Cadı kazanı..

Zeyno sakın anneni babanı arama. Şu anda kimseyi aram hatta, hiçbişey yapma, sadece bizle konuş canım.

hayır kızlar ben tanımazmıyım onu...
ben hep bakarım zaten teline arama zamanına baktım aramamıştı hatta ağzını aradım anneni bide ben arrıyım halini hatrını sorayım dedim her zaman annemi ara diyen adam hayır arama boşver dedi...
ben onun daha yüzüne bakmam annem anlatsam çok üzülür boşluktayım kızlar kalbim var diye bide bebeimi emziriyorum diye sigarayı bırakmıştım saat 7 den beri 1 paket sigara içtim bundan sonra senin bir lokma ekmeğini yemem dedim yersen insan değilsin dedi bana

Sen neden kuşkulanıyorsun, başkası ile görüşüp kaydı sildiğini mi düşünüyorsun?

ben naptım hakettim bunları hep kendimdenn bişeyler verdim elim ayağım titriyor ben bu lafın altında kalamam iyiki varsınız kızlar konuşacak kimsek yoktu..
eğer ist bi yakınım olsa 5 dk durmam kararlıyım annemle konuşacam ne olursa olsun ...

hayır kızlar ben tanımazmıyım onu...
ben hep bakarım zaten teline arama zamanına baktım aramamıştı hatta ağzını aradım anneni bide ben arrıyım halini hatrını sorayım dedim her zaman annemi ara diyen adam hayır arama boşver dedi...
ben onun daha yüzüne bakmam annem anlatsam çok üzülür boşluktayım kızlar kalbim var diye bide bebeimi emziriyorum diye sigarayı bırakmıştım saat 7 den beri 1 paket sigara içtim bundan sonra senin bir lokma ekmeğini yemem dedim yersen insan değilsin dedi bana

ya canim inan gozlerim doldu. adam zaten herseyi bitirmeye hazir sanki. bu ne bicim bisey ya. kadin senin icin neleri feda etmiste sana gelmis be adam. bekle canim aksam olsun kocan bir gelsin, ondan sonra ara anneni. kayinvalideni aricak misn?

ya canim inan gozlerim doldu. adam zaten herseyi bitirmeye hazir sanki. bu ne bicim bisey ya. kadin senin icin neleri feda etmiste sana gelmis be adam. bekle canim aksam olsun kocan bir gelsin, ondan sonra ara anneni. kayinvalideni aricak misn?

hepsinin allah belasını versin

Zeyno anneni arama, sakin ol biraz. Dur biraz düşünelim kuşum. Erkekler böyle bencil işte, pişman olacak, sen üzme kendini.

benim sütüm bile yokmuş bebği emzirmemişim sanki ben kesti sütümü şerefsiz yaaa

anlamadım dünle bugün arasında ne değşti bilie bile üstüme geldi keşke eve gelmese

Bak işte canım her türlü sana zararı dokunuyor, sakinleş, anlat herşeyi boşalt içini sakinleş, sen önemlisin bizim için.

lafa bak o mu dogurmus omu tasimis karninda. sen simdilik kimseyi felan arama, bir bekle agla sinirlerin bosalsin bir. sanki beynim durdu

naye edanaz niye yaaa benim ne suçum günahım var ben ikimiz içinde herşeyin en iyisini yaparken niye yaamafoldumben

biz herkesin örnek aldığı parmakla gösterilen bi çifttik daha dün gece ne kadar mutlu bi hayatımız var iyiki sen benim karımsın ben senin için ölürüm diyen adam bugün çocuğumu bırak defol dedi bana ama kararlıyım ölsemde bir lokma ekmeğini yemem

Ne demek bir lokma ekmeğini yemem, koca ise erkeklik yapıyorsa senin de evin de her ihtiyacını görecek. Gücüne gidiyorsa evlenmesiydi

cok gucune gitti belli canim. ama once bir anlat senin onceden supelendigin hic bir durum oldu mu. yoksa sadec oyle her zaman kontrol ettigin gibi mi baktin telefonuna

bileşden şüpelenmiyorum herkes yapar o yapmaz ama niye böyle bi yol seçti amaç ne kimi aradı o kim oluyoda bana böyle yapıyo kafayı yemek üzereyim kalbim gittikçe dahada hızlı atıyo bebeğimde anladı bitkin olduğumu pusetinde uslu uslu yatı bana bakıyo öylecemafoldumben

bileşden şüpelenmiyorum herkes yapar o yapmaz ama niye böyle bi yol seçti amaç ne kimi aradı o kim oluyoda bana böyle yapıyo kafayı yemek üzereyim kalbim gittikçe dahada hızlı atıyo bebeğimde anladı bitkin olduğumu pusetinde uslu uslu yatı bana bakıyo öylecemafoldumben

yavrum benim ya bebecikte anlamis annesini uzuldugunu. inan bitanem ne desem simdi sana bos gelir. peki madem annesini aramis neden bu ofke boyle, neden bagirip cagirip cekip gidiyo ki.

X