Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhhhhhhhh cafe cayi indirdik ama sohbete zammi yaptikta gelen yok dersin
sana semaver kurban olsun banum
Tam zamanında gelmişim çay mı dedin Berilim
Tşkler tatlımmmsana semaver kurban olsun banum
bu ben oluyom cok sukur 70 lere veda edecgimYarin icin, tum citir olmus ve olacaklara basarilar :)
Avatarima foto koymus idim . Eski avtarimi silince gitti yav bulamadim geri benimle ozdeslesmisti eski avatarim . Bunuda ecelece buldum . Akrep burcuyumya delici ve seksu bakislar .bu ben oluyom cok sukur 70 lere veda edecgim
sagol bebegim
Semaverler yalniz icilmis ooooo hani bana ,sutlu bir kahve lutfen swetttt
Yarin icin, tum citir olmus ve olacaklara basarilar :)
bu ben oluyom cok sukur 70 lere veda edecgim
sagol bebegim
Avatarima foto koymus idim . Eski avtarimi silince gitti yav bulamadim geri benimle ozdeslesmisti eski avatarim . Bunuda ecelece buldum . Akrep burcuyumya delici ve seksu bakislar .
Eline saglik swetim dumanida ustunde oh mis ...
Ayy kuzum ben gelenedim kac gundur ama cok ozledm sizii cafeyii kostun geldim.nasilsinz bakiim :))Sweetdiple78384 .!.:
İnsan aile gibi oluyor burada Selincim bak iki gün gelmedim hemen özledim sizi
evet canm 7/24 cocuk bakiyirm vallahi :d ben simdik bi yesilcay alsam olurmu kacirdim.bittimi yoksam
Selinim bebişe bakıyor sanırım benden olsun
canmmm sen hala yuzustumu yatyirsuun bebk skisti icerdee sakin yatmaa bende sirtustu yatamam hic ama doktorm kesnlkle yatma demisti dur simdi bakip yazicam burya ama sakin bidaha yuzustu yatma kuzum bebis buyudu artk cunku :)bu ıkı 3 gundur karın bolgemde agrı oluyor nıekı acaba gece falan uyandırıyor bıl hassa yuz ustu pozısyona gectıgımde falan bebısmı yapıyor kı :)
ben kovdm fareyi geldiim :)bu cafe işlemiyor mutfakta faremi var nedir hiç müşterisi yok
geldim geldim geldiiim :))Slm cafe dostları yine sakinleşmiş burası
Berilim üzücü duygusallığı yasaklıyorum sana
Selinim nerelerdeki uğramamış cimcime
Ayy kuzum ben gelenedim kac gundur ama cok ozledm sizii cafeyii kostun geldim.nasilsinz bakiim :))
evet canm 7/24 cocuk bakiyirm vallahi :d ben simdik bi yesilcay alsam olurmu kacirdim.bittimi yoksam
Beriliiim ne guzeel siirler yazmiis :)
canmmm sen hala yuzustumu yatyirsuun bebk skisti icerdee sakin yatmaa bende sirtustu yatamam hic ama doktorm kesnlkle yatma demisti dur simdi bakip yazicam burya ama sakin bidaha yuzustu yatma kuzum bebis buyudu artk cunku :)
ben kovdm fareyi geldiim :)
geldim geldim geldiiim :))
Eki Görüntüle 1316842
Kizlaar ozurumu bu cicekle yapayim deddim :)nasilsiniiiz sweetim anmissin hep beni canm ya biraz kendmi topladm.geldm canm nasilsinizz bakaliim :)
Canm bak buldum hangi tarafa yatman gertigini alinti yapicaktm beceremedm sol tarafa yatman gerek senn cunku sag ve yuzustu yattignde hem bebek yeternce beslenemeyecek buyuyemeyecek hem senn icin bi cok yan etkisi var basur catlak vesaire birdebak sen sıpaya :))) sagol canım benım
oh mis hemen aldm bir bardaak bu sogkta sicak scak super :)
Hoşgeldin Selinim biz iyiyiz tatlım sen nasılsın
İstediğin yeşilçay olsun bitanem ne demek
basma bir talihsizlk geldi canm neyseki onemli bisy degil berilmle cok korkttk daha dogrusu takimida korkuttm sanrm ama neyseki iyiym simdik dun aksm biraz kacamakla devm ediyorm malesf :)
Çok naziksin kuzum
topladım derken hayırdır
kuzum