenik düşmek yokİyi akşamlar herkese
oo yenisin demek kac kilosun hedefin ne?
merhaba canım hoşgeldinn :) ben duraklama yasayınca bitki caylarını arttırıyorum.. Bide zencefilli zerdacalli tarcınlı yogurt yiyorum ac karnına.. Bide hibiskus cayı.. Spor yapıomusun.. Bende 6 ayda 24.7 kg verdimm.. 6. Takımdanım
Olmadı takım takım gezersin kuzum :)))Evet canim ya saat farkindan siz uyuyorsunuz ben uyanigim, belki burada bulurum arkadaslar
Yarismaya Amerika Texastan katiliyorumNerdensın canım saat farkı diyince merak ettim
Yok yok 4. Takimimi asla birakip gezmem takim takim :)Olmadı takım takım gezersin kuzum :)))
sen hangi cayları kullanıosın bizim evde mini aktar olduTamam canım bitki çayları benden sorulur evde ne ararsan var hibiskusta alayım ben birde çok tesekkurler
Oooo kilon yokmuskı senınn masallahEvet baya yeniyim 1.70 boy 60.6 kiloyum hedefim 55 :)
baya uzaktaymıssın ben amerikayı cok merak ediyorumYarismaya Amerika Texastan katiliyorum
Var kilom kendime gore canim,ben 14yil sporla ilgilendim 53kilonun ustune hic cikmamistim.sen hangi cayları kullanıosın bizim evde mini aktar oldu
Oooo kilon yokmuskı senınn masallah
baya uzaktaymıssın ben amerikayı cok merak ediyorum