- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.741
yönetir canım onlar telefon denen birşey var
benim kaynana FBI gibi:1ninca:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yönetir canım onlar telefon denen birşey var
hos geldin zeynebim. keske o mutluluk bende de olsa. bugun kendimi tuhaf hissediyorum...
insallah ablacim bana surpriz yapar bebegim. turkiyeye gitmek istiyorum evet ama su an kayinvalidem turkiyede o ne zaman gelirse ben o zaman gidebilirim ancak. yoksa bana dunyayi zehir eder orda...
hos geldin zeynebim. keske o mutluluk bende de olsa. bugun kendimi tuhaf hissediyorum...
benim kaynana FBI gibi:1ninca:
İnşallah canım bebek berekiyle gelir zaten takma be o kadar şu kaynana işini bak benimkide benden çekinir biraz biz artık kartlaştık çünkü
niye öyle diyon yaprağım yaaa hayat güzel:teytey: bak sorunlar var ama bende tık yok evin kombisi bozuldu bugün oğluşum ve benim aşımız var akşama ne yemek yapcağıma karar veremedim ama nedense o kadar mutluyumki sanki bi kolumu kesseler olsun bitane daha var dicemkaydirigubbakcemile3
bende geldım kızlar...
edanazcım dıger topıdeyazdıklarımı okumuşsun evet eşim benım tarafımda ceairdeyken evde kalıyolar dıye ızdm bagırdım kavglr ettım gelınce bişey demedım desem ne olur saten kalmışlar evımde şimdi evımden tasınacagım böcek ılacı hayretmez bunlara canım sabrımın karsılığını alıyorum sonunda eşim zaten benım yanımdaydı ama şimdi daha ıyı görüyo anesı yaptıkları kaynana gıcık edecek ıla dıyor bilde:)) şimdinsı kzor ve baa herzamankınden daha çok hak verıyor.. önce kızdım ama sonra duşunup sakınce davrandım eşim i şimdi ben ne ıstersem onu yapıyor evden tasıncam sıkıldım dedım ıstedığın evı bul kırala dedi:))
abla nerde yaaa beni görünce kaçtımı yoksamkaydirigubbakcemile
ay canım ya neşen bo olsun yazını okudum bende neselendım helede kayın valıdemın yanına gideceğım dahada neselıyım çatlasın oda..
ne kartlasmasi ablacim tas gibisindir. takmak istemiyorum bazen aklima eskiler geliyo sinirlerim bozuluyo...
Kaçmam, ne güzel dedikodu var burada, kombi bozukmuş, boşver, yemek yokmuş boşver,
keyfin yerinde ya Zeynep'im, gerisini salla gitsin
nasıl kaynanan seni hangi huyları uyuz edio
evet abla aşırı yerinde keyfim ...
hepsini boşverdim zatiiii bugün keyfime diyecek yok bide benimki bu sabah gitmeden böyle keyifli olunca dahabi tatlı oluyon dedi:kedi:
kk nin sayfalari yetmez canim anlatsam o kadar gicik oluyorum.
1. beni gormemezlikten gelmesi
2.herkesin yanida gelinin cocugu olmuyo demesi
3.esimi doldurup ustuma salmasi
4.eltilerimle arami bozmasi
5.gozumun onunde aileme hakar etmesi
6.harektetleri, konusmasi, oturusu, kalkisi,
7.hele su yemek yemesi yokmu $ap $ap $ap sinir oluyorum
agzini kapatta ye be kadin.
su an aklima gelmeyen bir suru sey. nefret etmek bile duygu ama ben yinede kin duyuyorum ...
su an aklima gelmeyen bir suru sey. nefret etmek bile duygu ama ben yinede kin duyuyorum ...