- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 31
o zaman bence hicte fazla degl tam yasndasn :) nerde okuyorsun gulum sen :)25 canim amin inşallah izmitten yeni cik tik daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman bence hicte fazla degl tam yasndasn :) nerde okuyorsun gulum sen :)25 canim amin inşallah izmitten yeni cik tik daha
Manisada celalbayar üniversitesi fen ve teknoloji ogrtmenligio zaman bence hicte fazla degl tam yasndasn :) nerde okuyorsun gulum sen :)
izmit deynce dedm yoksa burdamisin bende izmitteymdeManisada celalbayar üniversitesi fen ve teknoloji ogrtmenligi
Yok canim İstanbul da evim okulda manisada memleketinde kutahyaizmit deynce dedm yoksa burdamisin bende izmitteymde
Valla yüz üstü yatabiliyorsa yatsın :)Canm bak buldum hangi tarafa yatman gertigini alinti yapicaktm beceremedm sol tarafa yatman gerek senn cunku sag ve yuzustu yattignde hem bebek yeternce beslenemeyecek buyuyemeyecek hem senn icin bi cok yan etkisi var basur catlak vesaire birde
Ve ve ve huzustu yatyignda rahim vebebek baski altnda kaliyor canm sikstirp seni uyandrmasida bu yuzden aman dikkt diyorrm
Kimse bişi ısmarlamıyor harçlığım yok gelemiyorumBen kaçtım şekerler yarın tartı herkesin yüzünü güldürsün inş@yst38 kayıplardasın kuzum
carsi tatlm benmde babam calisiyordu sekada :) cok severdim cocklugm irda gecti nerdeyse :) tesekkr ederm tatlmselinmh çok geçmiş olsun canım. İzmitin neresi canım. Ben sekada çalışmıştım. Evim çayırova-gebzedeydi. Her sabah gelir dönerdim.
Bak yanına bitter çikolatada veririm yanına sıfır yağ sıfır şekerBana en acisindan kahve kendme gelemiyorm yoksa beriliiim
eger berilim gelmems olaydiii inan yerdim bak hemide cok ama simddiik berilim geldii yemm diyete devaam oh oh bana gece gece ne gelsin bana diyin bakyymBak yanına bitter çikolatada veririm yanına sıfır yağ sıfır şeker
vayyy şurda diyete özel sıfır kalori çikolata yaptık ama yoookk. ahanda küstüm gidiyom berilinle göz göze diz dize oturuneger berilim gelmems olaydiii inan yerdim bak hemide cok ama simddiik berilim geldii yemm diyete devaam oh oh bana gece gece ne gelsin bana diyin bakyym
Kiz gitme dur dur o nssil cik.oylr kalorisi yok dur daaha yeni kendme geldim sevdm bak simdii nasl bisymis oovayyy şurda diyete özel sıfır kalori çikolata yaptık ama yoookk. ahanda küstüm gidiyom berilinle göz göze diz dize oturun
söylemem vermem benim o küstümKiz gitme dur dur o nssil cik.oylr kalorisi yok dur daaha yeni kendme geldim sevdm bak simdii nasl bisymis oo