-
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #2.661
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Adamı melek ettim melek babalar günüde 2 kanat alıp takıcam kutsucam onu..
ayy çok kötüyüm yhaaaa:dance:
gordugun gibi yaniyoruzkaydirigubbakcemile3
bizhoşbulduk yokmu yaw:sm_confused:
hoşbulduk canlar :hulya: oh hava mis gibi bayanssulusmile ilk defa giriyorum bu konuya
oldum biledelikafaduldenbence hemen kocişini ara gelsin yoksa akşama sen kül olcanaklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Senin adamın doğal yollardan kanadı çıkacak, artık uçarak yolculuk eder....
yanıyoruz derken aklinialirimsmile
gel gel güzeldir bizim topiğimiz eee ama sen bekarsın kazana atılacak kaynanan varsa atalım dicektim neyse artıksırnaşık şey
noldu acimaya mi basladin adamadelikafadulden
oldum biledelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen daha bekarsin kusum
hhoooottttt don arkani bakimlmaz:
Ex 18 mayıs akşamı gelmek istiyor, beni çok özlemiş, bir kaç gün kalabilir miyim dedi, tabi dedim bende. En azından ben işte iken o motorsikletin resmi işlemlerini halleder, bana hazır hale getirir. Hemde acıdım adama, bak ex ama adama acıyorum, sense adamın nefes almasına bile kızacaksın.... Allahım ne kadar iyi bir kadınım ben
ne kadinsin ya, adami nasil kullaniyo gelmisken islerini hallettirecek.Ex 18 mayıs akşamı gelmek istiyor, beni çok özlemiş, bir kaç gün kalabilir miyim dedi, tabi dedim bende. En azından ben işte iken o motorsikletin resmi işlemlerini halleder, bana hazır hale getirir. Hemde acıdım adama, bak ex ama adama acıyorum, sense adamın nefes almasına bile kızacaksın.... Allahım ne kadar iyi bir kadınım ben
kiz adamin sucu ne, yazik, yapma, etme.kaydirigubbakcemile3Ne bilim kıss zavallı gibi duruyor hayatından bıkmış gibi
Acıyorum tabi kız
Ama kaynanamı görünce tekrar sinirleniyorum acımıyorum kuşanıyorum kılıçlarımı
Acımak yok kaynanamın hıncını alacam ondan
kızlar acık özleyin beni birazdan geliyom kocişim öğle yemeğine geldi yemek verip gelcem kaçmayın bi yere
Gelsin Gelsinnn ne kaybettiğini görsünnguclubacismile
Gelsin Gelsinnn ne kaybettiğini görsünnguclubacismile
kizlar benim herif geldi
birazdan cikacaz optum hepinizi
Melek le dışarı çıktık çarşıya kadar yürüyüp döneriz dedik. Esasında canlı müzik yapan bir yer var oraya gidelim diye çıktık, sarmazsa kaçarız erkenden dedik. Çarşıda adamın biri bize bakıyordu, tam yanından geçerken bakar mısınız dedi, biz bakmıyoruz ama çantaları hazırladık adamın kafaya geçirmek için, bir daha seslendi döndük tam çemkirip çantaları in direcek tik adamın kafaya sizi arkadaşıma benzettim İzmir den yeşim değil misin dedi, şok oldum, bir baktım liseden arkadaşım, burada trafik polisi imiş. Boşu boşuna dövecektik adamı