- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
şahnurcum ilahi.. e anacım hem alıntı yapmışsın mesajımı hem de @ yazmışsın.. bu durumda bildirim zaten "alıntı yaptı" olarak geldi.. sen hiç alıntı yapmadan direkt mesaj yaz ve öyle addleme yap bakalım nolcek..
Hemen veriyorum aebencim.
1 yumurtanın akını güzelce çırpıyoruz.
Üzerine istersek, 1-2 damla aroma(ben çikolata aroması ekliyorum.)
Bu karışımdan 2 kaşık alıyoruz.
Üzerine 3 yemek kaşığı süt tozu ve 3 yemek kaşığı süt, karıştırıp çikolata kalıplarına döküp donduruyoruz.
Bu, ısınınca eriyen tarif.
Diğer tarif için en kısa zamanda güzel bir kıvam tutturup sizinle de paylaşacağım.
Afiyet olsun Sweetciğim.
Ben de aslında tam bir çikolatakoliğimdir ama bunlardan sonra fazlasını yiyesim gelmedi.
Bugün uzanmadım bile daha.
Ama ama ama ..
Ben burada bir kalkıp hemen kahvemi hazır edeyim.
Kesinlikle ciddiyim Püsküüt'üm.
Dün yediğimi görmeliydin.
Çook çook çoook ..
Ahh, ne güzel bir hayaldir o öyle.
Kahkahayı bastım okumamla.
Benim de hayalim, yiyelim yiyelim kilo almayalım.
Bu arada yapılan bir araştırmada, insanların hayalleri arasında 1. sırayı alıyormuş bu madde.
Aebencim, acaba sindirim sisteminin çalışması üzerinde bir değişiklik oldu mu çörekotu yağı sonrası?
Bu çok kandırıkçı bi tarif ama bulunsun el atında diye kopyaladım, eline sağlık hmcim..
Araştırma kesin doğrudur.. ben de bigün lamba ciniyle karşılaşırsam (tabii bunun için evde ovalanacak bi lamba da olmalı di mi) üç isteğin birincisi kilo almadan yemek yiyebilmek..
Ayyy biliyorum senin bu huyunu aebenim.. ilk duyduğumda da şaşırdım.. her zaman da şaşkın kalacağım bu konuda.. hayatımda tanıdığım tek örneksin..Bu konuda bir sıkıntım olmadıgından fark edemedim hm'cim .
Yumurta akı ve süt tozu diyorsun ...Size ilginç gelecek benim çikolatayla aram yok, yani 40 yıl yemesem aklıma gelmez .ama daha zararlısı ,şerbetli tatli hastasıyım
Aynı ben..Ahh, hayranım işte şöyle çikolata yemeyen insanlara.
Ben ölüyorum çikolata diye.
Rüyamda bile gördüğüm oluyor.
Tabi, şerbetli tatlı da ayrı zararlı ama en azından her an el altında olmaz diye düşünüyorum.
İyi ki sevmiyorum şerbetli şuruplu tatlıları.. Buna da şükür..Hayal bile etmek istemedim.
Geçen denk gelmiştim de, 1 dilimcik baklava 300 kalori civarıymış.
O kadar kalori ile yarım paket çikolata yenir.
Demek ki diyetini düzenli sürdürebildiğin için ekstra tebrik edilmelisin.