Püsküütüm ne desen haklısın ama görmezden gelmezsin bilirim ... Ne mail ne buraya gelmek ahh ahh saldım kendimi çayıra diyeyim sen anla... ben gelene kadar gitme işi, baktım ki hedefler maşallah süper ötesi
tebrik edip yollarız o zaman
ben zaten eskisi gibi gelemem o kadar uzun zamanlı bilgisayara dokunamıyorum maalesef ama dedim gitte şu bozduğun yeme düzenini doğrult ve metabolizmana bir bakım yap..
aebenim içim de bir his benim burada olmadığım uzunnnn zaman için de sen hep burdaymışsın da sanki hiç ayrılmamışsın gibi
Canım merhaba, öncelikle hak hukuk filan yok varsa da helal olsun diyelim ama yine de düşünme böyle, iyi ve güzeldi takımımız süperdi daha ne isterim sen içini rahat tut... bebeğini de sağlıklı günlerde büyüt..
kilo işi tabiki son zamanda iyice saldım ve kiloda üst üste eklenmeye başladı, yine aşırı düzensiz bir yemek yemek ve sarsılan metabolizma.. yani sabah kahvaltı yok öğlen ayak üstü atıştırma ama akşam herkes evdeyken ne bulursan ye veeee gerisini tahmin edersiniz işte..
Maşallah hepinizin kilosu yaza hazırlanmış biz daha yeni karar veriyoruz
lafların belini kırayım ben
hemen hemen bir yıl önce hobimi işe dönüştürme kararı aldım daha doğrusu tesadüfler sonrası gelişti ve ufacık bir dükkan tutup işe koyuldum ama dükkan dediğime bakmayın burası şey gibi hani ne bileyim Safranbolu veya Beypazarı gibi yerli turiste açılan bir bölge var Odunpazarı evleri diye işte neyse bu tip bir yer ... bir taraftan internet bir taraftan dükkanım genelde hafta arası evde çalışıp hafta sonları satış için açtım dükkanımı pek minikti çünkü ama geçen hafta restore edilmeyi bekleyen çok büyük bir ev buldum ve tuttum dün dükkanımı taşıdım ve bu kararları alırken koşturmamın için de diyorum ki hadi yine düzenini kur ve ilk yapacağın şey kiloların olsun ve öncesi yeme düzenini düzeltmek olsun...şimdiden geldim alıştırma turu atıyorum yarın ve hafta sonu yeni yerimde düzenimi kurup internetimi bağlatınca düzenli gelmeye çalışırım şu günlerde fazlasıyla yorgunum ve bir düzen kuramam sanırım ama yavaştan ısınırım diyelim....
burada sizinle ilk hedeflediğim dediğim gibi yeme düzenimi sağlıklı bir biçime kavuşturmak ve sonrası tartıyla haşır neşir olmak..bir şey sorayım eski mesajlara çok göz atamadım burada paylaşımınız nasıl, yani günlük yediklerinizi ve hedeflerinizi mi paylaşıyorsunuz ayrıca durum böyleyse başka bilmem gereken bir şey var mı...
Tanışmadığımız arkadaşlara merhaba diyeyim