Cadı kazanı..

ben sana masaj yapim abla ,sihirli parmaklara sahibimkaydirigubbakcemile3

Canım hava güneşli ama rüzgar var dedin ya, şimdi tam öğlen saati, güneş etkilidir. İstersen bebişinle biraz çık. Hem güneşden faydalanırsınız hem de az durusan dışarıda zararı olmaz bence.

Benim de boynumda ağrı oluyor işte ablacım o yüzden gidiyorum.

O hamam sefası ne iyi olur ama olumunekankayizsmile

Ne yapacaksın, erkekler bizim kadar ince değil, odunluklarına rağmen onu seviyorsun düşün allah nasıl bir kalp vermiş sana. Boşver bir gömlek için üzülmeye değmez, yarın öbür gün gömlek eskiyecek, rengi solacak önemi olan sensin. Sen eskime senin rengin solmasın. Keyfi bilir eşininde hatır için çiğ tavuk yenir sözü onun için anlam ifade etmiyor deme ki sende bundan sonra onun hatırı için yapacaklarını buna göre ayarlarsın

Gepetto usta değilim ki her odundan pinokyo yapayım....

Haklısın ablacım ya..

Eşimin aldığı benimse beğenmediğim birkaç hediye vardır ama ben kırmamak adına giyerim hepsini sırf o üzülmesin yanlış anlamasın diye.

Ama dediğin gibi erkekler ince değil alsanaalsanasmile

Keyfine bak. Kızlar öncelikle şunu herkes kabul etsin; bu dünyada hiçkimse bizden önemli değil. Düşünün size birşey olsa, allah korusun ölseniz kalsanız ne olacak. Adamlar iki gün ağlar bitti. Adamlar deliler gibi sevse ne olacak. Öncelikle ben demek gerekiyor. Zaten farkında iseniz konuştuğumuz bütün konuların temelini erkeklerin bencilliği oluşturuyor. Biz niye aynı şekilde cevap veremiyoruz. Ben denedim, inanın onlar gibi bencilce davranınca şok oluyorlar.

Kendimden çok ona önem veriyorum işte benim en büyük hatam.

Bazen çok zorluyorum kendimi önce sen kızım aklını başına topla diye yok anacım olmuyor da olmuyor.

Bir türlü yapamıyorum şu bencilliği.Ama birgün mutlaka başarıcam

Canım hava güneşli ama rüzgar var dedin ya, şimdi tam öğlen saati, güneş etkilidir. İstersen bebişinle biraz çık. Hem güneşden faydalanırsınız hem de az durusan dışarıda zararı olmaz bence.

bebeiş uyudu bile neyse pazar günü hep beraber çıkarız artık burda sohpetde güzel

eceezgi gördün mü tr lelli adama saymış gene? Bir gün bende dayanamadım benimkine, senin annen ölsün artık dedim. Adam şok oldu. Antidepresan sakinleştireceğine bana cesaret ve enerji verdi. ıçimdeki cadı dışarı çıktı kızlar

eceezgi gördün mü tr lelli adama saymış gene? Bir gün bende dayanamadım benimkine, senin annen ölsün artık dedim. Adam şok oldu. Antidepresan sakinleştireceğine bana cesaret ve enerji verdi. İçimdeki cadı dışarı çıktı kızlar

saymıs ama kocası baksana n eguzel karsılık vermıs
ben öyle seyler desem hopppp hersey altustu olur yıne acar gozlerını sen ne demek ıstıyorsun der
ölecek kocam aılesı ıcın yakında
antidepresan ben de aldım zaten benı de uysallastırmadı pat pat konusur oldum

X