Cadı kazanı..

akannehir
Ben kaçıyorum kızlar duşa girmem gerek

Öpüldünüz Şeniz

niye dusa giryon kiz:jeyyar:

Kızlar günaydın..... Herkese iyi haftalar. Yeni bir haftanın ilk günü bugün, bu hafta herkesin beklentilerinin umutlarının gerçekleşmesi dileğimle hepinizi kocaman öpüyorummmmopuyorumnanaktan

herkese günaydın kızlar yeni haftanın yeni gününde herkese sevgilerimi yolluyorum..

Bacılarımmmmm hepicinizee iyi günler selamlar...
Oğlumla park a çıktık dışarda yemek yedik oburcumla hava çok güzel..
Sizlerde ne var yok bakem..

slm kızlar perşembe evıme tasınıyorum..
bugun ve yarın boya yapılacak ayrıca temızlık toplama derken çok ısım var.
eşim kayın valıdeme bilezık aldı 1 milyar benım begendıgım koltugada pahalı dedı uyuz bende başka almadıım.madem sıkısıgız kayın valıdemede almasaydı bılezıgı bana sımdı anlayıslıol dıyor nasıl olayım sız söleyın...

Aman yaaaaaaaa kaynananda napcakmış yeni gelin gibi bileziği off ben sinir oluyorum böyle şeylere
Aldır bacım koltuğun en güzelini iyisini bu erkeklere düşünce iyilik yaramaz..
Yicen paralarını bende yarın az daha alışveriş yapıcam yicem hepisini
Beenim kocada öyle annesini uçakla yolluyo köye otobüsle gidemiyor hanfendii yollarda perişan oluyormuşş bişi dicektimde neyseeeeee
Rhatlarınada düşkünler anacımmm

slmmmmm herkese. bayagıdır girmiyodum bayagı yazmıssınız maşallah muhabbetiniz bol olsun. bu arada mavera seni cok merak ediyordum eşinle barışmanıza cooook sevindim.kayınvalidenin yanındaydım bi aydır. ohhh be insanın evi gibisi yok :icecream:

ya kızlar size bişey sorcam evlendikten ne kadar sonra cocuk düşünmeye başladınız. 9aylık evliyim. bri diyor hemen cocuk yap. öbürü diyor acele etme evliliğin tadını cıkar birbirinizi tanıyın vs. cocuk olunca annenin hayatı bitiyo falan filan. ee yaşımda cok küçük değil 27 oldum. kararsızım yani. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda şekerler:uhm:

sen kimsenin lafina bakma canim.
banada oyle dediler aha bak simdi olmuyor.
bence tam zamani yasinda cok iyi
ama gende esinle karar verceksiniz tabi
ne demek hayatin bitiyo
aksine hayat basliyo
benim su an hayatim bitmis
ama bebegi olsaydi hayat daha guzel olurdu

Kızlar, nasılsınız.... Benim iki gündür başım çok ağrıyordu, bilgisayarı açmadım hiç.... Bugün akşamüstü Ali gelip beni alacak, gidip motorumu alacağız, hemde kırmızı.....

sağol canım yaa barıştık işte sen nasılsın bakalım nasıl gisiyor hayat ...???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…