- Konu Sahibi BenmasMavi
inan ne güzel düzenimiz vardi..kendimi toparlamistim..yine aklim karmakarisik..neyapacagimi bilmiyorum..affetmekten yoruldum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kötü bir niyetle geldigini sanmiyorum..hatta kardesim ve geliniylede barismamizi istiyor...gurbet elde kimimiz var diyosence derdi ne? tahminin var mı
yillardir ben gittim ayaklarina habire ellerini öpmeye barismaya.onlar hatali oldugu halde..ama deyerini bilmediler...annem okadar kibirliydiki bu konuda..bende sasirdim..nasil olduda geldi benim eve baris ilan etti diye..belki kendileri gelince daha dikkat ederler ..okadar istiyorsa ogluyla gelinide gelsin evime..belki daha iyi olur o sekilde.Şimdiye kadar akılları nerede imiş? Senin çekmediğin sıkıntı kalmazken, sana onca yaptıklarından sonra gurbet elde olduğumu aklına gelmiş. Hiç karıştırma aklını, düzenine devam et sen, daha çok gelip gitmesi lazım kapına.
haklisin canim..bende korkmuyor deyilim...allah bana yardim etsin...bana dogru yolu göstersin insallahTamam annedir hakkı büyükdür, ama sende az şeyler mi yaşadın. Seni doldurmak için söylemiyorum, korkuyorum sana zararı dokunacak diye.
ah bizde bir tasinabilsek uzaklara..esimi bir türlü ikna edemiyorum..:mymeka:benim annemde peder beyin yaptıklarının acısını bende çıkardı hep, şimdi o yüzden annemi yanımda istemiyorum Tamam annem, atamam, satamam ama biraz mesafe olmalı aramızda benim rahat ve mutlu olmam için.