- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
Kız sohbet amaçlı dedim yoksa seni başka takıma göndermeye hiç niyetim yok :) bizim senin güzel bilgilerine ihtiyacımız var :)Yok yok 4. Takimimi asla birakip gezmem takim takim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sohbet amaçlı dedim yoksa seni başka takıma göndermeye hiç niyetim yok :) bizim senin güzel bilgilerine ihtiyacımız var :)Yok yok 4. Takimimi asla birakip gezmem takim takim :)
İnşallah bigun kısmet olursa geliriz :) kac yasındasınVar kilom kendime gore canim,ben 14yil sporla ilgilendim 53kilonun ustune hic cikmamistim.
Yas ilerledikce hareketsiz yasam aldiriyor kilolari.
Abd gezmek icin super yolunuz texasa duserse beklerim :)
Insallah canim 27 yasindayim.İnşallah bigun kısmet olursa geliriz :) kac yasındasın
Bende beni atiyosun sandim kaptanimKız sohbet amaçlı dedim yoksa seni başka takıma göndermeye hiç niyetim yok :) bizim senin güzel bilgilerine ihtiyacımız var :)
Amerika dan mi katılıyorsun çok uzaksin bize sporla profosyonel mi ilgilendin ne yaptın mesela sporu severim ben spor guzeldirVar kilom kendime gore canim,ben 14yil sporla ilgilendim 53kilonun ustune hic cikmamistim.
Yas ilerledikce hareketsiz yasam aldiriyor kilolari.
Abd gezmek icin super yolunuz texasa duserse beklerim :)
Evet canim Abdde yasiyorum 7 yil oldu.Amerika dan mi katılıyorsun çok uzaksin bize sporla profosyonel mi ilgilendin ne yaptın mesela sporu severim ben spor guzeldir
Ne kadar güzelmis ben de yüzmek isterdim pek iyi yuzemiyorum ya süper yüzenlere de hevesliyim sualti Hokeyi falan çok havaliymis inşallah hedefimize ulaşıriz uyguladığın belli bir diyet var miEvet canim Abdde yasiyorum 7 yil oldu.
Profesyonel sporcuydum 14 yil yuzdum,bunun son 3 yilida monopaletli yuzme ve sualti hokeyi oynadim.
bende 27 yasındayımmInsallah canim 27 yasindayim.
Yilmak yok hepimiz zayiflicaz canim :)Ne kadar güzelmis ben de yüzmek isterdim pek iyi yuzemiyorum ya süper yüzenlere de hevesliyim sualti Hokeyi falan çok havaliymis inşallah hedefimize ulaşıriz uyguladığın belli bir diyet var mi
Yasitmisiz,evli misin Selvos?bende 27 yasındayımm
Bende nette okumuştum paleo diyetini karbonhidrat yememek güzelmiş zaten diyetlerin genel.mantığı nerdeyse bende ortaya karışık yiyorummümkün oldugunca az karbonhidratYilmak yok hepimiz zayiflicaz canim :)
Yuzme her yasta ogrenilir ama kucukken cok daha kolay ogrenmesi.
Ben Abdde paleo diyeti yapan bir adami gecen sene epey okudum takip ettim canim.
Internet sitesi var.Tas devri diyeti yani.
Karbonhidratlardan uzak duruyorum sadece.
Onun haricinde her seyi yiyorum.
Egzersizlerimde tamamen kendi kilomla yaptigim seyler.
Evde yapilan kardiyolar,kosu yani:)
Karbonhidrati hayatindan cikarman yeter canim.Bende nette okumuştum paleo diyetini karbonhidrat yememek güzelmiş zaten diyetlerin genel.mantığı nerdeyse bende ortaya karışık yiyorummümkün oldugunca az karbonhidrat
Bizden citirsin :)Banada sorarsanız bende 25 yaşındayım Selvos88
evliyim canımm 6 yasında bi oğlum var sen evlimisin?Yasitmisiz,evli misin Selvos?
sorcaktm sıra sendeydı evlimisin? Bide sordum görmedin sanırım hangi caylardan içiosunBanada sorarsanız bende 25 yaşındayım Selvos88
Örnek menun var mı çok merak ettim beğendim bu diyeti burdan bakınca çok mantikli bir diyet duruyor azıcık çıtırim ya 2 yıl çok degilKarbonhidrati hayatindan cikarman yeter canim.
Haftada 2 ogun kacamak ogunlerim.
O iki ogunde canim karbonhidrratta istese yiyorum hic affetmiyorum
Evliyim canim 2.5 yasinda oglum var benimde.evliyim canımm 6 yasında bi oğlum var sen evlimisin?
sorcaktm sıra sendeydı evlimisin? Bide sordum görmedin sanırım hangi caylardan içiosun
evliyim canımm 6 yasında bi oğlum var sen evlimisin?Yasitmisiz,evli misin Selvos?
sorcaktm sıra sendeydı evlimisin? Bide sordumBanada sorarsanız bende 25 yaşındayım Selvos88
Bekarim canım hatta baya bekarimevliyim canımm 6 yasında bi oğlum var sen evlimisin?
sorcaktm sıra sendeydı evlimisin? Bide sordum görmedin sanırım hangi caylardan içiosun