- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.521
nasilsin ablacim dun gece girmedin. bende bekledim gelirsin diye gelmeyince ciktim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar, sabah uyandım, banyoya gittim elimi yüzümü yıkamaya aynaya bir baktım ne göreyim....
Allahım nasıl bir güzellik, ben böyle güzel olmak zorunda mıyım dedim...
ben daha guzelim bi kere :dilcikar:
Günaydın kızlar ne haber sabah sabah güzellikler tavan yapmış durun bakim burda ben dururken ne güzelliği öleee mikemmmellll im ben yaaaa ( abiye kuzu ) hehehehehe :umursamaz: zemuszemus
Hoşgeldin... Egem ablanın selamı var. Görüşmüşünüzdür herhalde
Kızlar bn birazdan çıkıyorum. Önce mutara uğrayıp kaydımı yaptıracağım, sonra çarşıya gidip evsahibim ile görüşeceğim, perdelik kumaşları verdim, gidip bir daha tarif edeceğim, yedek anahtar yaptırmıştık ama açmıyor, onu düzelttireceğim, dönüşte de pazara gideceğim. Sizler ne yapacksınız bufgün?
gunyadin zeynepcim...
Olur mu kuşum? Motorsikletimin resimlerine ve özelliklerine bakıyordum da. Kızlar bakın profilime motorsikletimin resmini ekledim, ama ben kırmız yada siyah istiyorum...
Zeynom nasıl gidiyor? Herşey yolunda değil mi? Zaten yazdıklarından iyi olduğun anlaşılıyor.