- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #2.841
ya kızlar size bişey sorcam evlendikten ne kadar sonra cocuk düşünmeye başladınız. 9aylık evliyim. bri diyor hemen cocuk yap. öbürü diyor acele etme evliliğin tadını cıkar birbirinizi tanıyın vs. cocuk olunca annenin hayatı bitiyo falan filan. ee yaşımda cok küçük değil 27 oldum. kararsızım yani. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda şekerler:uhm:
Kızlar, nasılsınız.... Benim iki gündür başım çok ağrıyordu, bilgisayarı açmadım hiç.... Bugün akşamüstü Ali gelip beni alacak, gidip motorumu alacağız, hemde kırmızı.....
Ben azcık sinirliyim yine kocamı haşladımm..
Yaaa işim var bu hafta anneme gidip gelicem biliyor..
Öğlen arıyor ablamı (yurtdışından gelen görümcem) alıcam görümcesinden (görümcesine gitmişti sözde 1 hafta kalıcaktı 2 gün dayana bildi hasbamm) belki bize gelir diyooo tabi peşimde kuyruğuylaa(kaynanam)
Hayırrrrrrrrrrrrr dedim uğraşamam bi tarafınıza hizmetçi arıyosunuz siz ben sana söylemedimmi bu hafta durmucam evde uğraşamam hiç biriyle git sende kardeşlerinde kal onların özel şöförüsün zaten gelme dedim telf kapadım..
Yine dayanamdım 15 dk sonra aradım dmm dedim getiriyorsan getir anneme tel açarım gitmem bugünlük dedim
Ben belki dedim dedi hemen sıçramaya başladın dedi sana bişe söylenmiyo saymaya başlıyorsun felan dedi
Dedim kızdırma sende ben sana önceden söyledim dedim tamam gelmicekmiş zaten dedi ..
Yaaa bu adamaa ağzıma geleni sayıyorum sonra pişman oluyorum deliriyormuyum ya ben niye böyle yapıyorumboshayallersmileüzülüyorum sonraa kendime kızıyorumm bazen..
gunaydin canimin ici nasilsin ????
iyi canim ne olsun 3 gundur pijamayla dolasyom evde
sac bas daginik, pek bi ruku$um:kedi:
ben dün kocşime sordum kızlar resmim istiyo bi gösterip kaçırsam olurmu dedim anammmm adamın tepesinden dumanlar çıktı resmenkaydirigubbakcemile3 eğer resmini koyarsan kocalık hakkımı helal etmem sana dedialsanaalsanasmile tamam yaaa dedim ..
ben yalan söliyemiyorum pek hemen yanaklarım kıp kırmızı oluyo valla koyamıcam ben
hadi hadi geceleri çıkartıyondur acısını
hadi hadi geceleri çıkartıyondur acısını