Cadı kazanı..

inan ne güzel düzenimiz vardi..kendimi toparlamistim..yine aklim karmakarisik..neyapacagimi bilmiyorum..affetmekten yoruldum..

Şimdiye kadar akılları nerede imiş? Senin çekmediğin sıkıntı kalmazken, sana onca yaptıklarından sonra gurbet elde olduğumu aklına gelmiş. Hiç karıştırma aklını, düzenine devam et sen, daha çok gelip gitmesi lazım kapına.

Şimdiye kadar akılları nerede imiş? Senin çekmediğin sıkıntı kalmazken, sana onca yaptıklarından sonra gurbet elde olduğumu aklına gelmiş. Hiç karıştırma aklını, düzenine devam et sen, daha çok gelip gitmesi lazım kapına.
yillardir ben gittim ayaklarina habire ellerini öpmeye barismaya.onlar hatali oldugu halde..ama deyerini bilmediler...annem okadar kibirliydiki bu konuda..bende sasirdim..nasil olduda geldi benim eve baris ilan etti diye..belki kendileri gelince daha dikkat ederler ..okadar istiyorsa ogluyla gelinide gelsin evime..belki daha iyi olur o sekilde.

Belki ama sen gene de dikkat et. Seni üzmelerine, eşinle ilişkine, evine çok yaklaştırma, mesafeni koru. Zaten tahminim bu kadar kırgınlıktan sonra unutmak kolay olmaz. Aman düzenine dikkat et, kimse için bozma

allah bana ne zor bir imtihan vermis..evli oldugun adamla anlasamasin yollarini ayirirsin..ama anne babayi atamiyorsun iste.......gerci annemi canavarlastiran babam oldu....annem gercekten cok cekti babamdan...zaten o nedenleri göz önünde bulundurarak bukadar affedici olmaya calisiyorum..

Tamam annedir hakkı büyükdür, ama sende az şeyler mi yaşadın. Seni doldurmak için söylemiyorum, korkuyorum sana zararı dokunacak diye.

Tamam annedir hakkı büyükdür, ama sende az şeyler mi yaşadın. Seni doldurmak için söylemiyorum, korkuyorum sana zararı dokunacak diye.
haklisin canim..bende korkmuyor deyilim...allah bana yardim etsin...bana dogru yolu göstersin insallah

ama sunuda düsünüyorum..öyle anneler var..kocalari ne eziyetler yapiyo..yinede cocugundan cikarmiyo acisini evladini bagrina basiyo.....demekki kisilik meselesi birazda..

benim annemde peder beyin yaptıklarının acısını bende çıkardı hep, şimdi o yüzden annemi yanımda istemiyorum Tamam annem, atamam, satamam ama biraz mesafe olmalı aramızda benim rahat ve mutlu olmam için.

benim annemde peder beyin yaptıklarının acısını bende çıkardı hep, şimdi o yüzden annemi yanımda istemiyorum Tamam annem, atamam, satamam ama biraz mesafe olmalı aramızda benim rahat ve mutlu olmam için.
ah bizde bir tasinabilsek uzaklara..esimi bir türlü ikna edemiyorum..:mymeka:

demek sende anne baba sevgisi görmedin...demek yanliz deyilim bu konuda.....anne baba olayi hassas konular oldugu icin cogu insanlar icinde sakliyo bence..herkez bi derdini anlatsa anne baba yönünden kimbilir neler cikacak ortaya..

ama dedigin gibi..barisma olayi olsa bile ayda yilda 1 görüsmek en iyisi..madem uzaklara tasinmiyoruz...öyle yapmamiz lazim..

evet haklısın, çok düşündüm, acaba bu yüzden sorunlu bir insan mıyım diye? Özellikle eşimden boşanırken bu çok aklıma takıldı. Acaba içimde evliliğim bitecek nasıl olsa ben bitireyim hissi mi var dedim. Bir tane erkek kardeşim var, mümkün olduğunca ona destek olmaya çalışıyorum

Aradaki km ler değil, senin koyacağın mesafe önemli. Ben şu anda bile annem diyerek sarılamıyorum. SAygısızlık yapmıyorum ama sahte davranışlarda da bulunamıyorum. Annem pişman, kardeşim mükemmel bir insan, kardeşim için annemle görüşüyorum. Ama evime gelmesini istemiyorum. Müsait olduğumda ben giderim görüşürüz, yeterli olur.

X