Cadı kazanı..

Pis polis, al sana bomba.... Anneni de çok merak ediyorum, hepinizi merak ediyorum. Keşke bir gün hepimiz buluşabilsek

Zeyno neredesin, iki gin yemek yemedin diye arayı kapatıp yemek mi yiyrsun yoksa? Biraz kilo al da esat mutlu olsun....ohaoldumsmile

burdayım abla bi sigara molası verdim..
yok abla normaldede fazla yemeği sevmem yapmasını severim ama yemesiyle aram yok...

keşke bigün buluşabi
lseydik topluca bak artık dedikoduya... hepinizi merak ediyorum ...oğluşumun bi sürü teyzesi oldu

akasia da türkiyeye gelince belki buluşuruz. ıstanbula gelir o, sen ıstanbuldasın, mavi de orada, bende gelirim sizi görmeye... buluşuruz

abla bu arada 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramın mübarek olsunkaydirigubbakcemile3

Evet senin de hadi kutlayalım... Ne yapsak ki, fırfırlı etek giyip sokakalrda şarkı mı söylesk...

Dün benimki izinliydi.

Perşembe günleri haftalık izni .

O yüzden girmedim dün foruma ,şuan evde hala çıkmadı henüz.

Bugün de bir arkadaşa gidicem ,fazla vakit geçiremeyeceğiz olumunekankayizsmile

abla yaaa canım sıkıldı evde hava günneşli ama biraz esiyo dışarı çıkcam oğluşumasta olur diye tıkılıp kaldık eve denizi özledim

Keyfine bak, keyfin yerinde olsun, kıskananlarda çatlasın... öptüm
:1hug:

Bizim çarşıda masaj yatakları var bilirsin ablacım.

4 gündür oraya gidiyorum.

Dün benimki izinliydi demiştim ya...Sabah o uyurken gittim ben.Ama uyumadan evvel söylemiştim haberi vardı gideceğimden yani.

Neyse ben yarım saat felan sırada bekledim girdim masaja artık.

Benimki çıkınca aradı beni..Nerdesin daha uzun sürermi vs.

Ben de dedim dolmuşa bincem 10 dak ya evdeyim. Tamam dedik kapadık.

Eve bi geldim benimki kahvaltıyı hazırlamış ,çayı felan demlemiş.:1rolleyes:

Nasıl sevindim bilsen ablacım...opuyorumnanaktan

Ama gel gör ki dün tartıştık biz :bbo:

Eşimin doğumgünü yarın.Ben ona pantolla gömlek almıştım.

Gömleğin bedeni uymadı değişime gittik dün akşam üzeri.

Mağazada başka bir gömlek bakalım mı ben bunu fazla beğenmedim dedi.

Ben de bozuldum insan böyle söyler mi alan benim sonuçta dedim.

Surat yaptı neyse bu .

Sonra başka bir gömlek aldı.Bu sefer ben surat yaptım.Ablacım sence haklı mı eşim bu konuda ben mi abarttım sence.

Senin fikirlerine çok değer veriyorum birşey söyle olumunekankayizsmile

Bizim çarşıda masaj yatakları var bilirsin ablacım.

4 gündür oraya gidiyorum.

Dün benimki izinliydi demiştim ya...Sabah o uyurken gittim ben.Ama uyumadan evvel söylemiştim haberi vardı gideceğimden yani.

Neyse ben yarım saat felan sırada bekledim girdim masaja artık.

Benimki çıkınca aradı beni..Nerdesin daha uzun sürermi vs.

Ben de dedim dolmuşa bincem 10 dak ya evdeyim. Tamam dedik kapadık.

Eve bi geldim benimki kahvaltıyı hazırlamış ,çayı felan demlemiş.:1rolleyes:

Nasıl sevindim bilsen ablacım...opuyorumnanaktan

Ama gel gör ki dün tartıştık biz :bbo:

Eşimin doğumgünü yarın.Ben ona pantolla gömlek almıştım.

Gömleğin bedeni uymadı değişime gittik dün akşam üzeri.

Mağazada başka bir gömlek bakalım mı ben bunu fazla beğenmedim dedi.

Ben de bozuldum insan böyle söyler mi alan benim sonuçta dedim.

Surat yaptı neyse bu .

Sonra başka bir gömlek aldı.Bu sefer ben surat yaptım.Ablacım sence haklı mı eşim bu konuda ben mi abarttım sence.

Senin fikirlerine çok değer veriyorum birşey söyle olumunekankayizsmile

Ne yapacaksın, erkekler bizim kadar ince değil, odunluklarına rağmen onu seviyorsun düşün allah nasıl bir kalp vermiş sana. Boşver bir gömlek için üzülmeye değmez, yarın öbür gün gömlek eskiyecek, rengi solacak önemi olan sensin. Sen eskime senin rengin solmasın. Keyfi bilir eşininde hatır için çiğ tavuk yenir sözü onun için anlam ifade etmiyor deme ki sende bundan sonra onun hatırı için yapacaklarını buna göre ayarlarsın

Gepetto usta değilim ki her odundan pinokyo yapayım....

Bu arada kızlar benimde masaja ihtiyacım var, boynum sırtım ağrıyor, ev yerleştireceğim diye kendimi harap etmişim, her yerim çürük içinde. Burada bir hamam varmış ama orayıda tavsiye etmiyorlar, önümüzdeki hafta Kütahya'ya Hacer'in yanına gitmey düşünüyorum, bir hamam sefası bir de masaj bomba gibi olurum.

X