- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #2.681
akasia dayanamadın çağırdın dimi adamı:ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kuzular...
Ablacım senin adına çok mutlu oldum ben de...
Ne güzel arkadaşınla aynı şehirde çalışmanız,annenin dediği gibi yalnız değilsin bak onlar orda,bizler de burdayız ,hep yanındayız bunu çıkarma aklından Şeniz
Akasia inşallah hamilesindir kuzum Şeniz müjdeli haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla...:ecrin_bebek:
Buara bugün annemle konuştum,kardeşimin hala çok ağrıları varmış gece uyuyamamış.Sabah da zar zor çorba içirmişler.Hemşire gece iğne felan yapmış hep :çok üzgünüm: aklım hep onda...
Haziran başı gibi gidicem inşallah Kayseriye...Eylül gibi de İzmire gitmeyi düşünüyoruz inşallah ama eşimin iş durumları da vasata girdi ona canım sıkılıyor.Marketin el değiştirme durumları var.El değiştirirse elemanlar çıkartılacakmış hepten.Bizim de kredi borcumuz var işten çıkarsa napacaz bilmiyorum çok moralim bozuluyor düşündükçe of :çok üzgünüm:
Biraz tazminat alacak çıkarılırsa.O tazminatla bu yaz tatil planlıyoruz sonra napcaz bilmiyorum.Tatile gidemedik ne zamandır baş başa öyle bunaldım ki bu yaz gitmek istiyorum artık :çok üzgünüm:
Bacılarım yaa hani dönem dönem sivilcemiz çıkıyor ya (çıkanlar) regl önemlerimizde felan bi öneriniz var mı
sivilceye lekeye iyi gelicek?
valla kendi geldi ben cagirmadimakasia dayanamadın çağırdın dimi adamı:ecrin_bebek
insallah kusumAkasia inşallah hamilesindir kuzum Şeniz müjdeli haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla...:ecrin_bebek:
Bacılarım yaa hani dönem dönem sivilcemiz çıkıyor ya (çıkanlar) regl önemlerimizde felan bi öneriniz var mı
sivilceye lekeye iyi gelicek?
Aklıma geldi bacılarım ben bunları (görümcek kaynana) sabırla uğurladım yaa kaynanamın yaptığını anlatim..
HANİ ben yuttum ya sabrettim yaa
Görümcek in şarjı bitti bende telf ona verdim çıkardım hattımı kocası arıcaktı..
Akşam 12 gibi yattık oğlumu aldım yanıma uyutim diye odama gittim onlarda analı kızlı konuşuyorlardı yatakda
Neyse telf çaldı kaynanamın kocam bana ulaşamyınca onu aramışş odaların da kapısı açık sıcak kaynanama beni sordu sanırım telf kapalı diye kaynanamdan cevap:
"KİMSE RAHATSIZ ETMESİN DİYE KAPATMIŞTIR GİTTİ YATTI" DEDİ
Şok oldum yatakda ağzım açık kaldı..
kalkıp ağzıma ne geliyorsa saymak istedimmm
Bende iyi geçiniyim diyorum kalbini kırmim yok anam yok bu kadının ar damarı çatlamışş karının gözünün önünde çıkardım verdim telf kızına
Dün akşam söyledim kocama sana böyle böyle diyoo ben telf ablana verdim fln dedim kocam hiç mevzuu etmez ben açtım konuyu haberim var canım Kaynana değil mi işte illa konuşucak gibi geçiştirdi bunuda yuttum
YUTA YUTA bi hal oldum zaten sıcak bana 1 şey daha derse dayanamıcam kızalra gazetelere düşersem şaşmayın..
kiz gazetelere dusmusken benimkini de hallet sana zahmethihoyyyt
üzülme mavicim allah bi kapıyı kapatır diyerini açara.s herşey olacağına varır dünyanın sonu değil ya elbet yeni bi iş bulur..
git tabi kocişinle başbaşa güzel bi tatil yapın bizde çok istiyoruz ama eşimin işleri yazın çok oluyo o yüzden sonbahara doğru gidiyoruz napalım:1closedeyes: sıkma canını tamammı kardeşine acil şifalar diliyorum:Saruboceq: