Cadı kazanı..

ohhhh afiyet olsun bacımm götürrrrcokacimcoook benimde iştahım yok sigara içiyom :sinifsinif:

anaaaa ablam gelmiş nasılsın ablacım ....
bende akasiayı dövüyodum yaaa özelden msj atıp duruyo bu edanaz ne cadı kadın hiç sevmiyom diyodu:ecrin_bebek: ben seni seviyorum ablaopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar, bende çok enerjikim de bugün, sabaha karşı baş ağrısı ile uyandım, migren ilacı içtim tekrar yattım, yeni uyandım sayılır. Ayrıca on gündür de kanamam geçmedi, mevsim değişikliği dedim ama ne mevsimmiş, galiba akasianın yerine de hastalanıyorum ben...

Günaydın kızlar, bende çok enerjikim de bugün, sabaha karşı baş ağrısı ile uyandım, migren ilacı içtim tekrar yattım, yeni uyandım sayılır. Ayrıca on gündür de kanamam geçmedi, mevsim değişikliği dedim ama ne mevsimmiş, galiba akasianın yerine de hastalanıyorum ben...

benim yerimede hastalanırsan sevinirim abla benimkide akşam sabah dayanacak kapıyakaydirigubbakcemile3

acik bana gonder ya su kanamayi:nazar:

X