Cadı kazanı..

ben kendi resmimi koydum, kocamin resmini koyyomusum
sonra kaynanamin, annemin ,babamin ,gorumcemin......delikafadulden

fransa gibi biyerde türbanlı olmak nasıl ? yadırganıyomusun?

valla gulum bizim oturdugumuz yerde butun kizlar turk olsun arap olsun hep turbanli.
acik olani da var tabi.
bazen 1-2 densiz cikiyo tabi ters ters bakiyolar ama, onlar da yasli insanlar oluyo genelde.
simsi gorsen burda fransizlar bile kapaniyo.
burda bir cok turk ve arap fransizla evleniyo ve kiz musluman oluyo.
resmi yerlerde tabi kapali insan gorunce gicik oluyorlar ama umrumda deil

anladım canım ne mutlu sana ...
:1hug:

Cicilerimmmm anlatim hemecikk
Dün yine herzamanki saatinde gece 12 de geldi kocamm aldı beni annemden..
Hiç bişe yokmuş gibi davrandık ikimizde zaten benim öle umursamaz ben sayarım söylerim susar
ınatcıda değildir unutur hemen kinci değildir baktım hiç ses etmedi açmadı konuyu bende açmadım
Eve gittim oğlumu uyuttum kocamada yemek hazırladım..
Kanepede uyuya kaldı..
Normal günlük rutin sohbetimizi ettik naptın bugün felan diye..
sonra zorla sürükleye sürükleye kaldırdım (uykusu maşallah) yani hiç bişi yokmuş gibi yağlamama gerek kalmadı
Ama sabah yine saydımm!...
19 mayıs bugün tatil herkes alışveriş merkezlerindedir gidelim çocuk biraz gezer dedim işim var dedi
söylendim..
Yurtdışından gelen görümcem aradı hamile.. doktora gitcekmiş burda beni götür dedi.. telde
Buda biraz kıvrandı ama hayır! diyemedii
Ben daha durumuyumm işte bise gelince götürmüyosunda kardeşlerini götürüyosunda
Sen ne biçin insansın..
Kardeşlerine hayır dmeiyosun
ıçlerinde bi saf sensinn
saydım yineee...
Görümcem telde benim için oda gelsin demiş yanımda olsun.. tek gidicekmiş..
Bende ablasıyla gitsin (konuşmadığım görümcem) işim olmaz dedim gitmedim..
Ohhhhhhhhh az bile yaptım
Yok anam YOK ben bu adamı hasşlamdan olmuyo deli ediyoo beni deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hayır diyemiyor saf yaa ot geldi saman gidiyoo

yine duramadin yani valla sen hakkat tr lelli sin kizz

ama adam bu sefer haketmis, ssana isim var dyo
bacisina gelince tamam dyo

Gitsede kurtulsam o gidince kaynanamda köye gidicekk..
20 günü daha varr off offffffff kocam sanki özel şöförü arıyo beni şuraya götür beni buraya götür buda hamile bide izni biticek diye bişe diyemiyor bana gelince hayır demeyi biliyor
Sayıyorum rahatlıyorumm..
Akşama devam edicem saymaya

he bacım yaa bana işim var dedi yine hani üstelemedim illede götür felan diye ses etmicektim kahvaltı ediyorduk o sırada görümcem arayıpda ona tamam deyince cinler tepemde çift kale maç yapmaya başladı
Anneme geldim yinee ulan anamın evindne çıkmıcamm her gün gelicem(15 dk aramız var)
Evden çıkarken o beni bırakıp öyle geçti görümcemi almaya arabada soruyor bana nereye gidiceksin? diye yani görümcem benide istemiş ya gelmiyormusun hesabına soruyor anneme tabiki dedim işim olmaz senin sülalenle dedim parasınıda aldım(alışveriş etcem diye kandırdım zulaya atim) indim.. arabadan

hııııııı size görümcemin yurtdışındna gelirken getirdiklerini saymadım sayimde gülün birazcık..
El bezi (böle bildiğin hani cam siliyosun ya sarı bezler var)
Milkanın çikolatası 2 tanecik(sanki burda milka yok)
OĞLUM a tshrt (pazar malı)
Getirdikleri bunlar poşete bakınca gülmekden öldüm gerçi beklentim yoktu şaşırmadım..

Hiç bir şey getirmez

Ama diğer eltime görümceme ayakabı rondo, mikser getirir

Birde en son yaptığını anlatim..
Lc waikikiye gittik bu görümcemle bişiler alcaktı ben oğluma hep ordan alıyorum sürekli gittim mağzamız elamlar hoşgeldiniz fln diyip oğlumu sevdiler..
Bende bakındım muhabbet ettim biraz..
Buda kızına 3 tane kapri aldı kasaya geldi ödeme yaptı kapıdan çıkıyoduk aaaaaa sende oğlana bişi alsaydınn keşke bak ona bişi almadıkk parasını ben veriridim dedi
tepem attııı yiğenin o senin bişi almak istiyorsan alsaydın
Akşam hemen kocama söyledim bak dedim ablan böyle dedi hemde ksadan çıktından sonra
Bizim ihtiyacımız yok deseydin dedi..
Kii sanki paramız yok da onda çok var gibi bana hava atması sinir etti beni birde kasadan çıkmışız dediğine bakın..
Giderken bi hoşçakal derim okadar dahada işim olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…