- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 36
Hosgeldınn kaptanımmmSabah kahvelerini kaçırdıkkkk ikindi kahvesine rezervasyon yaptırayım dedim slm şekerle gününüz güzel geçsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldınn kaptanımmmSabah kahvelerini kaçırdıkkkk ikindi kahvesine rezervasyon yaptırayım dedim slm şekerle gününüz güzel geçsin
İçeriği ne bunun ebrulimmIstah kesen caylar benden :)
Istah kesen caylar benden :)
Hosgeldınn kaptanımmm
O konuya hic girmeyelim rastgele ekledimİçeriği ne bunun ebrulimm
Afiyet olsun ablacimenfes görünüyor ellerine sağlık Ebruşummmtarçını herşeye eklerimmm
O konuya hic girmeyelim rastgele ekledim
Afiyet olsun ablacim
Ben dün tatli krizine girince tarcini salataliga ektim tadi hic güzel degildi ama tatli ihtiyacimi ortadan yok etti
Tarcinin her sekilde gideri var ablacim, haklisin
İçtiğin suya bile ekleyebilirsin Ebruşum kabuk tarçını birkaç da karanfil ekle missss
ayy içerigini bilmediğim şeyi içmem ayy salatalıgamı nasıl yedınkııO konuya hic girmeyelim rastgele ekledim
Afiyet olsun ablacim
Ben dün tatli krizine girince tarcini salataliga ektim tadi hic güzel degildi ama tatli ihtiyacimi ortadan yok etti
kaptanım yenı bır metabolizma cayı buldum.. Kabızlıga iyi geldi.. Zencefil tarcın karanfil kaynatıp sabah aksam içiyorum
İçtiğin suya bile ekleyebilirsin Ebruşum kabuk tarçını birkaç da karanfil ekle missss
Sorma canim ya zorla yedimayy içerigini bilmediğim şeyi içmem ayy salatalıgamı nasıl yedınkıı
kaptanım yenı bır metabolizma cayı buldum.. Kabızlıga iyi geldi.. Zencefil tarcın karanfil kaynatıp sabah aksam içiyorum
tadıda super kaptanımöAfiyetolsun selvoşum taze zencefil tarçın karanfil hakikaten süper üçlü oluyor
dene canımm cok guzelSorma canim ya zorla yedim
Senin verdigin tarifi de bir denemek lazim :)
Kabizliga faydali olmasi cok iyi, bu sebepten dolayi deneyecegim :) tesekkür ederim canim :)dene canımm cok guzel
Kabızlık sorunun varsa sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı çörekotu öneririmm Ebruşum benim vazgeçilmezlerimdendirKabizliga faydali olmasi cok iyi, bu sebepten dolayi deneyecegim :) tesekkür ederim canim :)
Ben gece yatmadan incir yiyorum yada rezene çayı içiyorum akşam çok iyi geliyor ama bu da iyiymiş deneyeyim corekotunuKabızlık sorunun varsa sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı çörekotu öneririmm Ebruşum benim vazgeçilmezlerimdendir
1.takımda kaptan yardımcısının canım senin ismin çok tanıdık geldi bana sen hangi takımdasin nerde gördüm acaba senihep beraber canlandırcaz insallah sen hangı takımdasın
bulusalım
Çok iyiymiş bu aynı ben
Amin canım seninde bende sabahi kaçırdımşimdi koşa koşa geldimSabah kahvelerini kaçırdıkkkk ikindi kahvesine rezervasyon yaptırayım dedim slm şekerle gününüz güzel geçsin
Ben gece yatmadan incir yiyorum yada rezene çayı içiyorum akşam çok iyi geliyor ama bu da iyiymiş deneyeyim corekotunu
1.takımda kaptan yardımcısının canım senin ismin çok tanıdık geldi bana sen hangi takımdasin nerde gördüm acaba seni
Çok iyiymiş bu aynı ben
Amin canım seninde bende sabahi kaçırdımşimdi koşa koşa geldim
Tamam ya şimdi oldu sweet kaptanın paylaşım alanında görmustüm diyorum biyerlerde gördüm ama neresi bulamamistim çok sagol bende çabuk etkileniririm bende de ise yarar bence :)
Bünyeden bünyeye farkediyor gerçi ama ben 3 yıldır hiç aksatmam müshil etkisi yapıyor dene istersen
Selvoş 6, takımın kaptan yardımcısı tatlım en aktif meleklerimden Kahveler benden olsun o zaman selvoşum biraz rahatsız
Bu çok iyiymiş kasede kahve çay gibi hatta kazanda
Japon usulü yapalım dedimm inşallah faydasını görürsün bitanem sen de
Rıca ederım kuzumKabizliga faydali olmasi cok iyi, bu sebepten dolayi deneyecegim :) tesekkür ederim canim :)
beni kaptanım tanıtmıs zatn ama bende senın nickini hatırlıyorum hangi topikte rastlastık acaba merak ettim şimdiBen gece yatmadan incir yiyorum yada rezene çayı içiyorum akşam çok iyi geliyor ama bu da iyiymiş deneyeyim corekotunu
1.takımda kaptan yardımcısının canım senin ismin çok tanıdık geldi bana sen hangi takımdasin nerde gördüm acaba seni
Çok iyiymiş bu aynı ben
Amin canım seninde bende sabahi kaçırdımşimdi koşa koşa geldim
saolun kaptanım bende ekınezya aldım sizede ikram edebilirim iyileşmek istiyorumm
Bünyeden bünyeye farkediyor gerçi ama ben 3 yıldır hiç aksatmam müshil etkisi yapıyor dene istersen
Selvoş 6, takımın kaptan yardımcısı tatlım en aktif meleklerimden Kahveler benden olsun o zaman selvoşum biraz rahatsız
Hiç spor topiklerinde takıldın mi ben Aynur kaptanın spor topiklerindeydim birde oralardaki topikleride takılıyorum sık sıkRıca ederım kuzum
beni kaptanım tanıtmıs zatn ama bende senın nickini hatırlıyorum hangi topikte rastlastık acaba merak ettim şimdi
saolun kaptanım bende ekınezya aldım sizede ikram edebilirim iyileşmek istiyorumm