Cadı kazanı..

abla araştırmadan vermeseydin halılarını benim annemler yesyeni halılarını vermişler yıkamacı diye adam sahtekar oto yıkamacıymış aslında mahfoldu halılar..

Araştırdım, evsahibm de oraya vermiş, çok memnunlar, yeni halı ibi oldu diyor. Hemde uygun dedi. Bir iki günde getiriyorlarmış, 17:eek:o20:00 arası normalde alıyorlarmış halıları, belki erken geliriz dediler, ben evdeyim tamam dedim

Keyfime yok diyecek oooooo yemin etsem başım ağrımaz ağrımaz orta şekerli kahvem asla! saatini şaşmaz. zemuszemus
kahvemi aldım elime pc ye yayıldım yudumluyorum nedense bi mutluyum bi mutlu...
Rabbim mutluluğu huzuru eksik etmesin inşallah başımızdan bacılarım..

URL=http://www.loadtr.com/565335-cadı_cadı_cadı.htm]
k-565335-cadı_cadı_cadı.jpg
[/URL] Edanazzzzzzzzz huu huuuuuuuuuuopuyorumnanaktan

Bacım nerdeeeeeeee
Başımda değil bende annemdeyimmm ondan galibaa keyifliyim...

Geçen hafta bilecik'e ev tutmaya geldim ya, orduevinde bir bayanla aynı odada kaldık. Seramik mühendisi, işe yeni başlamış, kafalarımızda uydu, en azında buraya alışana kadar ev arkadaşı olalım dedik. Pazartesi yanıma taşındı. Herşey yolunda, onda araba var, işimiz oursa beraber çıkıyoruz dışarı, çok güzel anlaşıyoruz. Ama o vardiyalı çalışıyor, beraber çok güzel vaikt geçiriyoruz. Dün gece sigaramız azdı sigara almaya çıktım, bakkal kapalı idi. Sabah da bizim içtiğimiz sigaradan yokdu. Akşamüstü Melek (ev arkadaşım) geldi, eşyalarını yerleştirecekti, yemek filan yedik sohbet ede ede, geç olmadan saat ben çıkıp sigara alayım dedim, o da çay demledi. Buraya kadar herşey normal. Esas bomba geliyor hazır ol

oğluşumu uyuttum işlerim bitti açtım müziğimi aldım kahvemi geldi....
candan erçetin =dünyada ölümden başkası yalan....

edanazcım bebişimmm ben beceremedim tanger burayı bulamadı benim sayfama lint atarmısın konuma.. rica etsem..

Hep gittiğimiz bakkalda içtiğimiz sigaradan yok diye başka yerden alırım dedim, diğer bakkallarında yerini tam bilmiyorum, bir üst sokağa gittim, perdeler kapalı ama evin içi ayna gibi gözüküyor ve karşıda kahve var, şok oldum. Evin etrafında bir dolandım, dört tarafdan da evin içi gözüküyor. Nasıl şaşırdım ama ne yapacağımı bilemedim. Sanki bir tek çatı var evde duvar yok.... Sigara aldım, döndüm ama şok vaziyetteyim. Melek annesi ile teefonda konuşuyordu. Sigara yakdım konuşması bitsin diye bekledim.Siz okuyun çay koyup geliyorum kızlar.

X