- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.201
Evet CAndan'ın son kaseti süper.. Bir de Zuhal Olcay hastasıyım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Volkan Konak'ın Tahir ile Zühre şarkısını dinlediğim bir gün o kadar ağladım ki, tam boşanma kararı almıştım. Allahım gerçekten böyle hisseden bir erkek var mı diye oturdum ağladım. O şarkı çok güzel, çok şeyler hissettiriyor insana
Bir de geçen sene doğum günümde Ali faceden bulmuş beni, parça göndermiş bana "iki alyans" geri göderdim, ben de ona parça gönderdim, Ferda AnılYarkın "bundan böyle beni nerede görürsen gör tanıma" bu da ona kapak oldu...
Bir de Gülbenin Çilekli şarkısı çok güzel... Çünkü çileğe bayılırım...Hele birde yanında şarap olursa dokunmayın keyfime...
Kardeşi ile görüşüyoruz dedim ya... Beni soruyormuş, kardeşi de her soruşunda laı sokuyor, sesi çıkmıyor. Bilecik'e geldiğimi öğrenmiş, Yeşim deniz kızıdır, deniz olmadan çok zorlanır demiş. Hacer'de (kardeşi) sana ne, 20 yıl sonra sana mı soracak ne yapacağını, o İzmir kızı her yerde yaşayacak kadar da güçlü bir kadın. Birisini düşünmek istiyorsan git de embesil eski karını düşün demiş.
Yok kız ne efkarı, ben keyifli iken içerim sadece, moralim bozuldu diye içenlerden değilim. Keyfime çok düşkünümdür. Mesela evde nargilem var, çok severim ama taşınırken altı kırılmış, en kısa zamanda almam lazım.