Cadı kazanı..

sabah kalktim burnum akiyodu . simdi baya bi ilerledi bogaz burun...........:sinifsinif: esime dyorum ki kemiklerim agriyo dyorum naz yapyosun dyo banakaydirigubbakcemile3

benim kaynana iyidir en sevdiği gelin benmişim öyle der ama kaynana işte sevmiyoru çok aç gözlü ağrıda kalıyor o geçenlerde bize geldi 1 hafta zor durdu sıkılmış burdan ay bende çok üzüldüm :teytey::dance:

kaynana işte ne kadar iyi olursa olsun dokunuyo yine insana neyseki benden uzak...boşver şimdi onu eeee ilaç falan aldınmı

ya bende öle bi durum içindeyimki bu eşim tarafındaki kızlar bi garip afedersiniz herkes birbirinin k...nı öpüyo sırf menfaat ilişkisi çok bunalıyorum bazen bide bunu öle bi yapıyolarki sanki birbirlerini çook seviyolarmış falan gibi oysa birbirlerinin arkasından konuştuklarını biliyorum offf valla bazen midem bulanıyo uzak duruyorum artık ama yinede bi şekilde biraradasın..

ya bende öle bi durum içindeyimki bu eşim tarafındaki kızlar bi garip afedersiniz herkes birbirinin k...nı öpüyo sırf menfaat ilişkisi çok bunalıyorum bazen bide bunu öle bi yapıyolarki sanki birbirlerini çook seviyolarmış falan gibi oysa birbirlerinin arkasından konuştuklarını biliyorum offf valla bazen midem bulanıyo uzak duruyorum artık ama yinede bi şekilde biraradasın..

hoş geldin canım aramıza

anlatıcam şidi çıkmam lazım bunlar beni sinir ediyo onlarmı normal benmi anormal anlayamadım ya allahalla :)

X