- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.481
canim senin ismin ne bu arada ben yaprak nazli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim aynen benim annem olacakta kardesimle arami bozdu..aynen dedigin gibi yalan yanlis seler uydurup erkek kardesimi bana düsman etti...ablam zaten rahatsiz..yani engelli..oda belki anliyordur olan biteni ama onun durumu daha zor..icini kimseye dökemiyo..ara sira durduk yerde cildirir kapilari carpar bagirir..aglar kendi kendine..yani konusamiyo..onun durumu benimkinden daha zor...allah zaten onu cennetine alacak..ayrica bana gül diyebilirsin canim...senin anlattigin anne modeli ayni benim kaynana, cocuklarina etmedigin birakmadi etrafa kotu soylemeyi birak kardeslerin arasini bozmak icin iftiralar bile atti. ve simdi buyuk kayinlarim ondan uzaklastilar ne bayramda ne seyranda armazlar sormazlar. bak canim senin tek caren onlardan uzak biryere tasinman, cunku ne kadar yakin olursan o kadar basin agirir. bir kere kustun mu barisma evine mi geldi barismak icin hic yuz vemre ki birdaa gelmesin. onlara artik eski baklava olmadigin ispatla. senin bu annen bunu sadece sana mi yapiyo? oteki kardeslerine yapmiyo mu?
konu guzel sekerim beni secin ama anketteyerimseniben
:dilcikar:
canim aynen benim annem olacakta kardesimle arami bozdu..aynen dedigin gibi yalan yanlis seler uydurup erkek kardesimi bana düsman etti...ablam zaten rahatsiz..yani engelli..oda belki anliyordur olan biteni ama onun durumu daha zor..icini kimseye dökemiyo..ara sira durduk yerde cildirir kapilari carpar bagirir..aglar kendi kendine..yani konusamiyo..onun durumu benimkinden daha zor...allah zaten onu cennetine alacak..ayrica bana gül diyebilirsin canim...
naniknanik
:mymeka:
evet canim malesefki annem..kus kal canim hic barisma. bende benim kaynanayi tek saniyordum dunyada . zor canim bol bol dua et baksa care yok. atsan atiklmaz satsan satilmaz sonucta anne.
evet canim malesefki annem..
dun burda hazirlandik. bol bol makyaj surdum benim gozler yesil ondan iyice ortaya ciksin diye bol surdum. burdan gittik gelini aldik, gelin arabasi onde biz arkada arbayi ben suruyorum, esimde disardaydi birde onun yanindan gectim son surat onada hava atmis oldumbayanssulusmile.fotograflar felan cekildi parkta. sonra salona gittik. orda iyice dokturdum. benim gorumcelerin gozu ustumde tabi bende onlara inat, iyice kivirdim. birde kolbasti oynadim ustune tam oldu. kina yakildi bende turku soyledim anne kiz agladilar, sonra hepimiz agladik. saat 12 de eve geldim esimle oturduk saat 3 e kadar. sonra yattik. bugun kesin turkiyeyi arayip benim kaynanaya anlatmislardir Nazli sunu sunu yapti diye. umrumda deil. catlasinlar da patlasinlar. bu kizin dugun turkiyede olacak maalesef gidemicez. burdaki arkadaslari icin kina gecesi yapti saolsun bizleri dusundu...
dun burda hazirlandik. bol bol makyaj surdum benim gozler yesil ondan iyice ortaya ciksin diye bol surdum. burdan gittik gelini aldik, gelin arabasi onde biz arkada arbayi ben suruyorum, esimde disardaydi birde onun yanindan gectim son surat onada hava atmis oldumbayanssulusmile.fotograflar felan cekildi parkta. sonra salona gittik. orda iyice dokturdum. benim gorumcelerin gozu ustumde tabi bende onlara inat, iyice kivirdim. birde kolbasti oynadim ustune tam oldu. kina yakildi bende turku soyledim anne kiz agladilar, sonra hepimiz agladik. saat 12 de eve geldim esimle oturduk saat 3 e kadar. sonra yattik. bugun kesin turkiyeyi arayip benim kaynanaya anlatmislardir Nazli sunu sunu yapti diye. umrumda deil. catlasinlar da patlasinlar. bu kizin dugun turkiyede olacak maalesef gidemicez. burdaki arkadaslari icin kina gecesi yapti saolsun bizleri dusundu...
Ne giymiştin boshayallersmile
kurban olsun kaynanan senin gibi geline... Güzellik, marifet, tatlı dil, kocaman bir kalp hepsi sende... Kıymetini bilmeyen çatlasın... Buradaki kızların hepsi bir tane.... Kıymetini bilmeyenleri eşekler kovalasın...