Cadı kazanı..

Fıstıklar nerdesiniz? Benim birkaçgündür tadım yok. Eski bi arkadşımın vefat ettiğini öğrendim. Geride iki çocuk ve bir eş.... Günlerdir ruh gibiyim. Akasia kuşum nerdesin?

Kızlar ne kadar zamandır kimse yok ortlarda.... Herkes bir yana dağıldı. Artık kazana bakınca içimden ağlamak geliyor, sanki birbirimiz kaybettik. Hepinizi çok ama çok özledim.

slm kızlar türkıyeye geldım evımı taşıdım kayın valıdemi gönderdim işe başladım tam rahata erdık derken eltımler ıstanbula geldı. burda küçük eltımle beraber oturacaklar. arada tartışmalarımız oluyor ama çok şiddetli değil koşuşturuyoruz. eşiminiş görüşmeleri var bu ara onun sitereside var. işte bizde bölee koşuşturmaca sizlerde ne var neyok anlatın bakalım..

Kızlar, ben bugün neden bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Galiba beklentilerim büyükdü ve gerçekleştiremedim daha, bugün hiç olmadığım kadar yalnız hissediyorum kendimi. Neden ben? Ben kime ne yaptım da bu kadar ters gidiyor herşey? Dayanamıyorum artık.

selam kızlar naılsınız hepinizi çok özledim daha evime dönmedim 1 hafta sonra istanbula dönecem ve sonra çerkez köye taşınacaz ... hayatım biraz karışık bu aralar hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın...
edanaz ablam sıkma canını herşey olacağına varır ....

Kızlar nerdesiniz? Hadi bu sıcak yaz gecelerinde azıcık kaynatalım da sıcağa sıcak katalım.
Neye takılım biliyor musunuz akasia nın profilindeki yazıya, beni ağlatanlar ağlasın yazmış. Ben de seni ağlatanları eşekler kovalasın, hatta kovalamakla kalmayıp yakalayıp uygun gördükleri şeyi yapsınlar dedim.
Bugün ramazanın ilk günü herkese hayırlı ramazanlar...

Bacılarım kocamannn selammmmmmmmmmmmmm!!!!!
dün tatilden döndüm..
Bugün ramazan telaşesi..
Benim ki beni baya özlemiş hiç bu kadar ayrı kalmamıştık nerdeyse 20 gün uzak kaldık..
Peşimde dönüyor:) :)
Tatil superdi bol bol yüzdüm gezdim..
ohhh sefam olsun..
Ama ist çok sıcakmış yaaaaaaaaa yanıyorum..
Hatunlar ne haldesinizzz kimler ağlıyor bakimm
Ağlamak yok gülmek var ne ağlaması beee inadına gülün sırf gıcıklık olsun diye..

sende geldin ya neden ağlayalım canım. Nerelerde tatil yaptın? Bende on günlüğüne kaçtım, aqua parka attım kendimi, kızgın kumlardan ılık sulara atladım, aqua parkda artık kovalayacaklardı beni, kapatıyoruz diyorlar ben son bir kere daha bineyim lütfen diye yalvarıyordum. Bu arada yeni resim ekledim, artık kanatlarım çıktı. Melek miyim şeytan mı kişisine göre değişir

İzinde bir sabah kalkdım sesim kısılmış, önceki gece üçe kadar türkü barda sanatçıya eşlik ettim, bana ne ise, sanki adam parasını benle paylaşacak, ama çok eğlendim. Üstüne para verseler bu kadar eğlenemezdim.

Benim annem kastamonulu..
Teyzem kuzenim ben ananemm biz böle 4 hatun çocuklar erkeksiz kızkıza tatil yaptık..
Deniz kenarı yazlık bi ilçe..
Dolu Dolu 20 gün güzeldi..
İlaç gibi geldi
Biras abartıp fazlaca esmerleştik sanırım başka sorun yok..

Al benden de o kadar, fazla bronzlaşmışım, bir üst dereceye zenci denir, şimdi yılan gibi deri değiştirmeyi bekliyorum. Bende İzmir'de yazlıkda idim, çok eski bir arkadaşımında orada yzalığı varmış beraber takıldık, çocukları süperdi, çocuk olunca ben zaten çıldırıyorum, onlarla takılıyorum

Bizde çok eğlendik yaa
Bronzluk iyide soyulmaya başladım o kötü duruyor eşim bile bi an kitlendi ölece kaldı..Tenimin rengine bi an noluo kim bu felan dicektim dedi yok dedim daha neler..

Şimdide duştan çıkamıyoruz bu ne sıcak aman Yarabbii..

X