- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #2.621
pembe don:ecrin_bebek:Kızlar ben geldimmm
Keyifler nasıl anlatın abakalım? Burada hava kapalı bugün, öğleden sonrada çarşıya çıkacaktım, akşamüstüde Melek ile buluşacaktık çarşıda ne giysem acaba diye düşünüyorum
saolun bacılarımmm
Kazasız belasız atlattım ses etmedim içimden sabır çektim kaynanamın deidklerine kulaklarımı tıkadım..
Sabrın sonu selamet oldu...
esimin halasinin oglu var
sadece onlari seviyorum ailede
1 hafta onlarda kalacaz
donuste berber donecez
onlarda 1 hafta bizde kalacak
Çuval giymeyeceğim canım, zaten çuvalım yok, kot, kırmızı çime, kırımız bir merserize ve deri ceket düşünüyorum. Artık Bilecik bana alışsın. Dün akşam zaten yazlık çizmeler vardı epey yüksek, ALi diyor ki allahım şuna bak. Sen neden yaşlanmadın dedi bana bende ona senin saçın nerede dedim.
en iyiysini yapmışsın bacımmm
bidaha gelceklermi sana
hadi hayırlısı bakalım ...
benim pis kocişim izin verse bende denizliye gitmek istiyom anacığımın yanına ama kociş izin vermiyo gittinmi 1 ay gelmek bilmiyon diyo:ecrin_bebek: napim anacığıma doyamıyomzaten ben ne zaman denizliye gitsem 2 . gün eşim başlar hastayım ölüyom bakanım yok demeye abartmıyorum gittiğimin ertesi gün başlar..
neyse ben onun ağzından girer burnun çıkar izin kopartırımaklinialirimsmile
Çuval giymeyeceğim canım, zaten çuvalım yok, kot, kırmızı çime, kırımız bir merserize ve deri ceket düşünüyorum. Artık Bilecik bana alışsın. Dün akşam zaten yazlık çizmeler vardı epey yüksek, ALi diyor ki allahım şuna bak. Sen neden yaşlanmadın dedi bana bende ona senin saçın nerede dedim.
anneni getir kiz yanina
Görümcek 1 hafta görümcesinde kalcak bacım 2 haftası kalıyor geriye izninin o zaten yurtdışına dönünce kaynanam köye gidicek 1 akşam daha gelir ise gelir bilmiyorum
Evim çok sıcakmışş rahat edememişşş:lepi:
Ohhhhhhhhhhhh edemesin inş gelmez sanırım çok sıcak oluyo burası uyuyamadım dedi sabahlamış ...
Ben mışıl mışıl uyudum...
Kocama yine saydım kızlar dünn
dün akşam yemeğe gittik kocamla oğlum ben kocam
Akşam evdeydi hadi dışarı çıkalım dedik
Bişiler yedik ben durumuyum saymaya başladım yine
işte peşlerine hizmetçi arıyo hepsi
Kızlar yurtdışından geliyo insan bişiler getirir 3 tane çikolata getirmiş sadece utanmadan
onlarıda eşime verdim al götür dedim (işyerinde çikolata soruyorlarmış ablasının geldiğini duyanlar) al dedim alll gözüm görmesin çöplerini isteöiyorum
Benim koca ALIŞLIK yaa ses etmiyo garibimalsanaalsanasmile
Görümcek 1 hafta görümcesinde kalcak bacım 2 haftası kalıyor geriye izninin o zaten yurtdışına dönünce kaynanam köye gidicek 1 akşam daha gelir ise gelir bilmiyorum
Ohhhhhhhhhhhh edemesin inş gelmez sanırım çok sıcak oluyo burası uyuyamadım dedi sabahlamış ...
Kızlar yurtdışından geliyo insan bişiler getirir 3 tane çikolata getirmiş sadece utanmadan
onlarıda eşime verdim al götür dedim (işyerinde çikolata soruyorlarmış ablasının geldiğini duyanlar) al dedim alll gözüm görmesin çöplerini isteöiyorum
Şükürler olsun, havalar ısındı diye üzülmüştüm de bugün hava kapandı kırmızı çizmmi giyebileceğim
napsın adam alışmış artık tepki veremiyo hele bi versin dimi bacıımmmmkaydirigubbakcemile3 ohhh ona özel klima alcak halin yok yaaa yansın kavrulsun cadalozlarGörümcek 1 hafta görümcesinde kalcak bacım 2 haftası kalıyor geriye izninin o zaten yurtdışına dönünce kaynanam köye gidicek 1 akşam daha gelir ise gelir bilmiyorum
nerdeeeee çalışıyo garibim çok yoğun işleri bazı zamanlar pazarları bile çalışıyor:çok üzgünüm:
seninde isine geliyo haa havalarin kapanmasi
kirmizi cizme haaa wwaaaaaawwwwww:jeyyar:
seninde isine geliyo haa havalarin kapanmasi
kirmizi cizme haaa wwaaaaaawwwwww:jeyyar:
akasia yine gaza geldi açın yoluuu akasia geliyooo
o zaman kocani ikna et git 1 hafta da olsa