Cadı kazanı..

dün 18.00 a kadar hiçbi sorun yoktu daha önceki gece sen benim herşeyimsin iyiki benimsin hayatım senle anlamlı gibi laflar ederdi senin anlıyacağın eşşekten düşmüş karpuza döndümmafoldumben ne olduda ne değişti gündüzden bile 2 dafa telde konuştuk ....

Alla alla bu ne değişiklik ki birden bire.

Canım birşey sorcam hani sen dedin ya teli meşguldü diye..Telini incelediğinde kimle konuştuğunu göremedin mi silmiş mi...

maver canim acele karar verme...ortada ihanet yok.cok büyük bir problemde yok anladigim kadariyla...insanoglu zaman geliyo cok merhametsiz bir yaratiga dönüsüyo.....öfkeylen kalkan zararlan oturur...biraz sabret bakalim..sabrin sonu aydinliktir..

Mavera 04 anladığım kadarıyla aranızda hiç bişey yokken birden olmuş olay. Bazen erkekler başka şeylere canlarını sıkarlar en yakınından sevdiğinden çıkarırlar acısını. Daha pazar günü bende eşimle kavga ettim bir sürü söylenmemesi gereken söz söyledik ama sonunda pişman olduk. Bu hararetli tartışmalarda sözler ne kadar can yakarsa yaksın bi taraf daha soğuk kanlı olmalı. Galba birbirinize nazar değdirmişsiniz. Ne kadar mutluyuz derken ertesi günü böyle bir tartışma olmuş. Hadi söylenenler istenerek söylenmemiştir. Eminim özür dileyecektir. Biraz daha olumlu düşün bak ozaman herşey yoluna girecektir.

zeynebim. bak canim hic canini sikma al bebegini de git edanazin yanina. adamin umrunda deil sen kendini yipratyosun. canim benim annene soyle oda gitsin edanazin yanina . o gelmeden cik evden.

Arkadaşlar merhaba, Zeynep hakkında olanları okudum çok üzüldüm.
Ona bir iki söyleyeceğim olacak.
Sakın evden çıkma Zeynep.
Bak eşin gitmeni istese paranı alıp gitmez.
Belli ki gitmenden korkuyor.
Akşam horozlanmış şimdi susmuş.
Dün belli ki birşeyler olmuş sinirlenmiş acısını senden çıkarmış terbiyesizlik etmiş.
Gitmek illa ki istiyosan akşam gelmesini bekle, kaçar gibi gitme.
Annenin yanına kafa dinlemeye git mümkünse.
Gideceksen orada kafanı topla.
Lütfen sakin olmaya çalış olur mu?

Mavera bizler senin hep yanındayız kendini asla yalnız hissetme.

Bunu çıkarma asla aklından olur mu.Bana da gelebilirsin tatlım .

Bizim için önemli olan sensin,şuan eşini zerre kadar düşünmüyorum inanki.

Yeter ki sen kendini toparla sağlam bir karar ver

Alla alla bu ne değişiklik ki birden bire.

Canım birşey sorcam hani sen dedin ya teli meşguldü diye..Telini incelediğinde kimle konuştuğunu göremedin mi silmiş mi...

canım sen yazdıklarımın hepsini okumamışsın anlaşılan bu eve bişey lazımmı diye aradı bende liste yapmayı unutmuşum sen sadece ekmek al gel dedim bu iyi tamam dedi tavırlı tavırlı sonra ben bidaha aradım bunu başkasıyla konuşuyodu aradı beni ne var dedi bende kimle konuşuyodun deim gayet sakin annemle dedi eve geldi baktım annesi aranmış ama beni aradığı zamanla anasını aradığı zaman aynı yani annesini aramamış ... hatta ben bunun ağzının aradım anneni bende arim ayıp olmasın dedim yok gerek yok dedi her zaman başımın etini yerdi ben sorunca neden bana yalan söledin diye ondan sonra birden bağırıp çağırmaya başladı

hepiniz sağolun arkadaşlar ama ben bu olanları haketmedi yediremiyorum bana ağzına gelenisöyleip el kaldıran ama o elini indiremeyen adamla ben daha napcam bidaha kocam diyşp basıl koynuna girecem o adamın aklımdaki sorular yedi bitirdi beni...

canım sen yazdıklarımın hepsini okumamışsın anlaşılan bu eve bişey lazımmı diye aradı bende liste yapmayı unutmuşum sen sadece ekmek al gel dedim bu iyi tamam dedi tavırlı tavırlı sonra ben bidaha aradım bunu başkasıyla konuşuyodu aradı beni ne var dedi bende kimle konuşuyodun deim gayet sakin annemle dedi eve geldi baktım annesi aranmış ama beni aradığı zamanla anasını aradığı zaman aynı yani annesini aramamış ... hatta ben bunun ağzının aradım anneni bende arim ayıp olmasın dedim yok gerek yok dedi her zaman başımın etini yerdi ben sorunca neden bana yalan söledin diye ondan sonra birden bağırıp çağırmaya başladı

Yazdıklarının hepsini okudum evet...

Annesini aramadıysa başkasıyla konuşmuş demek ki..Bunu demeye çalışıyorum bende..

Umarım düzelir herşey.

hepiniz sağolun arkadaşlar ama ben bu olanları haketmedi yediremiyorum bana ağzına gelenisöyleip el kaldıran ama o elini indiremeyen adamla ben daha napcam bidaha kocam diyşp basıl koynuna girecem o adamın aklımdaki sorular yedi bitirdi beni...

Annen sana destek ne güzel..Annen ne diyor gel diyor mu ?

Canım bak sen buradaki aldatma konularını okumaktan baya tedirgin hale gelmiştin.
Aklına kötü düşünceler sokma.
Yok telefonmuş aramaymış vs boşver bunları şimdi.
Evden işe işten eve olan adam hangi ara seni aldatabilir?
Ki, sen sürekli telefonunu kontrol ediyordun adamın hep söylüyordun.
Birden bire bir şey olamaz değil mi?
Biraz sakin ol lütfen ya...

canim ne bekliyosun simdi. allah korusun bisey olur sana bebeginde var. git edanazin yanina, ordan annene gidersin. aksam esin gelince daha kotu olacak yoksa

burdayım canım endişelenme sağlıklı düşünemiyorum şimdi hatta bırak sağlıklı düşünememeyi bebeğiden başka hiçbişey düşünemiyorum....

deli gibiyim aklım mantığım hepsi durdu tek bildiğim 2 şey var bunları haketmediğim ve bebeğim

canim benim ne diyecegimi bilmiyorum. neden su an gitmiyosun annene bir seyden felan mi korkuyosun

bebeğim için endişeleniyorum canım düşünmeye çalışıyorum kendimi toparlamaya kendime gelmeye çalışıyorum öylece sap gibi duruyorum bebeğime bekıyorum sadece iyiki varsınız kızlar yoksa içime ata ata deliridim heralde desteğiniz benim için çok önemli hepinizden yüce rabbim razı olsun inşallah

X