Cadı kazanı..

ya kızlar size bişey sorcam evlendikten ne kadar sonra cocuk düşünmeye başladınız. 9aylık evliyim. bri diyor hemen cocuk yap. öbürü diyor acele etme evliliğin tadını cıkar birbirinizi tanıyın vs. cocuk olunca annenin hayatı bitiyo falan filan. ee yaşımda cok küçük değil 27 oldum. kararsızım yani. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda şekerler:uhm:

canımmız vlenmeden önce 3 sene yapmayız diyoduk am evlendiğimizin 2. haftası ikimizde çocuk istediğimize karar verdik kendini hazır hissediyosan yap bi tane

Kızlar, nasılsınız.... Benim iki gündür başım çok ağrıyordu, bilgisayarı açmadım hiç.... Bugün akşamüstü Ali gelip beni alacak, gidip motorumu alacağız, hemde kırmızı.....

geçmiş olsun ablacım şimdi nasılsın ?
hayırlı nolsun motorun benide gezdirirsin artık:roflol:

Ben azcık sinirliyim yine kocamı haşladımm..
Yaaa işim var bu hafta anneme gidip gelicem biliyor..
Öğlen arıyor ablamı (yurtdışından gelen görümcem) alıcam görümcesinden (görümcesine gitmişti sözde 1 hafta kalıcaktı 2 gün dayana bildi hasbamm) belki bize gelir diyooo tabi peşimde kuyruğuylaa(kaynanam)
Hayırrrrrrrrrrrrr dedim uğraşamam bi tarafınıza hizmetçi arıyosunuz siz ben sana söylemedimmi bu hafta durmucam evde uğraşamam hiç biriyle git sende kardeşlerinde kal onların özel şöförüsün zaten gelme dedim telf kapadım..

Yine dayanamdım 15 dk sonra aradım dmm dedim getiriyorsan getir anneme tel açarım gitmem bugünlük dedim

Ben belki dedim dedi hemen sıçramaya başladın dedi sana bişe söylenmiyo saymaya başlıyorsun felan dedi

Dedim kızdırma sende ben sana önceden söyledim dedim tamam gelmicekmiş zaten dedi ..

Yaaa bu adamaa ağzıma geleni sayıyorum sonra pişman oluyorum deliriyormuyum ya ben niye böyle yapıyorumboshayallersmileüzülüyorum sonraa kendime kızıyorumm bazen..

Ben azcık sinirliyim yine kocamı haşladımm..
Yaaa işim var bu hafta anneme gidip gelicem biliyor..
Öğlen arıyor ablamı (yurtdışından gelen görümcem) alıcam görümcesinden (görümcesine gitmişti sözde 1 hafta kalıcaktı 2 gün dayana bildi hasbamm) belki bize gelir diyooo tabi peşimde kuyruğuylaa(kaynanam)
Hayırrrrrrrrrrrrr dedim uğraşamam bi tarafınıza hizmetçi arıyosunuz siz ben sana söylemedimmi bu hafta durmucam evde uğraşamam hiç biriyle git sende kardeşlerinde kal onların özel şöförüsün zaten gelme dedim telf kapadım..

Yine dayanamdım 15 dk sonra aradım dmm dedim getiriyorsan getir anneme tel açarım gitmem bugünlük dedim

Ben belki dedim dedi hemen sıçramaya başladın dedi sana bişe söylenmiyo saymaya başlıyorsun felan dedi

Dedim kızdırma sende ben sana önceden söyledim dedim tamam gelmicekmiş zaten dedi ..

Yaaa bu adamaa ağzıma geleni sayıyorum sonra pişman oluyorum deliriyormuyum ya ben niye böyle yapıyorumboshayallersmileüzülüyorum sonraa kendime kızıyorumm bazen..

ah bacım yaaa adamı bu kadar haşlamasana yazık adama yaw bak seni seviyo sende sayınca dayanamıyosun üzülüyosun biraz frene basmayı dene bacıımmmm a.s

Kızlarrr fazla üstüne gidiyorum dimi netice onunda ablası annesi ayhhh ben nerelere gidimmm ağzımın ayarı yok sonra pişman olup dudak büküyorumm yok anacım akıllanmıcam ben
Gönlünü alim şunun

Yok bacımm annemdeyim daha eve gidince alırım gönlünü:kedi:
..................................................................................................................

Kaç SENE SONRA YADA AY SONRA çocuk yapmayalım diye soran arkadaşım bizde 1 sene sonra istiyorduk hep hayalimiz öyleydi ama 3 ay sonra hamile kaldım kendim istedimm istedik ben onla beraber büyümek istedim iyiki doğurmuşumm..

Deli gibi oynuyruz şimdi yaşım 26 oğlum 5 yaşında onla beraber büyüyorum tekrardan parkda kendimizi kaybediyoruz..
Alışveriş merkezine gidip deli gibi geziyoruz sonra hapur hupur hamburger yiyoruzz..
Kurabiye yapıyoruz (tuzlu kurabiyeye bayılıyor ve kalıpları kendi bastırıyor hamura)
Sabah bana kocaman bir günaydın annecim diyip giriveriyor koynuma...
Eşim eve geç geliyor o Anne ben seni korurum diyor (küçük erkeğim)
Benim kendi yaptığım vişne suyuma bayılıyor büyükananemizin bahçesi var (benim kendi ananemin) yazın hep gidip beraber vişne topluyoruz alıştı havalar ısındı bana hadii demeye başladı bile..
Kucağıma yatıp sırtını kaşıtmayı çok seven bu sıpayı çok seviyorum benn
benim kaynanama vs gibi sorunlara katlanma sebebim..
Onla kendimi kaybediyorum
Ve onla büyüdüğümü hissediyorumm..

Son düzenleme:
gunaydin kizlar..........

bugun edanaz calismiyo
opuyorumnanaktan
yani bugun kazan kaynicak gibi gorunuyohihoyyyt

Son düzenleme:
günaydın kızlar 19 mayıs gençlik ve spor bayramınız mübarek olsun:ecrin_bebek:turkbayragi

gunaydin canimin ici nasilsin ????

çok iyiyim bitanem sabah 8 de kalktım kocişime kahfaltı hazırladım oğluşuma mama yaptım kocişimi işe gönderdim sonra oğluşumla beraber tekrar uyuduk ve yeni uyandık daha...
sen nasılsın kuşum:uhm:

ben dün kocşime sordum kızlar resmim istiyo bi gösterip kaçırsam olurmu dedim anammmm adamın tepesinden dumanlar çıktı resmenkaydirigubbakcemile3 eğer resmini koyarsan kocalık hakkımı helal etmem sana dedialsanaalsanasmile tamam yaaa dedim ..
ben yalan söliyemiyorum pek hemen yanaklarım kıp kırmızı oluyo valla koyamıcam ben

ben dün kocşime sordum kızlar resmim istiyo bi gösterip kaçırsam olurmu dedim anammmm adamın tepesinden dumanlar çıktı resmenkaydirigubbakcemile3 eğer resmini koyarsan kocalık hakkımı helal etmem sana dedialsanaalsanasmile tamam yaaa dedim ..
ben yalan söliyemiyorum pek hemen yanaklarım kıp kırmızı oluyo valla koyamıcam ben

aman canim sakin koyyim deme adamin tepesinden duman cikmis baksana :roflol:
istanbula geligimide gorurum seni bende
zemuszemus

bitane daha koyimmi gormek ister misin???

X