Cadı kazanı..

Dün gece erkenden yattım, artık uykum düzene girmeye başladı, yorgunluklar çıkıyor yavaş yavaş.

Kızlar, sabah uyandım, banyoya gittim elimi yüzümü yıkamaya aynaya bir baktım ne göreyim....
Allahım nasıl bir güzellik, ben böyle güzel olmak zorunda mıyım dedim...

Güzel gözlüm, sen daha güzelsin tabi ama ben yaşlı bir kadınım, benim yaşımdakilere göre de fena sayılmam...

Kızlar, sabah uyandım, banyoya gittim elimi yüzümü yıkamaya aynaya bir baktım ne göreyim....
Allahım nasıl bir güzellik, ben böyle güzel olmak zorunda mıyım dedim...

ben daha guzelim bi kere :dilcikar:

Günaydın kızlar ne haber sabah sabah güzellikler tavan yapmış durun bakim burda ben dururken ne güzelliği öleee mikemmmellll im ben yaaaa ( abiye kuzu ) hehehehehe :umursamaz: zemuszemus

Günaydın kızlar ne haber sabah sabah güzellikler tavan yapmış durun bakim burda ben dururken ne güzelliği öleee mikemmmellll im ben yaaaa ( abiye kuzu ) hehehehehe :umursamaz: zemuszemus

Hoşgeldin... Egem ablanın selamı var. Görüşmüşünüzdür herhalde

Kızlar bn birazdan çıkıyorum. Önce mutara uğrayıp kaydımı yaptıracağım, sonra çarşıya gidip evsahibim ile görüşeceğim, perdelik kumaşları verdim, gidip bir daha tarif edeceğim, yedek anahtar yaptırmıştık ama açmıyor, onu düzelttireceğim, dönüşte de pazara gideceğim. Sizler ne yapacksınız bufgün?

ben bugn evdeyim ablacim hic biyere gidesim yok, evimi cok seviyorum bugun, daha yorgunlugumu atamadim. burda hava cok guzel...

Olur mu kuşum? Motorsikletimin resimlerine ve özelliklerine bakıyordum da. Kızlar bakın profilime motorsikletimin resmini ekledim, ama ben kırmız yada siyah istiyorum...
Zeynom nasıl gidiyor? Herşey yolunda değil mi? Zaten yazdıklarından iyi olduğun anlaşılıyor.

çok güzelmiş abla ben beğendim...
kazasız belasız kullanırsın inşallah...
ben iyiyim ablacım şükürki herşey yolunda oğluşumun aşısı vardı bugün gidemedim hava soğuktu yarına artık..
eee aliden haber yokmu ablaCADIARZU

Aman ben motor sevdasına düştüm unuttum.... Zaten telefonlarımın şarzı bitmiş kapalı imiş yeni fark ettim. Sadece Hacer abisi gelince telefonunu kapattığını, abisinin kurcaladığını söyledi, benim numaramı bulmaya çalışıyormuş, istediğini yapsın, tlefonlarım gizli aramalara da kapalı, kayıtı olmayan numaralardan aranınca da açmıyorum. Melek'in şefi dışarıda görmüş bizi tanıştırsana beni diyormuş. Dedim başlarım ona, hiç işim olmaz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…