Cadı kazanı..

y dayanamayacagım bune ya ben böle olsa insan içine çıkamam heralde pek bı barışıklar kilolarıyla ben yapamam ay ay çok kötüü...

tr lellı nabe çıkıyormusun tatıle benım kayın valıdem ayın 5 de gideceğim dıyor kocamda ayın 2 sınde gelıyor iste 3-5gune gönderırım ben onları eltımıde götürcek kayın valıdem. kaynımda burda yok hamıle zaten eltım ağır ayak çekemem surda eşimle gezecez 3-5 gun istemıyorum kımseyı yanımda...

Gidicem bacım inş şunlar gelsinlerde bi defliyim
Yahh bu albümü çözemediydim onla uğraştım yapabildim galipa bişiler
Oğlumla boğuşuyorum bi taraftan oynamak istiyor çekiştiriyor..
Kocan gelince gezz bacım acısını çıkar sen ne zaman gidiceksin turkiyeden kendi evine yani varmı daha tatilin ne kadar daha Turkiyedesin

yarın görüşürüz bebelerimm yoksunuz zaten öpüldünüz çıtırlarr...

Kızlar günaydın, ben bugün tembellik yaptım yeni kalktım ama sizde yoksunuz... Denek ki tek tembel ben değilim...

Günaydın canım zor kalktım, başımda da ağılık var, çay suyunu koyayım da kahvaltı hazırlayım bari, bir ilaç içerim sonra da

bugun benim ustumde bir agirlik var. dun sabahtan beri bir mide bulantisi. sabhalari daha cok su an bile var. neyin nesidir anlamadim...

günaydın kızlar ben erkencıyım kahvaltımı yaptım aksama yemek hazırladım anneme ebı topladım bırazdan kendı evıme geçeceğim sonrada eltıme gıdeceğim hafta sonu düğün varmış gıtmıycem hedıyesını kayın valıdeme bırakıcam sonra eve gelıcem hamıle olan eltım bana gelecekmış ama gelme dıycem ben bı arkadaşımla bulşacagım dolaşamassın benle dıyecegım. zaten çocuk çanta ben anca gezıyorum bıde onumu tasıycam yanımda dimi ama :)) bakalım bugun gıreeessem yarın görüşürüz sekerler öptüm hepinızı....

X