- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
- Konu Sahibi BenmasMavi
Zeyno sakın anneni babanı arama. Şu anda kimseyi aram hatta, hiçbişey yapma, sadece bizle konuş canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır kızlar ben tanımazmıyım onu...
ben hep bakarım zaten teline arama zamanına baktım aramamıştı hatta ağzını aradım anneni bide ben arrıyım halini hatrını sorayım dedim her zaman annemi ara diyen adam hayır arama boşver dedi...
ben onun daha yüzüne bakmam annem anlatsam çok üzülür boşluktayım kızlar kalbim var diye bide bebeimi emziriyorum diye sigarayı bırakmıştım saat 7 den beri 1 paket sigara içtim bundan sonra senin bir lokma ekmeğini yemem dedim yersen insan değilsin dedi bana
hayır kızlar ben tanımazmıyım onu...
ben hep bakarım zaten teline arama zamanına baktım aramamıştı hatta ağzını aradım anneni bide ben arrıyım halini hatrını sorayım dedim her zaman annemi ara diyen adam hayır arama boşver dedi...
ben onun daha yüzüne bakmam annem anlatsam çok üzülür boşluktayım kızlar kalbim var diye bide bebeimi emziriyorum diye sigarayı bırakmıştım saat 7 den beri 1 paket sigara içtim bundan sonra senin bir lokma ekmeğini yemem dedim yersen insan değilsin dedi bana
Sen neden kuşkulanıyorsun, başkası ile görüşüp kaydı sildiğini mi düşünüyorsun?
ya canim inan gozlerim doldu. adam zaten herseyi bitirmeye hazir sanki. bu ne bicim bisey ya. kadin senin icin neleri feda etmiste sana gelmis be adam. bekle canim aksam olsun kocan bir gelsin, ondan sonra ara anneni. kayinvalideni aricak misn?
naye edanaz niye yaaa benim ne suçum günahım var ben ikimiz içinde herşeyin en iyisini yaparken niye yaamafoldumben
bileşden şüpelenmiyorum herkes yapar o yapmaz ama niye böyle bi yol seçti amaç ne kimi aradı o kim oluyoda bana böyle yapıyo kafayı yemek üzereyim kalbim gittikçe dahada hızlı atıyo bebeğimde anladı bitkin olduğumu pusetinde uslu uslu yatı bana bakıyo öylecemafoldumben