Cadı kazanı..

ay ne var utanacak silersin hemen
hem arkadasın olmayan göremez
ben de silecem

Saol bebem
eft özel albüm yaparsın akasiacım kimsecikler şedemez resmini
bende dün uğraştım istersen silersin
Ben az Saç bakımına gidicem saçıma kür yapıyorumda uzatıcam rapunzel olucam bakim ordaki çıtırlarda gelişme varmı bi gözüm sizde hee uslu durun..

Saol bebem
eft özel albüm yaparsın akasiacım kimsecikler şedemez resmini
bende dün uğraştım istersen silersin
Ben az Saç bakımına gidicem saçıma kür yapıyorumda uzatıcam rapunzel olucam bakim ordaki çıtırlarda gelişme varmı bi gözüm sizde hee uslu durun..

ya ben de saçlarıma bocuk taktırıp ızatmayı düşündüm siz kullandınız mı hiç?

Ama sana değişikliğin iyi geleceğini düşünüyorum, hem de evdekine kapak olur

500 lira dediler çok pahalı geldi
3 ayda bir de çıması gerekımuş sactan snr bakıma yollanıomuş ve tekrar takmaya 100 lira verıomussun

ya ben de saçlarıma bocuk taktırıp ızatmayı düşündüm siz kullandınız mı hiç?

Benim kuaförüm eşimin arkadaşı..
Sana çıt çıt yapim dedi uzatmaya çalışıyorum
Bende onu sevmiyorum hem başkasının saçı oo ben taktırmam kafama hemde sökerken takerken çok yıpratıyormuş saçını ben burdan uyguladığum kürlerle uzatıyorum hatta baya uzamıştı kesirdim kırığım çoktu
Herkess aa saçların ne kadar uzamış diyorlardı güzel basit kürler var ben haftada 3 defa uyguladığım şeyler var devam ediyorum uzatıcammm belime kadar..

Başka bişey düşün onun yerine... Başka bir değişiklik yapabilirsin

ne yapabilirim bilmi,yorum
aklıma gelmıo bişi:))
bu arada grmcem mail attı
naber falan die
konustuk azcık aranız düzeldimi dedi yok dedim
e ayrılacakmısınız diokaydirigubbakcemile3

Benim kuaförüm eşimin arkadaşı..
Sana çıt çıt yapim dedi uzatmaya çalışıyorum
Bende onu sevmiyorum hem başkasının saçı oo ben taktırmam kafama hemde sökerken takerken çok yıpratıyormuş saçını ben burdan uyguladığum kürlerle uzatıyorum hatta baya uzamıştı kesirdim kırığım çoktu
Herkess aa saçların ne kadar uzamış diyorlardı güzel basit kürler var ben haftada 3 defa uyguladığım şeyler var devam ediyorum uzatıcammm belime kadar..

biraz da işte çok gorunsun dıyordum yıprattıgını bılmıyordum
nasıl kürler?

Bi de uzamanz dedi saçın inece telli boşuna uğraşma dedi güldüü ona inat uzutıcam nasıl uzatmıştım uzatıcam saçımla dövcem onu

Mesala orda öğrendiğim bir tarif
1.__sinameki bitkisini demliyosun 1 bardak suya süzüp suyunun içine 1 Ampul bemix(vitamin) bir kaşıkda badem yağı katıyorsun haftada 1 saçına sürüp 2 saat bekletip yııkıyorsun

2.__ sarımsağı ezip saçıma sürüp streçliyorum 2 saate böyle bekletiyorum (saçı gürleştiriyor yeni saç çıkarıyor)

3.__ aktarlarda 8 yağ karışımı var Mecitefendi saç bakım yağı bunuda sürüp 2-3 saat bekletiyorum..

fön. maşa . düzleştiriciyi bıraktım düğün vs olmazsa kullanmıyorum yeni saçlarım çıktı önlerimde
ve uzattıı
o BÖLÜMDE 3 AYDA 10 CM UZATANLAR VARMIŞ BU KÜRLERLE TAKıP EDıYORUM..

şimdi birde karanfili suda bekletip suyu saçına sıkıyormuşsun saçların dökülmesini engelleiyormuş
onuda denicem bide sızma zeytin yağını ısıtıp saç uçlarıma sürüyorum bekletip yıkıyorum buda uçlardaki kırıları temizliyormuş yeniliyormuşş
Ne bulsam deniyorum ama uzattı saçımı saçım uzamıştı herkes fark etmişti
Eşim Allah sana akıl versin diyo ne bulsan sıvıyosun kafana

orda konu açan arkadaşla konuştum onada 2 kuaför boşa uğraşma uzamaz demişler kızın resmi var o konuya girersen bak kızın saçı omuzundan beline inmişşohaoldumsmile

X