Hayır bi'de şu var.. Ben bu yarışmada hiç ama hiçbir zaman kaptan olmadım.
Eğer ola ki oldum.. Üyesi olmayan, bütün üyeleri kaçan tek takım olur herhalde.. Düşünsenize beni kaptan olarak..
Annecim! Ben kendimden korktum vallahi!
Her sabah.. kızlar bakın aklıma ne geldi.. diye başlayacağım kesin..
Yok yok, siz gelin beni zayıflatın anacım. Yazık olmasın kızcağızlara!
Püsküütcm, gel sen takım açmaktan vazgeç. Seni direkt bizim takımın kaptanı yapalım, ne dersin?
:) ne guzel ya suanda kalkip bi daha spor yapsam dedim icimden:d termal kemerde cok ise yariyo bendede var ama benim bacaklar kaldi ust gitti simdi bi garip oldum
Eveet, bu tarz kullanımlarda en çok takıldığım noktaya değinmişsin. :112:
Rica ederim.
Çikolatalar, mücverler sıkıştırdıkça ben kendine getitirim seni yine...
Fundacm, senin püsküütün gelecek 11 üyesine kastın mı var yahu.
ya nedenini bilmiyorum ama benimde icimde adini koyamadigim bir üsengeclik var...
Eğer normal hayatında tembellik gibi bir alışkanlığın yoksa uyku düzenini gözden geçir derim. :112:
Ben mucberde cikolatada yiyebiliyorum :) dukani seviyorummm:)
Ee sen kendini cozmussun daha niye kilo veremiyesin:) bide duraklamada salmiyosundur yanlistir oo:)
ama terlemeden spor olmazki ya .yesilcayi bende 9hayat cayinda kullaniyorum cay iyi oldugundan onunda bi katkisi vardir elbette:) ama diger dedigini bilmiyorum
aslinda o abur cuburlari yemeden once kalorisini basimiza kaksalar dokunmayiz ben oyle dusunuyorum:) tabi bana her seferinde yapmak gerekir
Evt, böyle yorumları okudukça ben de seviyorum dukanı.
Ama malesef hayatımdan belli yiyecek gruplarını çıkartmak bana göre değil. :112:
Ben kendimi çözdüm de kendim daha beni çözemedi malesef.
Ben de o düşünceyle spor yapmıyorum zaten.
Yani özel olarak spor amaçlı bir faaliyet yapmıyorum anlamında. :112:
Gün içerisindeki ulaşımlarımda mümkün olduğunca yürüyorum. Bu da günde 30-60 dk arası bir şeye tekabül ediyor. :112:
Diğer dediğim de karışık bitki çayı. Form çayı adıyla satışta. İçinde neler var, tam hatırlamıyorum ama ben tadını sevdiğimden tercih ediyordum daha çok. :112:
Bende alışkanlık oldu o. Elime aldığım herşeyin kalorisine bakıyorum. Ama yeme mevzusunda çok uçuk bir şey çıkmazsa etkilenmiyorum.
Bir de zaten genellikle çok kalorili şeylerin üzerinde kalorileri yazmıyor bence.
Negronunki falan yazmıyor yani.
Canım bak videolar bunlar
Bu 35 dakikalık ilk ısınma ve sonrasında hareketleniyor bunun 23 dakikasını yapıyorum ben
Sixpax Group Class Workout on the bellicon - YouTube ardından tempolu olana geçiyorum o 7 dk.
7 dakikalık tempolu olan
Power Jump ~ tropa remix ~ it`s hot track - YouTube diyetisyen bu aletle ölçüyor bak
Eki Görüntüle 535384 çıplak ayakla üzerinde hiçbir metal olmadan çıkıyorsun tartıya biraz bekliyorsun sonra el tutacakları tutuyorsun biraz daha bekliyorsun sonra o çıkan fişte tüm vücut analiz bilgilerin yazıyor aynı anda doktorun bilgisayarına da gidiyor aynı bilgiler.
Teşekkürler cnm.
Kızlar bu neeeeeeee....: )))
Dün sabah 9 'da açılmış topik ve 15 sayfa ilerlemiş... Bu funda'nın 5. takımı gibi oku oku bitmiyor...
Haklisin sende ama degmezmi kendini ince fit dusun saclarini kuruturken:)
Beybim ben her gün düzenli spora gidiyorum. Spor salonuna tabiki terliyorum. Saçlarım da çok uzun... Saçımı toplayıp güzelce vücudumu yıkıyorum sonra da kremler yağlar sürüyorum. Bir görseniz tenimi yumuşacık yapiyor tam beybi teni ... : )
Üç günde bir de saçımı yıkıyorum- yani tümünü- banyo yapıyorum. Her seferinde saç yıkamana gerek yok beybim . Ha bir de spor yaparken enseye havlu atarsan saç diplerin de çok terlemez...
Spor yapmamak için hiçbir bahane olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz : )
Şimdik şöyle bir şey. Aşırı yağlı bir saç yapım var. Ve saçımın yıkama alışkanlığını kırabilmek adına mümkün olduğunca yıkamamaya çalışıyorum. Mümkün olduğunca dediysem bir gün durup bir gün yıkıyorum. Çünkü saçlarım 2. günün akşamını sağlam bulamıyor ne yazık ki.
Bir de buna sırılsıklam ter ekleyin. Bunun sonucu saçlarımı günde 2 kez yıkamaya kadar gider Allah korusun.
Yıkama+Kurutma 40 dk mı falan alıyor ayrıca. Benm de saçlarım hem uzun hem de ne hikmetse kurumak bilmez bir yapıya sahip.
Neyse, buraya kadarı çenemi tutamadığımdan verdiğim gereksiz bilgi kısmıydı.
Denemeden bilemem sonuçta. Bir de bunu deneyeyim. :103:
Kısaca önerin için teşekkür ederim. Bir ara deneyeceğim mutlaka.
Ve kessinlikle katılıyorum, spor yapmamak için hiç bir bahane olamazzzzzz.
bende aynı şekilde yapıyorum 3 günde bir saç yıkıyorum hergün vücudumu yıkıyorum
spor yapmamak için bahane bulmayınnnnnnnnnn
spor yapmayan herkese benden ceza çekin bakim 50'şer mekik
Cezamı bu saatte uygulayacak gücüm yok ama yarın söz.
canım titretmiyo o alet elektromanyetik akım veriyo 33.5 tlye aldım kargo ücretsizdi.
evet evet çekin 50şer mekik nolcak dimi ama
Peki elektromanyetik akım zarar vermiyor mu cnm vücuduna? :44:
Tabii cnm, nolcek.