- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
İyi akşamlar cafemizin çıtırlarııı
Ellerine sağlık bitanemm sabah kahvesini kaçırmışım şimdi zevkle içeceğim cansınnn
Şarkı çok güzel Haticem çok da severim ama bu hatunu sevmiyorum Eskiden ne çok severdim halbuki
ilk seçeneği denemişsin kesmemiş sanırım kuzum.Kuru kayısı kuru erik yiyebilirsin.Yada 1 bardak sıcak sütle 1 veya 2 incirle pratik incir uyutması yapabilirsinO damı olmadı o zaman bir elmayı rendele biraz pişir şekersiz tabii.üzerine bol tarçın ve ceviz serp umarım biri çare olur
Senin merhemin var aslında haticem ama onu sabahları yapıyorum ben cennet elması tarçın ve kakao demiştin ya hakikaten süpermiş ama sadece sabahları
5 dk lık çiko zevki için 5 saat pişmanlık duygusu değmez kuzum
Tam şekersin sweetcim.
Benden Sweet'ime şöyle güzel bir kahve gelsin sabah sabah.
Ellerine sağlık bitanemm sabah kahvesini kaçırmışım şimdi zevkle içeceğim cansınnn
Şarkı çok güzel Haticem çok da severim ama bu hatunu sevmiyorum Eskiden ne çok severdim halbuki
Biri beni durdursuna gidecektim ama niyetim yok elimi uzatmaya. Yalnızca çok fazla tatlı istiyor bugün canım.
Resmen krizdeyim. Nedeni ne olabilir ne nasıl çözebilirim?
Bir el atacak var mı?
ilk seçeneği denemişsin kesmemiş sanırım kuzum.Kuru kayısı kuru erik yiyebilirsin.Yada 1 bardak sıcak sütle 1 veya 2 incirle pratik incir uyutması yapabilirsinO damı olmadı o zaman bir elmayı rendele biraz pişir şekersiz tabii.üzerine bol tarçın ve ceviz serp umarım biri çare olur
Kel ve merhem olayı canım
Senin merhemin var aslında haticem ama onu sabahları yapıyorum ben cennet elması tarçın ve kakao demiştin ya hakikaten süpermiş ama sadece sabahları
Evet pozitifcim. Regl dönemim sanırım yaklaşıyor, her ne kadar düzensiz olduğundan emin olamasam da.
Kan şekerim dengelensin diye tarçınlı süt içtim ama ı-ıh.
Böyle olasım var resmen.
5 dk lık çiko zevki için 5 saat pişmanlık duygusu değmez kuzum