Cadı kazanı..

Yok anam ben soyulma özürlüyüm, benim evin arkasında nalbur var gidip zımpara kağıdı alayım bari. Başka türlü aynaya bakınca korkuyorum, makyaj yapıyorum gözükmüyor. Kırmızı boyanacağım galiba trafik lambası gibi

Bize iyilik yaranmaz, var mı böyle bişey ya. Tatile gidip kazandibi olup geliyorz, kış tatile gitsek ne olurduk acaba?

Kıyamam, o zaman sen gezme hakkını bana ver senin yerine de ben gezeyim... Belki kışında kardankarı olurum

selam kızlar nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim kaybettik sanki birbirimizi... eskiden ne güzel dertleşirdik burda

SeLaM Bacılarım...
Kaybetmeyelim birbirimizi ufakdan ufakdan tatilde bitmeye başladı..
Muhabbetimiz kopmaz inşallah tatilde olanlarda döner gelir aramızaa nasılsınız bakim bugün..
Tatil sonrası temizlik telaşesindeyim ben..
Benim kii (kocacım) giymiş giymiş dolabı alt üst etmiş saolsun biriktirmiş..
Ev talan haldeydi..
Hayatta beceremez çamaşır mak çalıştırmayı felan ütü yemek hiç işi olmaz...
yıka, as, ütüle derken... ancak işim bitti bugün..
Breee be adam.. nasıl becerdin bu evi bu hale getirmeyi diye söylendim sabah..
o işee ben anneme..
İftarda yalnızım..
Annemlere gelim dedim barii...
Sıcak çok sıcakkk sıcak dahada sıcak olucakmışş..

Kızlar, yavaş yavaş toplanıyoruz galiba, hepinizi çoooookkkkkkkkkk özledimmmmmm

Evet ablacım ya noldu bize bilmiyorumkismile

Eskiden ne güzel şeyler paylaşırdık bu konuda.Herkes dağıldı birer birer...

Yeniden toplaşsak ne iyi olur ama kaydirigubbakcemile5

Ben de seni çok özledim canım ablam benim Şeniz

Mavi cim hoşgeldin, döndün mü? Kardeşin nasıl? Bebiş nasıl, teyzlerin en güzeli, kocaman öpüyorum seni..

Mavi cim hoşgeldin, döndün mü? Kardeşin nasıl? Bebiş nasıl, teyzlerin en güzeli, kocaman öpüyorum seni..

Kardeşim biraz toparladı...

Damatla kaç kere konuştuk birebir.Herkesin kendine göre sorunları var işte ablacım.

Düzeleceğine dair söz verdi.Hayırlısı .

Bebeğimizi bi görsen ablacım öyle tatlı öyle tatlı ki zor ayrıldım valla.

Ben de kocaman öpüyorum seni kraliçem Şeniz

Bacılarımmmmmm
Nerdesiniz?
Özledim ya sizi..
Ezgi.. edanaz.. mavi.. akasia.. vs vs neydesinizzz beeeeeeeeee

Bacılarımmmmmm
Nerdesiniz?
Özledim ya sizi..
Ezgi.. edanaz.. mavi.. akasia.. Mavera04.. Tanger.. vs vs neydesinizzz beeeeeeeeee

Kızlar, herkes bir yana dağıldı. Çok güzel sohbetlerimiz paylaşımlarımız oldu. Yeri geldi ağlaştık, yeri geldi geyik yaptık gülüştük. Bilmiyorum ne olduğunu ama, burada benim için çok değerli olan akasia'cım galiba bana kırıldı. Defalarca özeldem mesaj attım, cevap yazmadı. Ne oldu ise inanın bilerek yapmadım. Şimdiye kadar aranızda kırdığım biri varsa gerçekten bilmeyerek oldu, hepinizden özür diliyorum. Akasia artık özelden mesaj yazıp seni rahatsız etmeyeceğim. Hepinize iyiakşamlar.

Kızlar yaz bitti, kış geldi, depresyon zamanı. Hadi toplanalım herkes yazın ne yapığını anlatsın bakalım. Üyeliği iptal olan arkadaşlarımıza nasıl ulaşacağız. Mavi, Akasia ortalarda yok.

cicilerimmmmmmm günaydın!
bi taraftan kahvaltı hazırlıyorum bi taraftan buraya bakıyorum..
oğluşum anasınıfına başladı bi koştumaca bendee bide sınıf annesi oluverdim bi sürü arkadaşım oldu..
her gün birinde kaynatıyoruz..
Bu aralar herşey güzl ama kaygana gelcek
sabır çekmeye baslıom..
Evimi (eşya) deiştiriyorum tül dolap vs.. yenilenme vakti kafa dağıtıyorum..
sizlerde ne var yok..
edanazcım iş nsl
tanger ufaklık büyüdü dimi
mavicim
mavera sizler nerdesiniz yhaa
akasia bebiş yk muuuuu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…