Cadı kazanı..

insallah ablacim bana surpriz yapar bebegim. turkiyeye gitmek istiyorum evet ama su an kayinvalidem turkiyede o ne zaman gelirse ben o zaman gidebilirim ancak. yoksa bana dunyayi zehir eder orda...

İnşallah canım bebek berekiyle gelir zaten takma be o kadar şu kaynana işini bak benimkide benden çekinir biraz biz artık kartlaştık çünkü

hos geldin zeynebim. keske o mutluluk bende de olsa. bugun kendimi tuhaf hissediyorum...

niye öyle diyon yaprağım yaaa hayat güzel:teytey: bak sorunlar var ama bende tık yok evin kombisi bozuldu bugün oğluşum ve benim aşımız var akşama ne yemek yapcağıma karar veremedim ama nedense o kadar mutluyumki sanki bi kolumu kesseler olsun bitane daha var dicemkaydirigubbakcemile3

bende geldım kızlar...
edanazcım dıger topıdeyazdıklarımı okumuşsun evet eşim benım tarafımda ceairdeyken evde kalıyolar dıye ızdm bagırdım kavglr ettım gelınce bişey demedım desem ne olur saten kalmışlar evımde şimdi evımden tasınacagım böcek ılacı hayretmez bunlara canım sabrımın karsılığını alıyorum sonunda eşim zaten benım yanımdaydı ama şimdi daha ıyı görüyo anesı yaptıkları kaynana gıcık edecek ıla dıyor bilde:)) şimdinsı kzor ve baa herzamankınden daha çok hak verıyor.. önce kızdım ama sonra duşunup sakınce davrandım eşim i şimdi ben ne ıstersem onu yapıyor evden tasıncam sıkıldım dedım ıstedığın evı bul kırala dedi:))

İnşallah canım bebek berekiyle gelir zaten takma be o kadar şu kaynana işini bak benimkide benden çekinir biraz biz artık kartlaştık çünkü

ne kartlasmasi ablacim tas gibisindir. takmak istemiyorum bazen aklima eskiler geliyo sinirlerim bozuluyo...

niye öyle diyon yaprağım yaaa hayat güzel:teytey: bak sorunlar var ama bende tık yok evin kombisi bozuldu bugün oğluşum ve benim aşımız var akşama ne yemek yapcağıma karar veremedim ama nedense o kadar mutluyumki sanki bi kolumu kesseler olsun bitane daha var dicemkaydirigubbakcemile3

ay canım ya neşen bo olsun yazını okudum bende neselendım helede kayın valıdemın yanına gideceğım dahada neselıyım çatlasın oda..

bende geldım kızlar...
edanazcım dıger topıdeyazdıklarımı okumuşsun evet eşim benım tarafımda ceairdeyken evde kalıyolar dıye ızdm bagırdım kavglr ettım gelınce bişey demedım desem ne olur saten kalmışlar evımde şimdi evımden tasınacagım böcek ılacı hayretmez bunlara canım sabrımın karsılığını alıyorum sonunda eşim zaten benım yanımdaydı ama şimdi daha ıyı görüyo anesı yaptıkları kaynana gıcık edecek ıla dıyor bilde:)) şimdinsı kzor ve baa herzamankınden daha çok hak verıyor.. önce kızdım ama sonra duşunup sakınce davrandım eşim i şimdi ben ne ıstersem onu yapıyor evden tasıncam sıkıldım dedım ıstedığın evı bul kırala dedi:))

bide benimki beni korusa kollasa ah ah ne deseler ben yanlıs anlıyorum diyor

ay canım ya neşen bo olsun yazını okudum bende neselendım helede kayın valıdemın yanına gideceğım dahada neselıyım çatlasın oda..

sağol canım allah hepimizin neşesini eksiltmesin inşallah ...
çatlat kaynananı orta yerinden çatlasın cadıııılülülülülülü

ne kartlasmasi ablacim tas gibisindir. takmak istemiyorum bazen aklima eskiler geliyo sinirlerim bozuluyo...

Sakın eskileri filan düşünme salla gitsin sen eşinle mutlu olmaya çalış yeter gerisi dış kapının mandalı zaten delikafadulden

Yok kız yaşlandık artık yaş kaç oldu baksana :nazar:

Kaçmam, ne güzel dedikodu var burada, kombi bozukmuş, boşver, yemek yokmuş boşver,
keyfin yerinde ya Zeynep'im, gerisini salla gitsin

evet abla aşırı yerinde keyfim ...
hepsini boşverdim zatiiii bugün keyfime diyecek yok bide benimki bu sabah gitmeden böyle keyifli olunca dahabi tatlı oluyon dedi:eek::kedi:

nasıl kaynanan seni hangi huyları uyuz edio

kk nin sayfalari yetmez canim anlatsam o kadar gicik oluyorum.

1. beni gormemezlikten gelmesi
2.herkesin yanida gelinin cocugu olmuyo demesi
3.esimi doldurup ustuma salmasi
4.eltilerimle arami bozmasi
5.gozumun onunde aileme hakar etmesi
6.harektetleri, konusmasi, oturusu, kalkisi,
7.hele su yemek yemesi yokmu $ap $ap $ap sinir oluyorum
agzini kapatta ye be kadin.
su an aklima gelmeyen bir suru sey. nefret etmek bile duygu ama ben yinede kin duyuyorum ...

evet abla aşırı yerinde keyfim ...
hepsini boşverdim zatiiii bugün keyfime diyecek yok bide benimki bu sabah gitmeden böyle keyifli olunca dahabi tatlı oluyon dedi:eek::kedi:

öyle keyfim yerinde deme valla nazar değer allah korusun:nazar:
ben nazara çok inanıyorum kızlar sizde inanırmısınız

su an aklima gelmeyen bir suru sey. nefret etmek bile duygu ama ben yinede kin duyuyorum ...

Benim ki ile aynı model.... Seninki gece siz yatarken kapıyı çalmadan odanıza girer mi oeki?

of canım yaaa
aileme benımkı de düğün ertesi açtı agzını yumdu gözünü:KK43:
ailem çocukların mutlulugu dedi kapadı üstünü
benimki de hep kızlarını över
kocamı zırt zırt arar benı daha hiiiiçççç aramadı verde bi sesini duyayım demez
ben hep ararım ama eşim bunları da görmez

uzakta da olsa yetio dimi

ayyy ne şirret ne çirkef bi kadınmış bu böyle.... allah bildiği gibi yapsın onu:mymeka:

X