Cadı kazanı..

kurban olsun kaynanan senin gibi geline... Güzellik, marifet, tatlı dil, kocaman bir kalp hepsi sende... Kıymetini bilmeyen çatlasın... Buradaki kızların hepsi bir tane.... Kıymetini bilmeyenleri eşekler kovalasın...

amin amin nerde o gunler. bazen aklima kotu kotu seyler geliyo dyorum ki kimseden habersiz turkiyeye gideyim su kaynanayi bicaklayim geri gelim kim nerden bilecek benim oldugumu ben fransada deilmiyimdelikafadulden

Biz de dünden konuşmuştuk melek 2le akşamüstü kek yaptım ben, sonra melek geldi, kısır ve patates salatası... Şimdi patlıyoruz... O kadar yedik ki hem de nefes almadan... Bir demlik çayda içtik...

Biraz önce bıyıklarını aldım onun, şimdi o bacaklarını temizliyor, bir yandan da dedikodu yapıyoruz...

Hadi gel, temizik yapıyoruz.... Kadın güzel olmalı, bakımlı olmalı değil mi? Dün ehliyet kursuna gittim evrakları öğrenmeye, orada görevli çocuk motor ehliyeti deyince ben çığlık attı... Direksiyonunuz var mı diyor. VAr, şehirlerarası çok kullandım, şimdi uzun mesafe ehliyetsiz çıkmak istemiyorum artık dedim. Şok oldu çocuk.... Melek'in amiri de benle tanışmak istiyormuş, ben de dedim ki beni yaşlı, tutucu, huysuz biri olarak tanıt, akşam işden çıkınca hemen eve gimezsem kızıyor, dışarı çıkmama izin vermiyor filan de dedim. Çok güldk. Burada çok salak erkeker var. Yalnız bayanız ya kendilerini bir halt sanıyorlar. Ben elli kere onları arka cebimden çıkarırım bilmiyorlar.

bayildim size valla. neyse abla ben cikayim sevgilim geldi. annemin yanina gitmis bahceye, banada borek getirmis. ben boreklerimi yiyim aksam kocami yatirip girerim tekrar optum. meleke slm

Hemde lağım fareleri ısırsın... Derya'cım nasılsın? Moraller nasıl? Seninki nerede?

Nasıl olayım ya bazen çok sıkıcı bazen durgun bazen de normal seyrinde işte...

Dün eşimin doğumgününü kutladık.

İyi geçti...

Annesigilden kimse aramadı canım sıkıldı ama ona belli etmedim tabi.

3 gündür beli incili.

Doğrulamıyor oturamıyor doğru dürüst...Dün bardak bastım sırtına beline felan.İlk denemem olmasına rağmen gayet iyiydim sempatiksalakcinni

Sabah kalktığında bile bardak izleri duruyordu ne güldüm ama kaydirigubbakcemile3

3 gündür tık yok anlayacağın abla...:tomato:

Kız adama bardak basıyorum diye sinirini mi çıkardın? Kantaron yağı ve pelesenk yağı al aktardan. Küçük bir kaseye az miktarda ikisindende koy karıştır, masaj yaparak sür, iyice yedir, sonra da havlu ısıtıp koy. Çok iyi geliyor, bu saatte bulamazsın, dört gün tık olmaz ama beşinci günü kurtarırsın en azından.

Yok ablacım valla benim suçum yok..

Markette birden ağrı girmiş.Eve geldiğinde beli bükük girdi eve

Ani hareket yapmış sanırım öyle dedi..

Eve gelince ben de bardak bastım koca karı gibiyim ha kaydirigubbakcemile3

Dün de kas gevşetici krem sürdüm güzelce birde ütüyle havlu ısıtıp koydum sabah kalktığında biraz daha iyiyim dedi ama gene de ağrısı vardı.

Yarın alayım çıkarsam dediğin yağlardan..

Evet annesi kutlamadı doğumgününü ve de ablası felan...

iyi geceler kızlar şimdi eşimle konuştuk ancak fırsat bulabıldım..
burdakı bazı arkadaşlar bılır bız yurt dışında yasıyoruz ben yenı geldım ailemın yanındayım eşimde ayın 2 sınde gelecek bugun annesıyle konuşmuş yok efendım ben eve nıye gıtmıyomusum sureklı gezıyomusum vs vs eşimle konuşmuş doldurmuş eşimi eşimde demış benım eşim daha önceden çalışıyordu çevresı genış demış arkadaşları ailesı akrabaları var gıder geze benım haberım var hepsınden demış. diğer gelınlerınle bır tutma okumuş kız cıddı bır ınsan öle labalı olmayı sevmıyor aksma kadar senınle diğer gelınınle oturup dedı kodu yapmaz çok farklı bır ınsan demiş. bu yuzden annesıyle tartışmışlar karışmayın eşime demiş..
kayın valıdem aradı düğün cumartesı sen ne zaman istersen gel dedı bende sımdı gelmeyeceğim iim var dedım :))
tama sen bılırsın dedı kapattı eşimde açmış ağzını yumuş gözünü sölenmişte sölenmiş. dıyor eşim anladı zaten hatasını annem dıyr sonradan kayın valıdem demış saygıda kusur etmez bana karsı çok aklıllı kız işte söledır böledır işlerını kendı yapar kımseye sölemez söletmez falan demiş gözlerım yaşardıya hoş :)) nerden sastıda bunları söledı bilmemem ...
rabbım buyuk sabrımın karşılığını bende bırgun alacağım ozamanda beım zaferım olacak ınsallah anlamışlardır da daha sorun çıkarmazlar..
eşim msn yı kapatırken bana bir övgüler senı sevıyorum sen benım herşeyımsın vs vs saydı bende bişey demedım geç oldu görüşürüz dedım yüz vermedım ama içimde gitti. eşimde anlasın hatalarını..

boşanma derecesıne geldık son 5 aydır bu ailesı yuzunden aialesı karışmasa zaten köpekler gıbısevıyoruz bırbırımızı mutluyuz ...
ailesı çekemıyor malesef bu halımızı arada bır huzursuzluk çıkarıyorlar. eşim gelıncede annemı karşıma laıp konuşacagım şimdiye kadar annem dıye bışey demedım ama bukadarda olmaz dedı...

biraz uzun oldu ama kızlar kusura bakmayın...
bu gece rahat uyurum artık seviyorum ya ben bu adamı ezdırmıor benı hiç bir zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…