Cadı kazanı..

kampanya var gel gel kampanyaya gel 1 alet alana 1 gorumce 1 de kaynana yanida bedava.......... baska yerde yokkk daha ucuzunu bulursan 1 tane daha gorumce de edanazdan geeeeeellllldelikafadulden

bide ben babamı verimkaydirigubbakcemile3

Mutlu ömürler bekliyor bizi... Gerdek gecesi hasan yaradana kavuşur bizde bol bol hayrını yaparız....
El fatiha

aslinda abla sen su evlendirme programlarina cik.
esra erol : aradiginiz kisin ne gibi ozellikleri olsun
edanaz : arabasi olsun evi olsun, beni tasisin
esra erol ; baska ne gib ozellikleri olsun
edanaz ; aleti olsun, ama motor iyi calissin, annesi olmus olsun, bacilari varsa oldursunde gelsin :roflol:

Hasan' ı onun için istiyorum ya, anası yoktur diye tahmin ediyorum. Para dediğin nedir ki gayrimenkulde kabulum... Ama mutlaka 80 yaş üstü olsun.... Benim içim olgun, olgun hatta çürümeye yakın erkeklerdn hoşlanırım...

Bu akşam bütün yaramazlığım üstümde, sizi de kudurtuyorum... Kızlar yarın akşam birisi ile buluşma ihtimalim var... Haydi sor sor sor

eee hadi hayırlısı o zaman yalnız gerdekten pek ümitlenme odaya girmeden adamın beline kuvvet diye yumrukluyolarya tek yumrukta nakavtkaydirigubbakcemile3

Şimdi bombaya hazır olun...
Üniversiteden eski sevgilim, ilk aşkım. 20 yıl oluyor... Onunla görüşmüyoruz ama kıkardeşi ile görüşüyoruz. Kızkardeşi bana bişey gönderecekmiş, Abisinin beni görmeye cesareti varsa ıstanbula giderken uğrayıp bırakacak.

Şimdi bombaya hazır olun...
Üniversiteden eski sevgilim, ilk aşkım. 20 yıl oluyor... Onunla görüşmüyoruz ama kıkardeşi ile görüşüyoruz. Kızkardeşi bana bişey gönderecekmiş, Abisinin beni görmeye cesareti varsa İstanbula giderken uğrayıp bırakacak.

asik oluyorsun eyvahhh. :asigim:

ızmir kızıyım diye beni terk etmişti, sosyete sanmıştı beni, şimdi avukat olmuş, evlenmiş ayrılmış, bir kızı var ıstanbulda annesinde kalıyor.. Avukat olmuş ya, bak sen ızmir kızısın ama bende avukat oldum havasında karşıma çıkabilir, ama evimin yerini asla öğrenmeyecek ve evime girmeyecek. Yarın çok süper olmalıyım. Kendi kazdığı kuyuya kendi düşmeli.

asik oluyorsun eyvahhh. :asigim:

Gecikmiş 20 yıllık bir intiamım var alınacak ondan. 20 yıl önce ona deliler gibi aşıkdım, beni terk edince hayatım karardı sanmıştım. Babamla tanıştırdığım tek erkekdi. Onun yüzünden babamdan görmediğim eziyet kalmadı. Beni ortada bıraktı ama ben yıkılmadım, şimdi yıkılma sırası onda.

Hiç aklıma gelmezdi, beni yıkmıştı... 20 sene geçti ama sıra bana geldi... elefonlarımı da bilmiyor, öğrenemez de, evimi de öğrenemeyecek.... Köpekler gibi kıvranacak... Ben neden diye 20 yıl önce ağlarken telefonlarıma bile cevap vermiyordu. ıntikam soğuk yenmesi gereken bir yemektir....

X