Cadı kazanı..

Kızlar bugün halılarımı yıkamaya göndereceğim, ama daha erken değil mi? Bir de halı yıkmanın telefonu yok bende evsahibimden alıp arayacağım ama yukarıdan hiç ses gelmiyor galiba daha kalkmadı. Halılarım yıkanıp gelince sereceğim ve evim tamam olacak. Sonra sizleri bekliyorum dedikoduya...

uzundu ama okudum. bu aslinda her kadini anlatiyo. bunu erkeklere okutmak lazim...

ne guzel ya halilari yikatiyosun biz burda yazin kendimiz yikiyoruz halilari canimiz cikyio... birde o gun yagmur yagarsa bittin...

herkese günaydın kızlar güneşli bi istanbul sabahından herkese kucak dolusu sevgiler....

günaydın ablacım dün senle konuştuktan sonra eşime msj attım tamam bu sefer seni affettim ama aynı durumu birdaha yaşatırsan gözünün yaşına bile bakmam boşarım, dedim sonra eve geldi tekrar konuştuk beni çoook sevdiğini bidaha asla üzmeyeceğini söyledi bende tamam dedim bende seni seviyorum son bir kez herşey eski haline alacak dedim ...
ve artık bi sorun kalmadı:kedi:

Öok sevindim hayatım.... Unutma orası senin evin, bu senin hayatın... Artık annen olsa bile yok, o kadın da yıllarca çekmiş, babayı zaten yok. Sıkı sıkı sarıl hayatına. Face sayfan var mı?

Var. Şimdi oraya bir parça koydum da, zate hep iğneli şeyler koyuyorum, bazılarının girip sayfamı kontrol ettiğini biliyorum

Bir gün beni nasıl paslı bir makasla, nasıl derinden budayıp gittiğini fark ettim
Yeni bir filiz veremeyecek kadar derindi kesip attıkların,
Sensizlikle oluşmuş hastalığıma senin bile çare olamayacağını
Benim için artık çok gecikildiğini anladım
Gittin, sen bana gitmek için gelmiştin....
Bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmadı...

evet abla bende çok severim o parçayı ....
benim ç.ok sevdiğim bi şarkı daha var feridun düzağaç ölüme 5 kala

Bir gün beni nasıl paslı bir makasla, nasıl derinden budayıp gittiğini fark ettim
Yeni bir filiz veremeyecek kadar derindi kesip attıkların,
Sensizlikle oluşmuş hastalığıma senin bile çare olamayacağını
Benim için artık çok gecikildiğini anladım
Gittin, sen bana gitmek için gelmiştin....
Bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmadı...

:teselli:

Evet, birde Sezen Aksu'nun bir parçası var, bir kırık gençlik hikayesi, onu ilk duyduğumda Ali gelmişti aklıma.

onu dinlememiştim abla birazdan indiririm ..
candan erçetin ağlamam artık gidenlere... bunuda çok severim

volka konağın yarim yarim şarkısıda bizim şarkımız...
sizin şarkınız varmıydı abla merak ettim

X