-
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #3.061
kandil gecesi evde oturuyoduk oğluşumu uyuttum şakalaşıyoduk ben yerde mekik çekiyodum benimkininde elinde soğuk su şişesi vardı bana su atuyodu bırakayım diye sonra bu abarttı bütün şileyi üzerime döktü .. bende kızdım bu kadarda şaka omaz diye ..
ben eşime kilo alması için pekmezli bi macun almıştım yerde duruyodu ona çarptım biraz döktüm sonra. bana kızdı intikam alcan diye yaptığına bak diye bende o anda sinirimden şişede kalan suyu ona döktüm ama ben sırılsıklamam onun sadece eli ıslandı sonra bu çıldırdı kalan pekmez kovasını halıya boca etti intikam öyle alınmaz böyle alınır diye yes yeni halım ne hale geldi oturdum ağlamaya başladım
bu nasıl bağırıyo görmen lazım bende dedim nasılsa senin cebinden çıkacak parası önce halı yıkamaya göndercem leke çıkmazsa yeni halı alcam diye bağırdım . buda bu halı yıkamaya falan gitmicek eşşek gibi kendin yıkıcan dedi annaaaaam benim şarteller attı yıktım ortalığı tabak çanak ne varsa parçaladım
bunu odaya almadım...
ertesi gün aradım firmayı yolladım halıyı yıkamay bu akşam geldi halı nerde dedi bende yıkamada dedim ..
ogünde alışverişe çıktım yeni yemek takımları aldım
şunu yaptığına bak yaa hem suçlu hem güçlü dünden beri yanaşamya çalışıyo yatakta sırnaşıyoo ben hiç yüz vermiyorum ama sinirim den kuduryorum evde
bu aksam barisin bariii
alemsin varya
inadina gittin tencere takimi aldin haa :roflol:
ogün mahfoldum duvarlara bile sıçramıştı pekmezler ayy aklıma geldikçe çıldırıyorum gece gece beni rezil etti benimle inatlaşmak neymiş gösterdim onaa hiç sesini çıkarmadı bugün halı gelcek yıkamadan baktım leke duruyosa gitcem yenisini alcam
kıs cadı gülme canımı çok yaktı:çok üzgünüm:
olay şakayla başladı kaka oldu....
yaa biz sakalaşmayı severiz ama bu çok ağır geldi bana cadı bi senle paylaştım sende dalga geçiyonn:gitme:
kiz dalga gecmiyom
sadec komik bir durum
boyle seylerle canini sikma canim.
çok üzüldüm amaaa:çok üzgünüm:
canımmm yaaaa senin derdini dinleyemedim ama eşim aradı misafir geliyomuşş çıkmam lazım sen bana özelde at ben dönerim sanaa
ben kociste pazartsei gunu amelyat oluyo
1 hafta calismicak,
ohhhhh cok mutluyum
evden de cikamicaklaelaelaelaelae
kandil gecesi evde oturuyoduk oğluşumu uyuttum şakalaşıyoduk ben yerde mekik çekiyodum benimkininde elinde soğuk su şişesi vardı bana su atuyodu bırakayım diye sonra bu abarttı bütün şileyi üzerime döktü .. bende kızdım bu kadarda şaka omaz diye ..
ben eşime kilo alması için pekmezli bi macun almıştım yerde duruyodu ona çarptım biraz döktüm sonra. bana kızdı intikam alcan diye yaptığına bak diye bende o anda sinirimden şişede kalan suyu ona döktüm ama ben sırılsıklamam onun sadece eli ıslandı sonra bu çıldırdı kalan pekmez kovasını halıya boca etti intikam öyle alınmaz böyle alınır diye yes yeni halım ne hale geldi oturdum ağlamaya başladım
bu nasıl bağırıyo görmen lazım bende dedim nasılsa senin cebinden çıkacak parası önce halı yıkamaya göndercem leke çıkmazsa yeni halı alcam diye bağırdım . buda bu halı yıkamaya falan gitmicek eşşek gibi kendin yıkıcan dedi annaaaaam benim şarteller attı yıktım ortalığı tabak çanak ne varsa parçaladım
bunu odaya almadım...
ertesi gün aradım firmayı yolladım halıyı yıkamay bu akşam geldi halı nerde dedi bende yıkamada dedim ..
ogünde alışverişe çıktım yeni yemek takımları aldım