Cadı kazanı..

Ex 18 mayıs akşamı gelmek istiyor, beni çok özlemiş, bir kaç gün kalabilir miyim dedi, tabi dedim bende. En azından ben işte iken o motorsikletin resmi işlemlerini halleder, bana hazır hale getirir. Hemde acıdım adama, bak ex ama adama acıyorum, sense adamın nefes almasına bile kızacaksın.... Allahım ne kadar iyi bir kadınım ben

noldu acimaya mi basladin adamadelikafadulden

Ne bilim kıss zavallı gibi duruyor hayatından bıkmış gibi
Acıyorum tabi kız
Ama kaynanamı görünce tekrar sinirleniyorum acımıyorum kuşanıyorum kılıçlarımı
Acımak yok kaynanamın hıncını alacam ondan

kızlar acık özleyin beni birazdan geliyom kocişim öğle yemeğine geldi yemek verip gelcem kaçmayın bi yere

Gelsin Gelsinnn ne kaybettiğini görsünnguclubacismile

ne kadinsin ya, adami nasil kullaniyo gelmisken islerini hallettirecek.
abla sen yazdikca ben gulmeketn yariliyorum:roflol:
kiz adamin sucu ne, yazik, yapma, etme.kaydirigubbakcemile3

kızlar acık özleyin beni birazdan geliyom kocişim öğle yemeğine geldi yemek verip gelcem kaçmayın bi yere

cabuk ol

Gelsin Gelsinnn ne kaybettiğini görsünnguclubacismile

Melek le dışarı çıktık çarşıya kadar yürüyüp döneriz dedik. Esasında canlı müzik yapan bir yer var oraya gidelim diye çıktık, sarmazsa kaçarız erkenden dedik. Çarşıda adamın biri bize bakıyordu, tam yanından geçerken bakar mısınız dedi, biz bakmıyoruz ama çantaları hazırladık adamın kafaya geçirmek için, bir daha seslendi döndük tam çemkirip çantaları in direcek tik adamın kafaya sizi arkadaşıma benzettim İzmir den yeşim değil misin dedi, şok oldum, bir baktım liseden arkadaşım, burada trafik polisi imiş. Boşu boşuna dövecektik adamı

Yaşasın kötülük..... ıyi ki buranın adı cadı kazanı kuzular, hepimiz cadılığımız rahatça yaşıyoruz da ben çok kötü gaza geliyorum dışarıda cadılık yapmaya başladım....

Okudum okudummm ALİ ohhhhh canıma değsinnnn ne güsel eski arkadaşınla senelerr sonraaa
Senin ex gelince deki sen evi topla yemek yap ben Aliyle yemek yicem dışarıya çıkıyorum de
Değer bilmezlere kıymet bilmezlereee kapak olurr canımm

yok kız ben evimin düzenine karışılsın istemem... Zaten gündüz işte olacağım, akşamüstü ehliyet kursu, ancak 20 de filan eve gelirim. Adam beni özlemişde ne ara görecek acaba ben de merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…