Cadı kazanı..

Günaydın hanımlar nasılsınız
Akasiacım geçmiş olsun canım bşeyler olmasın sakın inşallah olur :Saruboceq:

gunyadin ablacim. heveslenmekten biktim o ihtimali aklima getirmek istemiyorum ama acayip bir mide bulantisi test yaptirmicam; eger hamileysem bile dogum yaptigimda ogrenirim , test yapmaktan korkuyorum artik...:1no2:

günaydın kızlar ben erkencıyım kahvaltımı yaptım aksama yemek hazırladım anneme ebı topladım bırazdan kendı evıme geçeceğim sonrada eltıme gıdeceğim hafta sonu düğün varmış gıtmıycem hedıyesını kayın valıdeme bırakıcam sonra eve gelıcem hamıle olan eltım bana gelecekmış ama gelme dıycem ben bı arkadaşımla bulşacagım dolaşamassın benle dıyecegım. zaten çocuk çanta ben anca gezıyorum bıde onumu tasıycam yanımda dimi ama :)) bakalım bugun gıreeessem yarın görüşürüz sekerler öptüm hepinızı....

sana iyi gezmeler canim...

gunyadin ablacim. heveslenmekten biktim o ihtimali aklima getirmek istemiyorum ama acayip bir mide bulantisi test yaptirmicam; eger hamileysem bile dogum yaptigimda ogrenirim , test yapmaktan korkuyorum artik...:1no2:

Hayırlısı olsun canım senin daha önceki konunu da biliyorum türkiyeye gelme durumun vardı tedavi için.
Şuna inanırım ben hiç ummadığın bir anda kapını çalar zaten bebek ben geliyorum der.
Kendini sıkıntıya sokma birde psikoloji çok önemli bu durumda zamana bırakacaksın birde.

Kızlar eceezgi geldi aramıza, onun kaynanalığını kocası yapıyor, atalım mı kazana kocasını?

Hayırlısı olsun canım senin daha önceki konunu da biliyorum türkiyeye gelme durumun vardı tedavi için.
Şuna inanırım ben hiç ummadığın bir anda kapını çalar zaten bebek ben geliyorum der.
Kendini sıkıntıya sokma birde psikoloji çok önemli bu durumda zamana bırakacaksın birde.

insallah ablacim bana surpriz yapar bebegim. turkiyeye gitmek istiyorum evet ama su an kayinvalidem turkiyede o ne zaman gelirse ben o zaman gidebilirim ancak. yoksa bana dunyayi zehir eder orda...

insallah ablacim bana surpriz yapar bebegim. turkiyeye gitmek istiyorum evet ama su an kayinvalidem turkiyede o ne zaman gelirse ben o zaman gidebilirim ancak. yoksa bana dunyayi zehir eder orda...

Sen boşver kaynanayı, haklarız onu biz, baksın o işine...

herkese günaydın parçalı bulutlu bi istanbul sabahından herkese sevgiler.....
bu sabah içimde sebebi olmayan bi mutlulukla uyandım kızlar....
hepinizi seviyorum...

X