- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.501
Hemde lağım fareleri ısırsın... Derya'cım nasılsın? Moraller nasıl? Seninki nerede?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kurban olsun kaynanan senin gibi geline... Güzellik, marifet, tatlı dil, kocaman bir kalp hepsi sende... Kıymetini bilmeyen çatlasın... Buradaki kızların hepsi bir tane.... Kıymetini bilmeyenleri eşekler kovalasın...
Hemde lağım fareleri ısırsın... Derya'cım nasılsın? Moraller nasıl? Seninki nerede?
bana geldiler gene. guldurdun beni ablacimm:roflol:
Nasıl olayım ya bazen çok sıkıcı bazen durgun bazen de normal seyrinde işte...
Dün eşimin doğumgününü kutladık.
İyi geçti...
Annesigilden kimse aramadı canım sıkıldı ama ona belli etmedim tabi.
3 gündür beli incili.
Doğrulamıyor oturamıyor doğru dürüst...Dün bardak bastım sırtına beline felan.İlk denemem olmasına rağmen gayet iyiydim sempatiksalakcinni
Sabah kalktığında bile bardak izleri duruyordu ne güldüm ama kaydirigubbakcemile3
3 gündür tık yok anlayacağın abla...:tomato:
Kız adama bardak basıyorum diye sinirini mi çıkardın? Kantaron yağı ve pelesenk yağı al aktardan. Küçük bir kaseye az miktarda ikisindende koy karıştır, masaj yaparak sür, iyice yedir, sonra da havlu ısıtıp koy. Çok iyi geliyor, bu saatte bulamazsın, dört gün tık olmaz ama beşinci günü kurtarırsın en azından.