Cadı kazanı..

bende 21 yasindayim 12.01.89 dogum gunum bu arada hediyemi beklerimaklinialirimsmileesimde 24 yasinda onun da dogum gunu 21.01.86.

tabiki kaynanalar kötükedihüso

hehehehhe odun lazımmı kazanın altına atmaya

burdayım canım bugün merdivenci gelioda silmeya ona su verdim..
ben 21 yaşındayım canım temmuzda 22 olcam..
kocişimde 26 yaşında mayısın 7sinde 27 olcak
ya sen?

ya çok küçüksün daha neden bu kadar erken evlendin

bende 21 yasindayim 12.01.89 dogum gunum bu arada hediyemi beklerimaklinialirimsmileesimde 24 yasinda onun da dogum gunu 21.01.86.

seni biliyorum kızımda 10 ocak 89 lu
anam neden acele ettiniz ya erken evlenmek için

napalım canım yaaa gönül ferman dinlemedi iştekaydirigubbakcemile3

ah ah ablacim ah hic sorma ne vardi bu evlenmekte bende bilmiyorum. sanki dunyada koca bitecekmis gibi buldugumu hemen kapi verdim kimse almasin diye.

napalım canım yaaa gönül ferman dinlemedi iştekaydirigubbakcemile3

gönlüme söz geçiremedim diyon eğer mutluysan huzurluysan sorun yok ama yinede çok erken ya tabi benim fikrim bu sadece kaydirigubbakcemile3

ah ah ablacim ah hic sorma ne vardi bu evlenmekte bende bilmiyorum. sanki dunyada koca bitecekmis gibi buldugumu hemen kapi verdim kimse almasin diye.

aferin sana adamı kaptın hemen demi kimseler almasın diye kaydirigubbakcemile3

erkek kitligi vardi o zaman, bana dedilerki elimizde bir bu kaldi bende hic dusuneden kapiverdim hemen:roflol:

şükür huzurum iYİ evet erken ablacım ama işte bunu görmek istemiyo insan yerimseniben

ben su evi bi supureyim daha pijamayla duruyorum kendime de ceki duzen vereyim sonra geliyorum. zeynep cim sende gel o zamana opt

tamam canım bende bebeği uyutuyorum mama yedirdim devam edriz ne kadar sürer işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…